140239
Euro Truck Simulator
  • Tinka123
    könnyen mert sokan élőben is tapasztaltak szeintem meg ugye ez a sok kamcsis játék ez is sokat segít
  • kazai21
    Bocsi..az volt..xD
  • FZoleee
    Ti hogy csináljátok azt, hogy pontosan beálltok a trailerrel arra a helyre, ahova le kell rakni? :D
  • gezmet
    Hello nem tudtok oldalakat ahonnan mapot lehet letüóölteni?
    vagy csak az a pár létezik ami a hungarotruckmania vagy mi annak a neve szóval ami azon fenn van?
  • RS
    397 MB.
    (Bocs a sok hsz.-ért)
  • RS
    Topik tévesztés.
  • RS
    Ja, csalók...
  • mvk4
    Robos! a honlapotod található buszok és kamionoka lelehet tölteni valahonnan? mert nekem az a 2 busz nagyon tetszik :D
  • max100
    Te leszedted?Mert Én leszedtem és kipróbáltam valami gondom van vele csak nincs időm foglalkozni vele.De nem kamu mod és nem vírusos Én azért mertem megosztani azt mindenkivel és azt hittem itt a játékkal kapcsolatos dolgokat lehet megosztani a másikkal mint a kamionok,pótkocsik,és modok.Nem tudom mi a baj avval ha lenne tényleg multi mod is?
  • Kbalazs912
    fantasztikus!!! ezaz!!!

így már használhatóbb lesz a játék.
    végre lesznek bundesek

de azért van még min csiszolni...
  • V43 1105
    A kamu mód senkit nem érdekel, pláne hogy spéci virust is raktak bele ..
  • max100
    Amit írtam az nem volt"Anyázás,offolás,flémet elkezdő,folytató júzerek autómatikusan linkelődnek a moderátor topikba!"
    Legalább is az oldal tetején nincs kiírva hogy ílyen linket nem lehet megosztani másokkal.Nem értem de mindegy...
  • max100
    Miért baj?Csak kérdezem ne harapd le a fejemet.
  • axial1991
    hány MEGA a full verzió?
  • V43 1105
    Mégegyszer meglátom itt az MRT csapat, multiplayer módját megy a modi topicba a link ..
  • robos
    Renault Radiance download

pwd: es86
  • baly94
    A renault radiance-t honnan lehet letölteni?
  • kazai21
    Túrista... faterom kamionozik....
  • max100
    Mi Dunkerque-Dover-Dunkerque útvonalon mentünk és 2:30 perc volt.De király nagyon.Szerintem a játékba csak annyi lessz a hajózás mint ahogy a pihenőt kiveszed.Sajnos.De ne legyünk telhetetlenek.
  • max100
    Te is kamionozol vagy csak "túrista" voltál?
  • kazai21
    Jah.én meg Calaisból át láttam Doverbe..de vissza fele elég cudar volt az időő..
  • max100
    Nekem Dover fehér sziklái tetszenek nagyon,a kompnál ezt vártam mikor áthajóztunk.Odafele mintha 1 vasaló ment volna előttünk annyira síma volt a víz,vissza 1 kicsit hullámzott de az "öregek" azt mondták ez semmi.Én azért a kajáldában leraktam az asztalra a kaját amíg a pénztárrésznél vártunk.
  • paci600
    anglia csak kiegészítő vagy a játék ujjabb változata?
  • MISIKE1992
    sziasztok
    hol lehet letölteni Renault Radiance - Hungarocamion ezt
    akitudja az irjan
    elöre is kösz
  • RS
    Hát akkor hajózunk, de hogy hogy oldják meg...
  • kazai21
    Én meg már körbejártam majd nem egész Angliát...
  • cargame
    Mar nem kell kaptam :)
  • cargame
    Hello!
    Mondanatok par oldalt ahol tudok letolteni mappokat (lehetoleg olyat ahol vannak normalis utak is az autoplyakon kivul) , meg ilysmiket.
    Elore is kosz. LEhet h lama kerdes de mind1.
  • bbb007
    calais-dover ut seafrance kompal nagyon joh az ut és elég érdekes a két kikötő szinvonanala angol kicsit ojan városi egyszerű francia tul bonyolitott
  • bbb007
    én már kétszer kompoztam egyszer angolba egszer meg vissza franciába már jártam vagy 5ször angliába apámnak kint van cége
  • kazai21
    Nem naon jó a Radiance...
  • blackjoe
    hali! valaki tudna nekem egy zmodelert amiben tudom szerkeszteni az ets kamionjait?
  • robos

• kazai21
    És majd akkor Dover is benne lessz...?
  • LTomi
    Nah, ezt most benéztem, Calais a parton van, viszont a csalagút Coquelles-ből indul, szóval senki se várjon vonatozást a csalagútban, mert ha Calais van benne, akkor csak komp lesz.
  • LTomi
    A csalagút is Calais-ból indul, de Calais nem a parton van, kicsit beljebb, szerintem nincs kikötője.
  • robos
    Egy tipp:

Aki esőben szeretne vezetni annak a következőket tanácsolom...
    - A C:\Documents and Settings\xxxx\Dokumentumok\Euro Truck Simulator\save\ könyvtárban lévő mentett állásokban a game.sii file-ban a képen megjelölt sorokban a 0-t írja át 1-re, és máris esőben vezethet.
    Kipróbáltam, műxik...

Nah, csak óvatosan az utakon...
  • ronso
    Reggelt

A sárga villogót nem lehet kiiktatni valahogy??
  • RS
    Vagy lehet annyi lessz hogy átmész a csalagúton azt kész. :)
  • baly94
    Szerintem mindenki aki ide írt. Én már jónéhány fuvaron túl vagyok.