140239
Euro Truck Simulator
-
gezmet #11089 szasz20 rohadjá meg hogy neked müxik(csak viccelek)Fáj a szívem ezért a tandemért hogy nem megy -
gezmet #11088 melyik kell barcelona hátha tudok segíteni -
#11087 Letöltöttél valami modot hogy írja ki rendesen? -
#11086 Na beraktam a DHL-es Scania-t, rohadtul tetszik!
-
#11085 Én a harmadikat, és ahoz is 1 csillag kell,csak nem tudom hogy mit jelent. -
#11084 Nekem nem akarja a kamionok igazi nevét berakni mit csináljak vele legyen szives valaki segíteni!Előre is köszi. -
gezmet #11083 amúgy ti melyik szintet nyomjátok már? -
gezmet #11082 cirkuszi autó de hát ízlések és pofonok!ahány ház annyi szokás!De a kerekei nagyon bejönnek -
#11081 Kérlek használd a "Válasz erre" gombot!
Kösz! -
#11080 Egy kicsit valóban. -
#11079 nekemse annyira .. gondoltam azér felteszek már valami képet -
#11078 Ez nekem nem jön be...
Túl csicsás... -
#11077 Ez egész jól néz ki. -
#11076 ismerem a gyereket.. teljesen normális , nem buzi és nincs elnyomva, max én nyomom el :| -
#11075 -
gezmet #11074 nem akarok beleszólni mert még zöldfülű vagyok itt!De nem értem miért kell ennyit foglalkozni azzal a gyémánt gyerekkel!Szerintem otthon elnyomásban él és itt próbál nagyfiú lenni számítógépen keresztül!Egyébként enyhe homoszexuális beállítottságot is érzek nála ezzel a névvel hogy gyémánt!Ennek a számlájára írható a fórumon észlelhető dühkitörései,de értsük meg hisz titkolnia kell!!!!Biztos nem könnyű ezzel 1ütt élni -
#11073 nem gyémántra gondolok .. hanem ugy az egész stílusotok .. hülyeségeket mondotok néha de geci biztosak vagytok benne .. -
#11072 Asszem annál az Euroacles-nél. -
gezmet #11071 ja én is ezt szedtem le barcelona
-
#11070 Ez most gezmetnek ment. -
gezmet #11069 hol lehet nytott tetejű pótos fuvart kapni?Melyik cégnél? -
#11068 TE ezt próbáltad letölteni? http://files.filefront.com/Scania+BDF+Reefer+Tandem+0rar/;11676268;/fileinfo.html -
szaboi #11067 Sikerült kideríteni a videokártyát :D
Ati Rage Pro 128 -
#11066 Hogy érted azt hogy szerezni? -
#11065 Nem a játékkal lehet valami? Mondjuk sérült vagy valami. -
gezmet #11064 esetleg egy videó kártyafrissítés!Szerintem!De nem akarok hülyeséget mondani
-
szaboi #11063 Üdvözlet. Szerintetek az miért lehet, ha vki felrakja a játékot, és 1általán nem indul el, most rakattam fel vele a frameworkok et, 1 est és a 2 est, nem tudja pontosan a video kari ját, de sztem mennie kell rajta, először elindult a konfig progi, de a játék nem, semmi sötét képernyő, semmi, aztán többé a konfig progi se indult el. Nemtom mitől lehet, már 4 szer rakta fel a játékot. Várom az ötleteket, vagy ide komment ként, vagy az e-mail címemra:
[email protected]
előre is köszi. -
gezmet #11062 akko f.sza!Nem baj!ez van!Nyomom tovább nyergessel!Még 1 kérdés!Hol lehet nyitott tetejű pótos fuvart szerezni? -
#11061 szerintem azzal a moddal van valami gyík, mert ezt én is ki akartam próbálni, csak nekem nem lefagyott hanem nem töltött be a mentés.És kezdhettem újra. -
gezmet #11060 hello!már 1szerkérdeztem hogy letöltöttem egy tandemes modot(Amibe van a DHles scania)És amikor rákattintok a fuvarra kifagy!Télleg megköszönném a válaszotokat mert kajak nyomnám tandemmel!Amúgy nekem egy kicsit nagy a kilengése nem?légyszives ha tudtok megoldást osszátok meg velem!előre is köszönöm!Gezmet -
#11059 Van már az ETS-hez Scania R Highline 4x2 -es???? örülnék már neki!!!! -
#11058 Elindítassz a Winampal vmit... -
szandu #11057 sziasztok! Hogyan lehet zenét hallgatni a játékban? Köszi! -
#11056 oké köszi -
#11055 játék közben 0 (nem a numerikuson)
cheat money ( y=z ; z=y ) -
#11054 és utána a kódot hova kell beírni? -
#11053 vagy át írod a config.cfg
útmutató -
nono 26 #11052 maximálisan igazad van!A fórum ezért van!!!! -
#11051 Át. Dokumentumok/Euro Truck Simulator/save/mentés-ben a game.sii fájlban megkeresed hogy money_account és átírod az összeget. -
szvdzs #11050 hello spanok!a pénzt át lehet valahol irni?plz help