140239
Euro Truck Simulator
-
#13758 Conti!
Ugyan nem használom a mododat, mert gyenge a gépem hozzá, de azt kell hogy mondjam, elismerésem. Amit művelsz az "tetszik a népnek". Csak így tovább
...bár nekem is futna az editor De ez már egyéni probléma.
Kitartás! Jó munkát! -
Sponnyabob #13757 Úristen ez egy jó kamionos szimulátor életemben nem találkoztam ilyennel ez k*rva jól sikerült minden elismerésem a készítőknek. -
#13756 -
#13755 3 vinyóm van 1 80GB ezen van az XP! 2 db 250GB os! ezen lennei ETS! összes cucc! innen teszem be őket a mod mappába kedvem szerint! van róla másolat vagy 10 helyen! nemkell félni! nem lesz baja! igaz tegnap elött a másik xp-m úgy bedöglött(vírus) hogy még a felhasználói fiók kiválasztását sem bírta betölteni... ez jó lesz! és a MÓDIS! rakás olyan cucal amiről nem is tudtok :D:D xd! -
#13754 Szép munka, tanács .. csinálj biztonsági másolatot ;) -
#13753 Én is billentyüzök.
-
DIESEL DOG #13752 Ez a Contrecast mod megint jó lesz!!!! -
DIESEL DOG #13751 Én is billentyűvel nyomom az ETS-t, és én is megvagyok vele elégedve. -
#13750 spanyolországi módosítás 90%-a kész! holnap-holnapután németország, hétfőn franciao. kedd lengyelek és osztrákok és kedd este ha csak nem törlődik az XP megjelenik a 2.0!! :D:D
képek: spanyolról:
az autópálya kereszteződésben ahol nem jelől utatt ottis van! de 90%.. még nincsen kész teljesen.. pár út még kesze kusza! -
#13749 amúgy billenytyűzettel az ETS fényévekkel jobban viselkedik, mint a korábbi szimulátorok. Én már csak tudom 3 év pttm után...
jah és kormányom most sincs -
#13748 figyu jegelhetnéd magad...
nézd már meg milyen a netkábeled csatlakozója!
jó sokáig nézd!!
...vagy próbálj meg értelmesen kommunikálni!!
Danke -
#13747 Nem értelek milyen is az a velux-os ?Több infó? -
palkovics1 #13746 Biztos eladták a rezet a MÉH telepen. De jól kipakolták!!! -
#13745 kirabolták a kínaiak! kellett nekik a réz! -
palkovics1 #13744 Nem tudja valaki megmindani, hogy mi történt ezzel az oldallal: http://users.cwi.hu/ets/??? -
#13743 Az a baj,hogy a velux-osról nem találtam képet, pedig 100% hogy van olyan kamion -
#13742 Szép munka -
nemethpityu #13741 cool let az uj mod -
#13740 Mint a kínaiak a piacon. xD -
palkovics1 #13739 Nem rossz az új modod, már várom, hogy mikor tölthetem le. Egyébként én is billentyűzettel nyomom, én ezt szoktam meg, van kormányom is, de azzal mindíg a korlátnak csapódok és ezért nem is használom a játékhoz. -
leendő kamionos #13738 átverés... -
#13737 LOL -
#13734 Nincs.Sehonnan. -
#13732 amúgy egy infó a 18wosfreak regelésről:
webfordító így fordította le : xdxd
Te lehet nem -- ez a tanács ügyintézőjén áll azzal kapcsolatban, hogy neked kell-e feliratkoznod azért hogy üzeneteket adj fel. Mindazonáltal a nyilvántartás téged fog adni további jellemzőkhöz, amik nem elérhetőek vendégfelhasználóknak, mint például a meghatározható avatárképeknek, privát üzenetközvetítés, emailing társfelhasználóknak, usergroup előfizetés, , stb. csak néhány percig tart feliratkozni, úgyhogy azt ajánlják teszel úgy.
Vissza tetőbe -
#13730 csak kicsit szar dolog a billenytűvel vezetni! sajna nincsen kormányom! erről jut eszembe hogy a config.cfg-ben ha átírjátok a kormány adataid 0-ról 1-re akkor alapból kormánnyal mész beállítva a gáz fék stb... -
#13729 Robos!!!!
A Skin pack az privát? -
#13728 Techno még irritálóbb. xD -
#13727 csak azért van ott hogy valami szóljon... nem találtam egy értelmes teknótsem! akk gondoltam beteszek egy nyávogást! a videó a lényeg nem a zene :D xd:D ! -
#13726 Egész jó, de ez a zene nagyon irritáló. xP -
#13725 Az új videó az új szakaszról! késöbb képeket is teszek! -
#13724 Hali!
Bocsika ha hülye kérdés de a 18wosfreaks-re miért nem lehet felregelni, nem tudja valaki?Esetleg meghívós az oldal, vagy mi??Ha igen akkor valaki ha tudne egyet küldeni megköszönném :-) !! -
#13723 egészségedre :D -
#13722 Ezeket szeretném: -
#13721 Hellosztok
Valaki nem tudna velux-os pótkocsit készíteni? Sajnos nem találtam róla képet. Vagy esetleg ilyet valaki? -
#13720 ja, vágom, bocs... küldhetsz felőlem :D -
#13719 nem lehet :D
#13717: milyen indítópultra gondoltál? :D -
#13718 Vagy ahol van az Euro truck simulator mappája és ott lessz majd hogy Configuration... -
#13717 szerezz be egy másik indítópultot :D:D vagy küldjek egyet? -
#13716 ugy nem lehet h sajátgépböl elindítod?
-
#13715 megcsinálod magadnak
vagy küldesz a pajtinak egy képet
hogyan képzelted el és ha már ilyen
segítőkész akkor a kép alapján talán
meg is fogja csinálni! én megcsinál-
nám de nekem munkálkodnom kell a saját módomon.
úgyis most megy fel a video az új útról
ami spanyolban van... minnyár nézhető!
lusta voltam már itt a képekkel szarakodni!
:D:D:D