140239
Euro Truck Simulator
-
#11049 Sokan leb..sznak mást ha kérdez valamit. Hát miért van ez az oldal, ha nem azért, hogy megbeszéljük a dolgokat és segítsünk egymáson? -
#11048 Contrerastnak és Attila889-nek igaza van. Teljes mértékben!! -
#11047 Na neked meg a franc bajod van???
Csak igazat közöltem énis!
én is kértem segítséget gyémánt-tól! de csak leparasztozott.. hhadne sorljam! -
#11046 miért,oda is jó.....nehogy már a C:/dokumentum and settings,blah,blah,blah.....az uncsi,a sajátgépben is van dokumentum ha úgy írod be... :) -
nono 26 #11045 azjó!!!Király kis merci -
#11044 nem privát , tölthető -
nono 26 #11043 hát lehet Privat a merci -
MISIKE1992 #11042 sziasztok honnét lehet letölteni ezt a mercit?
-
nono 26 #11041 kösz gondoltam rá!!!!!!!!!!! -
#11040 kb.. a contrecast meg még védi is mer mind2 egyforma kretén :C -
#11039 Vedd meg a volvót és fesd át sárgára :D -
nono 26 #11038 sárga volvo-t nem lehet valahonnan letölteni? -
nono 26 #11037 szép nagyon -
#11036 :) -
#11035 http://htst.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=111 -
#11034 nem tudok mit?:D azért nem írok haver , mert nincs sok kedvem a 10éves értelmi szinthez ;) szedd már összemagad..nem hiszek semmit egy átlag fórumozó vagyok csak nekem van annyi eszem, hogy beírom a keresőbe a kínom és nem sírok egyből..na ennyit erről, ennyit rólatok. pá
amúgy meg valóban nem tudod mi a neve : letöltések,download(s) ennyi is elég hidd el..gondolkozni kéne és nem pofázni. -
azazapa #11033 a jáékba meok holnlapról lehet letölteni kamiont?
Jégyszi írjon valaki
-
danyr #11032 Na te is egy nagy barom vagy.
Eszed az sok van. -
#11031 "de ez kurvára off és ezért nem itt írtam le, te nagyon analfabéta...te mit pofázol nekem??? arra nem vagy képes, hogy visszaolvass egy kicsit vagy beírd a gugliba...szánalmas és még neked áll feljebb...erre a hülye kis fórumuzóra már nem is írok semmit...gondolkozz már el egy kicsit."Gyémánt ez nem is tudom hogy ki írta!!!Talán te nem gondolod?..... -
#11030 C:/Dokumentumok/Euro Truck Simulator/Mod mappába bemásolod és kész :) -
#11029 amúgy ha te kérnél vlamit akkor én segítenék és nem holmi pesti bunkó tírpák módón annyit írnék be hogy keresd meg,hol élsz te?Azt hiszed te vagy itt a modi,a házigazda,vagy mivan veled? -
#11028 azért nem írsz vissza mert nemis tudsz imt :D
Amúgy ha még a nevüket se tudom akkor hogy írjam már be?Uff ez fájt tőled ember! -
danyr #11027 Tegyél csak róla, énis rólad pöcsi. -
#11026 köszike :)
Örök hálám :) -
#11025 légyszíves tegyél róla :D és mi lesz az oka? "belé kötöttek és megszólalt" ? ügyesek vagytok ;D -
paci600 #11024 megtudná valaki mondani hogy kell berakni a kamionokat a játékba?
-
#11023 Nah gyémtánt barátom egy bann neked se árt és teszek is róla..... -
#11022 mennyé oda!!! xD -
#11021 na már ez is
na nekem nincs időm ovisokkal vitázni szal egyikőtök hülyeségére se fogok visszaírni -
#11020 Külföldi fórumokon azért jobb a hangulat mert te nem vagy ott... -
#11019 te jó ég.. te mit beszélsz? téged kikérdezett? te taknyos -.-
na erre már télleg nem írok inkább semmit...hihetetlen mekkora pofátok van. amúgy...nem hinném hogy annyira örülnél neki, ha "kimennék a hóra" te nyomorék van egy kevés korkülönbség kettőnk között az tuti és még nekem van nagy pofám? te vegyél vissza öcskös..
Az is érdekes, hogy csak a magyar fórumokon van ilyen szar hangulat (veszekedésen kívül) akár hány külfödli fórumot nézek/olvasok ott nincsenek ilyen kérdések/válaszok, mert ott van vmi értelem is ott visszatudnak olvasni meg nem nyígnak egyből, hogy ha nem segít vki...
tudom, hogy erre az lesz a válasz, hogy "akkor mennyé oda"..nem is várok tőletek mást ;) -
#11018 Hallod takonypolc..!!! egy kicsit visszábvehetnél ebből a stílusból mert nem vagy te akkora király hogy így lenézz itt bárkit is!! vagy ha ennyire nagy a pofád öregem akkor gyere ki a hóra...!!! Szarcsimbók! ne itt fórumon legyél ilyen király! Örülj ha valaki segítséget kér tőled tirpák!!
Vegyél vissza...!!! -
gezmet #11017 hello!Tudnátok nekem segíteni abba hogy lszedtem egy tandem modot,(amibe a dhles is van),amikor fuvart megyek kérni kilép!eseteleg tudna nekem vki vmi okosságot mondani azt megköszönném -
#11016 de ez kurvára off és ezért nem itt írtam le, te nagyon analfabéta...te mit pofázol nekem??? arra nem vagy képes, hogy visszaolvass egy kicsit vagy beírd a gugliba...szánalmas és még neked áll feljebb...erre a hülye kis fórumuzóra már nem is írok semmit...gondolkozz már el egy kicsit. -
#11015 Amúgy valaki nem tud olyan benzin és gázolaj szállító pótot amelyen vannak bárcák és UN szám? -
#11014 Kicsit felborultam -
#11013 -
#11012 Na még is csak van itt köztünk egy értelmes ember!! szép volt tesó!!!
jó megmondtad neki!! -
#11011 Összes map -
#11010 mekkora nyomorék vagyok?Csak azért írod mert igazam van a topikban,csak nem mered felválalni,meg csak követni birod a többiek példáját...mi vagy te?Moderátor?Hát kurvára nem,csak egy hülye kis fórumozoó aki nem hajlandó segíteni másoknak csak a haverjaidnak,ennyit rólad!Éés ez nem off csak ez az igazság :)