140239
Euro Truck Simulator
  • Barcelona009
    Sokan leb..sznak mást ha kérdez valamit. Hát miért van ez az oldal, ha nem azért, hogy megbeszéljük a dolgokat és segítsünk egymáson?
  • Barcelona009
    Contrerastnak és Attila889-nek igaza van. Teljes mértékben!!
  • Contrecast
    Na neked meg a franc bajod van???
    Csak igazat közöltem énis!
    én is kértem segítséget gyémánt-tól! de csak leparasztozott.. hhadne sorljam!
  • Attila889
    miért,oda is jó.....nehogy már a C:/dokumentum and settings,blah,blah,blah.....az uncsi,a sajátgépben is van dokumentum ha úgy írod be... :)
  • nono 26
    azjó!!!Király kis merci
  • leho94
    nem privát , tölthető
  • nono 26
    hát lehet Privat a merci
  • MISIKE1992
    sziasztok honnét lehet letölteni ezt a mercit?
  • nono 26
    kösz gondoltam rá!!!!!!!!!!!
  • leho94
    kb.. a contrecast meg még védi is mer mind2 egyforma kretén :C
  • RoR zsozso
    Vedd meg a volvót és fesd át sárgára :D
  • nono 26
    sárga volvo-t nem lehet valahonnan letölteni?
  • nono 26
    szép nagyon
  • atylaRO
    :)
  • Barcelona009
    http://htst.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=111
  • gyemant04
    nem tudok mit?:D azért nem írok haver , mert nincs sok kedvem a 10éves értelmi szinthez ;) szedd már összemagad..nem hiszek semmit egy átlag fórumozó vagyok csak nekem van annyi eszem, hogy beírom a keresőbe a kínom és nem sírok egyből..na ennyit erről, ennyit rólatok. pá

amúgy meg valóban nem tudod mi a neve : letöltések,download(s) ennyi is elég hidd el..gondolkozni kéne és nem pofázni.
  • azazapa
    a jáékba meok holnlapról lehet letölteni kamiont?
    Jégyszi írjon valaki
  • danyr
    Na te is egy nagy barom vagy.
    Eszed az sok van.
  • kazai
    "de ez kurvára off és ezért nem itt írtam le, te nagyon analfabéta...te mit pofázol nekem??? arra nem vagy képes, hogy visszaolvass egy kicsit vagy beírd a gugliba...szánalmas és még neked áll feljebb...erre a hülye kis fórumuzóra már nem is írok semmit...gondolkozz már el egy kicsit."Gyémánt ez nem is tudom hogy ki írta!!!Talán te nem gondolod?.....
  • Attila889
    C:/Dokumentumok/Euro Truck Simulator/Mod mappába bemásolod és kész :)
  • Attila889
    amúgy ha te kérnél vlamit akkor én segítenék és nem holmi pesti bunkó tírpák módón annyit írnék be hogy keresd meg,hol élsz te?Azt hiszed te vagy itt a modi,a házigazda,vagy mivan veled?
  • Attila889
    azért nem írsz vissza mert nemis tudsz imt :D
    Amúgy ha még a nevüket se tudom akkor hogy írjam már be?Uff ez fájt tőled ember!
  • danyr
    Tegyél csak róla, énis rólad pöcsi.
  • Attila889
    köszike :)
    Örök hálám :)
  • gyemant04
    légyszíves tegyél róla :D és mi lesz az oka? "belé kötöttek és megszólalt" ? ügyesek vagytok ;D
  • paci600
    megtudná valaki mondani hogy kell berakni a kamionokat a játékba?
  • kazai
    Nah gyémtánt barátom egy bann neked se árt és teszek is róla.....
  • Contrecast
    mennyé oda!!! xD
  • gyemant04
    na már ez is

na nekem nincs időm ovisokkal vitázni szal egyikőtök hülyeségére se fogok visszaírni
  • RoR zsozso
    Külföldi fórumokon azért jobb a hangulat mert te nem vagy ott...
  • gyemant04
    te jó ég.. te mit beszélsz? téged kikérdezett? te taknyos -.-
    na erre már télleg nem írok inkább semmit...hihetetlen mekkora pofátok van. amúgy...nem hinném hogy annyira örülnél neki, ha "kimennék a hóra" te nyomorék van egy kevés korkülönbség kettőnk között az tuti és még nekem van nagy pofám? te vegyél vissza öcskös..

Az is érdekes, hogy csak a magyar fórumokon van ilyen szar hangulat (veszekedésen kívül) akár hány külfödli fórumot nézek/olvasok ott nincsenek ilyen kérdések/válaszok, mert ott van vmi értelem is ott visszatudnak olvasni meg nem nyígnak egyből, hogy ha nem segít vki...
    tudom, hogy erre az lesz a válasz, hogy "akkor mennyé oda"..nem is várok tőletek mást ;)
  • Contrecast
    Hallod takonypolc..!!! egy kicsit visszábvehetnél ebből a stílusból mert nem vagy te akkora király hogy így lenézz itt bárkit is!! vagy ha ennyire nagy a pofád öregem akkor gyere ki a hóra...!!! Szarcsimbók! ne itt fórumon legyél ilyen király! Örülj ha valaki segítséget kér tőled tirpák!!
    Vegyél vissza...!!!
  • gezmet
    hello!Tudnátok nekem segíteni abba hogy lszedtem egy tandem modot,(amibe a dhles is van),amikor fuvart megyek kérni kilép!eseteleg tudna nekem vki vmi okosságot mondani azt megköszönném
  • gyemant04
    de ez kurvára off és ezért nem itt írtam le, te nagyon analfabéta...te mit pofázol nekem??? arra nem vagy képes, hogy visszaolvass egy kicsit vagy beírd a gugliba...szánalmas és még neked áll feljebb...erre a hülye kis fórumuzóra már nem is írok semmit...gondolkozz már el egy kicsit.
  • kem001
    Amúgy valaki nem tud olyan benzin és gázolaj szállító pótot amelyen vannak bárcák és UN szám?
  • kem001
    Kicsit felborultam
  • kem001
  • Contrecast
    Na még is csak van itt köztünk egy értelmes ember!! szép volt tesó!!!
    jó megmondtad neki!!
  • kem001
    Összes map
  • Attila889
    mekkora nyomorék vagyok?Csak azért írod mert igazam van a topikban,csak nem mered felválalni,meg csak követni birod a többiek példáját...mi vagy te?Moderátor?Hát kurvára nem,csak egy hülye kis fórumozoó aki nem hajlandó segíteni másoknak csak a haverjaidnak,ennyit rólad!Éés ez nem off csak ez az igazság :)