140239
Euro Truck Simulator
-
#9727 95-öst tok ajánlani: http://files.filefront.com/ets+daf95xf480rar/;11698557;/fileinfo.html -
#9726 csak benéztem mitől Top10es a topik...látom megy az off...
pedig azt hittem valami érdekes újjítás jött ki :| -
#9725 XD.Megérdemlem!!!! -
#9724 helló!
Tud valaki wabis xf 105-öst? -
#9723 vastaps -
#9722 Elértem fő célkitűzésem: Egy darab eredeti kamion sincs a játékban, mindet letöltöttem -
#9721 hát lehet te nem jársz saját fórumra .. a megszokás :CC -
#9720 Nah besült. Átírtam a magyarítás.scs-t mindenféle star wars-szal, és nem lehet új játékot kezdeni, ha töltök meg kidobXD -
#9719 NemXD. Ez kezdetleges, még csak menü háttér meg zene van benne, de egy nagyobb kiterjedésű star wars modon is dolgozom: Star Wars mod V2 -
#9718 loolz .. még délelőtt is csak oltják 1mást :OO -
Vlala #9717 Mit tartalmaz? AT-AT-t kell szállítani? :) -
#9716 Máris kész a star wars mod!
Feltöltöttem a File Frontra: http://files.filefront.com/star+wars+modzip/;11805976;/fileinfo.html -
max100 #9715 Külömbség a kamionok között hogy nagyobb a lóerő,az üzemanyagtartály és a sebességváltó is több.belül nem sokkal változnak de 1 kicsit szebbek. -
#9714 Na ezt nem vágom én sem -
#9713 Az A osztályosokban van fabetét némelyikben. Pl Scania... -
#9712 Sziasztok!
Van már valaki olyan státuszban, hogy meg tudja nekem mondani, hogy az A és B osztályú kamionoknak ugyan olyan a kabinja mint a C osztályosoknak?
Előre is köszi! -
#9711 Máris! Az ETS-ről nekem annyi,hogy csinálok egy star wars modot, akinek kell majd átküldöm. -
kamionos joe #9710 figyi beszélhenénk a ets-röl is mert ez igy nem állapot.kössssssssssssssssssz -
#9709 mondjuk te lehetnél házigazda -
#9708 Ezt osztom. Azt sem bánnám, ha lehetne több házigazda. Ahogy elnézem, részemről a napi 100-200 hozzászólásból maradna 10-15... -
#9707 Aero, szilivel együtt el lehetne húzni a privát világba egymást oltani, köszönjük. -
#9706 nono!schwarz elég régóta itt van már,és bizony jó házigazda!nem kell se átadnia,se lecserélni őt.nézz szét az SG-n kicsit,és meglátod,hogy kevés az olyan házigazda,aki folyamatosan figyeli az adott topikot.de ez érthető,hiszen mindenkinek vannak,főleg hétköznap,más,fontosabb elfoglaltságai mint a számitógép elé telepedés! -
#9705 értelem,és színvonal.ez itt mind megfigyelhető.no ezért nem írok már ide.egyik retardáltabb mint a másik.grat! -
#9704 -
Vlala #9703 Azért a kamionos játékról is szabad még beszélgetni? :) -
#9702 Ma belőlem is kihizta leho,rocco és társai..
De ígérem visszafogom magam,és pm-be szidom !:D -
#9701 És ezt hogy lehet orvosolni?
-
Solt #9700 Megértem, belőlem is kihozták már egy párszor az "állatot"... Amíg nem lesz szigor, addig ezek mindennaposak lesznek! Vass kéz kéne ide! :)
No, de én sem szemetelek tovább. Az értelmesebbeknek jó éjt! -
#9699 rossz, vagy összeakad más cuccal. -
#9698 én is az utolsó mondat elve alapján próbálom felfogni, de gondolom figyeled a topikot, és hát megelégeltem, de amúgysem árt kicsit rendbe tenni az öntudatot. -
#9697 És az miért van hogy egyes MODtol kilép a játék magátol?
Egyes potoktol,berakom és kilép.Hibaüzenet jelenik meg. -
Solt #9696 Nem kifejezetten a mai nappal, és ezzel a topikkal van a baj! Az egész SG, sőt, az internetes fórumok java része valami elképesztő alacsony szinten működik. Az arctalanság sokakból előhozza a bátorságot, és a pofátlanságot. Ez az eredménye, amikor nincsenek követelmények, illetve szigorú szabályok. Ha a lovak közé dobják a gyeplőt, annak ez a vége. Az elmúlt 200 hozzászólás kb 10% kapcsolódik a játékhoz... akiben van még egy kis önfegyelem, és valami csekély intelligencia, azt megkérem, hogy ne reagáljon a másik sértegetésére... nem kell észrevenni, mert így soha nem lesz vége... -
#9695 na mindegy, folytassátok, további szép estét. -
#9694 mondjuk én is banolnám aki : teccik, tuggya stb szavakat használ -
#9693 nekem jóvót' -
#9692 akkor biztos rossz, jelezd, vagy majd gondolom kijavítják. -
#9691 Letöltöm az egészet le is jön.És mikor rákatintok azt irja hogy ismeretlen archivum vagy a fálj sérült. -
#9690 itt az a baj, hogy ezt már el kellett volna kezdeni, schwarznak, és adjatok bannt meg kickeljetek, de nem hiszem el, hogy nincs rá 10 perce. vagy adja át másnak akkor. és ilyen emberek miért járnak ide egyáltalán? meglátnak egy képet, aztán csak arra várnak, hogy jól lefröcsögjék. -
#9689 -
#9688 nincsen sajna,mostanába sztem nem is lesz :(