140239
Euro Truck Simulator
-
rokerkamionos #13021 és jó magyarosítás hol birok letölteni????????? -
rokerkamionos #13020 értem kössz
-
#13019 Én nem vettem rajtuk észre változást. xD -
#13018 Editorban nyomd meg az A-t, kijön a háttérben egy térkép, az alapján csináld és arányos lesz a pálya többi részével. :D -
#13017 nem olyan hülyék! -
DIESEL DOG #13016 Lecseréltem a nickemet... -
#13015 a havat kipróbálnám de csak ugy hogyropog meg lenne hotakarito kocsi meg csuszkálna....jah és am az mit jelent hogy inteligensebb az al autok mit takar???????????????? -
#13014 na látod ezt se tuttam hogy a wabi vonattal jár -
DIESEL DOG #13013 Nagyon zsír!!! -
#13012 van hó is? :D
Én még életemben nem láttam a játékban :D -
#13011 magyar map kicsit brutálnagy léptékekre sikerült! kizúztam a térképről és úgy scc per kábé már ázsiában tartahtok magyar map jelleggel! skubii... itt egy két kép! viszon a benzinkút az rohadt nagy lett!
Amúgy a contrecast mod 1.8 minnyár feltöltve! és benne van ez a kis nagy szakasz is! budapest az még nincs de nálam már féélkész :D:D
-
#13010 sároc..még annyit..aki használja a MAN TGA INTERIORT..az irja már le hogy kell használni..mert nekem nem sikerült..(bocs h ilyen sokat irtam külünbe..)!! -
#13009 köszi..sikerült -
#13008 Free User-re kattintasz, vársz 45 másodpercet és letöltöd. -
Paulao #13007 Faq-ot nem találtam ezért megkérdezem, hogy van multi? mert láttam pá képet ami úgy látszott mint ha multi lenne. Ha nincs akkor várható? és az ilyen príma kamionokat amiket készítetek vagy beszúrtok képet azokat hol tudom letölteni? -
DIESEL DOG #13006 Anglia még csak készül patch formájában. -
#13004 robos..engem érdekelne ez a módolás..csak mikor megnyitom a lapot nekem csak annyi van h free user vagy premium user..most mivan ilyenkor ?
-
#13003 héé..felszeretnék tölteni képet de azt irja ki hogy:
A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni.
mióta van ez ? -
#13002 Az ilyen, apámékkal kompoztunk témát ne itt tárgyaljátokmeg htx. -
koppany110 #13001 Hol tudom beszerezni ezt az extra hosszú pótot? -
#13000 Photoshop vagy valami festőcucc , TÉK -
Gamergyerek #12999 de csak anyit mondj pls gogy a dxtbmp kivül mien progi kell a szerkesztéshez? -
leendő kamionos #12998 aki tudja hogy lehet térképt szerkeszteni vegyen fel msnre..
[email protected] -
#12997 nemrég volt link hogyan kell ... vissza kellne olvasni , plsdelbanthx -
Gamergyerek #12996 Hellotok segitsetek pls hogy kell vontatot színezni? elöre is kösz a segitséget -
DIESEL DOG #12995 Heló! Van a mod mappádban a Renault Premiumon kívül más? Mert ha igen akkor valószínüleg összeakad más moddal. -
edem223 #12994 Üdv! Van 1 kis problémám! Beteszem a játékba a Renault Premium-ot a Volvo-k helyére és rá kattintok,hogy vétel és kifagy! mi az oka ?? Köszönöm a segitséget ! -
#12993 mert ugye nekünk vonattal kelett volna menni mert a Waberer's vonattal jár.....xD -
#12992 de vissza fele vonattal jöttünk csak azért mentünk hajóval mert nem jött vonat...xD -
#12991 mi P&O ferriers -
#12989 hehe..A skinezést elégfurcsán csinálta....xD -
#12988 Aki szeretne belemélyedni az ETS módolásba annak itt van egy kis segítség...
- Making a Skin - Video tutorial
- Saving a Map - Video tutorial
- Converting Trucks To ETS - Video tutorial
- Converting Interiors To ETS - Video tutorial
-
#12987 #12963
-
MISIKE1992 #12986 sziasztok
valaki megdudja adni Renault Radiance - Hungarocamion hogy hol lehet letölteni
elöreis kösz -
#12985 Én most szállítottam Bernből Rómába, igaz azért, mert Bern volt a kezdővárosom -
bikau #12984 Heloztok , kellene egy kis segitség : első szinten vagyok és már csak országot kellene vennem de nem tudok . Pénz meg van rá Adr vizsgák megvannak kivéve az utolsot . mit kellene még tennem ???
Már unom a Roma -Bern utvonalat
Válaszokat előre is köszönöm !!! -
#12983 ok, köszi :) -
#12982 jah és belső nézet -
#12981 tükörből :) -
#12980 ööö... úgy gondoltam, hogy pl. milyen nézetben lehet a legkönnyebben pontosan betoltatni. próbáltam a felülnézettel, de nem sikerült :(