140239
Euro Truck Simulator
-
#8792 Na így már jobb a színe??? :-)
-
First Aye #8791 Szerintem azt is meglehetne csinálni h pl nem városokba szállítjuk a cuccot hanem egy gyárhoz, amikor mentem az autópályán láttam is egyet csak az utat kellene kiépíteni hozzá! -
joshep46 #8790 Nekem angol -
klupyka #8789 vkinek angol nyelv van hozzá?? -
joshep46 #8788 valljuk be őszintén: ez a játék nagyon jó, de modok nélkül semmit sem ér:) -
#8787 Igazán közzé tehetnéd -
#8786 A skineket hova kell rakni a buszos fájlból? -
#8785 Euro Bus Simulator:D -
#8784 ??? -
#8783 húú az marha jó lett...nem teszed publikussá? :)
Meg a PEPSISET....VAGY ÁTKÜLDÖD NEKEM?(NEM KÜLDENÉM EL SENKINEK ESKÜSZÖM!)
(Bocs a nagy betüért :S) -
#8782 Íme a legújabb skinem:
volánbusz
a buszos képek az oldal alján vannak -
#8781 Jobb klikk, hivatkozás mentése más néven -
joshep46 #8780 De jó lenne, remélem a csinálnak olyan patch-et amiben lesz egy kis forgalom meg baleset stb... -
#8779 van csuklós busz? -
#8778 Énis szeretnék,sokat dobnának rajta ilyen megrendezett balesetek,építkezések :) -
joshep46 #8777 Persze a haulinnál felállt a hajam mikor dugó volt most meg egy kis torlódásra vágyok, elég érdekes -
#8776 nincs sajnos. -
joshep46 #8775 Nincs olyan mod amivel meglehetne növelni a forgalmat??? -
#8774 Nem változik. -
joshep46 #8773 Szerintetek a Mester szinten már nagyobb a forgalom??? -
#8772 Utánzós. -
#8771 Őőőő?! Ott épp a Volvo buszba ülök... -
#8770 köszikeh :) -
#8769 Mennyit visz?? :D -
SgtKanyo #8768 Huh jézus mária... Láttam 1szer 1 minimum 50 autóból álló sort 1más mögött. Persze a bal sáv meg teljesen üres, szoval azért az intelligens civilek megint kitettek magukért... A másik ilyen szép bug az az, hogy fuvarozok erre előttem 1 golf rájött, hogyha satuféket nyom előttem akkor azzal jól felb*ssza az agyamat, ezért szépen neki is mentem hiába fékeztem. Na de ez még a kezdet kiderül, hogy 1 szőke r*banc a puntojában épp a térképet sasolja az autópálya kellős közepé, ezért 1 olyan dugóba keveredtem h se előre se hátra nem tuttam menni mer az agyatlan kamionosnak mellettem csupán 10 métere volt, hogy elmenjen. Szal 3 karambol után megfáradva de tovább álltam... -
#8767 Ez de jó
Most csak képek alapján tudtam megnézni,de jónak tünik :D -
#8766 NINCS MULTI -
#8765 fake -
#8764 Látom tetszik a Kamaz -
#8763 Wááá, ez a bus nagyon komoly, kap is majd tőlem 1 szép skint...
Amúgy ezt nemtom megtalálta-e már más is ezt, de egy ilyet vezetni se lenne piskota a játékba:
-
#8762 Milánóba tiszta hülyék az emberek. Félórát vártam arra hogy alkalmam legyen a dugót elhagyni. -
max100 #8761 Innen bárki le tudná tölteni:http://home.deds.nl/~equality/dl_ets.html -
max100 #8760 Valaki nem dobná fel 1 másik oldalra a "MULTI" mod-ot? -
#8759 mondjuk oldal inkább az explorer-t támogatja. Próbáld meg azzal leszedni, nekem úgy sikerült. -
#8758 Valaki már tudja honnan lehet leszedni a multit?
-
max100 #8757 Valaki nem tudja hogy a "MULTI" az most igazi vagy kamu?
Engem nem enged be a román oldal sajnos ezért érdeklődöm mert külömben kipróbálnám.Esetleg 1 oldalt a románon kívül?Előre is köszi -
max100 #8756 A busszal "élőállatot" kell szállítani? -
#8755 Valaki okos-ügyes-aranyos nem csinálná meg az Ikarus 260-ast hogy vezethető legyen?! -
#8754 segíts,nem tudom leszedni a wabis pótot...ilyen kínai szövegek jönnek ki,mi kell? :)
Am. Mozillát használok....ha ez segít valamit,vagy nemtom mi a baj :S -
#8753 Mit csináljak akkor, ha se előre, se hátra, se oldalra nem tudok menni a dugó miatt?