140239
Euro Truck Simulator
-
#9767 pedig nincs nem taláok vagy csak béna vagyok :D léccy akkor mg csinál j egy képet :D thx thx -
#9766 magyart akarsz? veddmeg :D -
operable #9765 Üdv Jó Emberek! Tegnap töltöttem le a játékot. Olyat szertnék kérdezni hogy magyarosítás van-e hozzá??
Köszönöm Szépen !
Martin -
#9764 trej.. és mindegyikhez kell hogy legyen . -
#9763 jaja vidiót vagy egy ijen képet meg pliz egy linket ahonann le tom tölteni ojan daf-ot amihez van az a traj.dds fájl :D -
#9762 -
#9761 Videót ? :o -
#9760 Meg van a Pót ! de a kerék cserébe nem vok biztos ! -
#9759 rocco ez nekem magas xd letöltötem http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=12&limit=10&limitstart=0&order=date&dir=DESC&Itemid=2 röl a dafot de nem találok ijen trej.dds-t vagy mit meg nem értem xd készits vidijót :D xd mert ez magas -
#9758 Nemtalálom a pótot !:S a NewS tandem megvan de amit írtál őót sehol sincs :S !neked nincs meg ?
-
#9757 Schmitz P.KR asszem ez a neve, letölthető németfórumról.. ha letöltötted NewS tandem Scaniajat annak a pótkocsi kerekét felhasználhatod mindkét pótra.. :) -
#9756 Van kereked vagy cserélnél nekem ? vayg tudsz adni egy fasza ponyvásat jó kerekekkel ? ^^:P
-
#9755 érthető de még van pár probléme honnan lehet leszedni a daf-ot xD bocsi a sok értetlenkedésért -
#9754 :D Ahová , a játék kiegészitőit teszed, odamész.. megkeresed a DAFot, belemész a kamion mappájába ott a textúrák között keresel egy ilyet "trej.dds" aztmegnyitod DXTBmpvel, megfested az újjat visszamented és visszarakod a kamion mappájába érthető?:D -
#9753 ha jól értelmezem vége a Rotruckersnek:(
In a Volvo VNL 780
Group: Administrator
Status: Online: ultima azione eseguita alle ore 16:39, 10 minuti fa
Rog ca toti membrii acestui forum sa se confirme ! Ni s'a atras atentia ca modurile puse pe acest forum sunt sparte sau luate fara permisiune . Drept ca urmare se produce o ilegalitate , ce poate duce la trimiterea in judecata ! Dupa cum ati observat modurile puse de Snake2007 si The_Godfather au fost sterse de pe acest forum inclusiv de pe FileFront . Este o treaba foarte serioasa si nu e de joaca . Truckpol (cel mai mare forum de specialitate ) nu permite aceste ilegalitati . Daca in 24 de ore nu stergeti modurile dumneavoastra administratorii acestui forum o vor face , si ma refer la toate ! Nu conteaza daca ati facut dumneavoastra modul , nu cred ca aveti permisiunea de a le convertii de la autorii originali ! De acum incolo cand vreti sa puneti ceva aici intrebati maker'ul daca va lasa . si alaturi de mod puneti dovada ca vi'a dat permisiunea
Ne pare rau pentru asta , dar asta este legea . Aveti 24 de ore sa le stergeti , adica pana la 01:23 a.m - 17.09.2008
-------------------------------------------------------------------------------------------
All members read this ! This forum contains illegal mods , that can bring as a lot of trouble . All members ho post mods on this forum are asked to delete them before the admins will delete them . You have 24 hours to delete all your mods ! You have until 01.23 a.m - 17.09.2008
Sorry guys but this are the rulls and we don't want troubles -
#9752 Már másodszor teszem ba ,de nekem marad a Magnum. -
#9751 hhmm rocco bocs ezt nem értem le irnád bövveben?? kössz bocs csak nem értem hüje vagyok:D -
#9750 am zsir eltt krapó a renszámozás:D -
#9749 A kamion mappájában, keresd meg a textúráját a táblának, és fesd át majd rakd vissza oda, ennyi az egész :) -
#9748 oks hogy? mivel meg tanitanál ;)?? léccyves -
#9747 Jóez^^ csak a póton cserélj kereket.. -
#9746 Skinezés !XD -
#9745 Asszem magnum c --- vagy a volvo mellet balra !
-
#9744 krapo hogy csináltad a rendszámot hozzá :D?? -
#9743 És neked mit cserélt ?
-
#9742 Vki egy jó pótot vagy jó kereket hozzá hogy egymagasságba legyen a daf-fal ?? -
#9741 Nem kellet átírni semmit !
-
#9740 Na például ez a Daf sem jelenik meg nekem.Nem cseréli le a Magnumot.Vagy át kell valamit irni?? -
#9739 Vki #9730?? -
#9738 Sorry a képminőségért csak a gépem átépítés alatt van most nem vami penge! -
Itt a Daf - a rendszám az enyém :D az már saját ! -
#9736 Én letöltöttem sok kamiont,mégis csak 3 db jelenik meg..:( -
#9735 léccyves valaki tudna angol kamiont csinálni vagy mutatni nekem jobbkorményost :d nagyon joh lenne vagy angol mappot eseleg thx -
#9734 csá baly tudnál képet küldeni a arro a 95-ös daf xf480-rol meg . várhatok képek a stawars modrol és am mik lesznek a starwars mod v2.be az mit takar uj kamionok meg pályák vagy mih :D ? kösszi -
#9733 Szerintem kezdj újat,és írd be a pénzed meg a megtett km-et a mentésbe. -
#9732 hello.Megveszem eredetiben a gammát,most angol nyelvü,ha a mentést átteszem akkor hibát fog kiírni(tapasztalat a német verzió után).Mi lenne az amit kikéne szednem a mentésből hogy müködjön rendesen?Csak nem a mentésben vannak a nyelvi fájlok? :O
Vagy mindenféle képpen kéne új játékot kezdenem? :S -
#9731 A kép lemaradt :) -
#9730 Volna egy kérdésem.
Letöltöttem ezt a tandemes F10-est,betettem a mod mappába mindent,a volvo be is került a játékba,de a tandem pótot sehol sem találom.Miért??
-
#9729 kössz! -
#9728 Hát igen...
1. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
2. Euro Truck Simulator
3. Modellautók
4. Warhammer Online - Age of Reckoning
5. FORMA1
6. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
7. Landwirtschafts Simulator
8. Ismerd fel a képről az autót
9. Crysis Warhead
10. Spore