140239
Euro Truck Simulator
-
First Aye #13800 Köszi! -
bjoee #13799 Resident Evil 4 v0.074g ezel a verzioval probáltam élénkebb szinek ,blur efekt, éjszaka még sötétebb -
keridenes #13798 megszépíti a grafikát, én ezt a GTA SA-nál használtam, megéri ;) -
First Aye #13797 Elmondod h ez mit rejt?
Azért nem töltöm le ,mert nem ezen a gépen van az ets! -
bjoee #13796 Hello HDR effect az ETS hez
http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm
A linkröl letöltöd a rar filet(több féle játék hoz van rar verzio amelyik bejön neked azt használod mind más efektet használ) kicsomagolod a feltelepitet ETS mappába,nem a MOD mappába kell.A játékban Shift+F12 lenyomásával tudod aktiválni vagy kikapcsolni a HDR modot.
Direct X alatt müködik csak Open gl nem támogatott
-
Sponnyabob #13795 Ne haragudj hogy kérdezni merészeltem de azt hittem én kis naiv mezei emberke hogy ez a fórum azért van hogy kérdezzek de oké értettem akkor inkább töröljék a hozzá szólásomat és hagyjuk az egészet megyek a Google-ban keresgélni és kösz a segítséget. -
#13794 javítva a liszabon én madrid közötti út! mégegy bezninkútal és egy kamion kereskedővel!
kép:
-
pirosasz #13793 helosztok. zmodiban egy kamiontátalakitottam de a texturával gondjaim vannak.akitudsegiteni az vegyen fe msnre. [email protected]
-
palkovics1 #13792 Nem rossz!!! -
#13791 -
#13790 ROCCO!!!!!!!!! Hol van az a VASSZIGOR???? ez nem vasszigor! ezt a topikot elrontja ez a sok hülye láma! valamit tehetnél velük mert már kezd elszakadni a cérna de akkor az összeset rakom a modi topikba! -
palkovics1 #13789 Nincs hozzá magyarosítás, mert a játék nálunk magyar nyelven jelent meg!!! -
#13788 nehezedre esne használni a googlét? ha nem akkor ne kérdezz ilyen gyökérségeket!! vagy használd a keresőt a lap alján!
vagy ha az sem megy akkor nyugodtan kerehetsz egy másik topikot ahol nem szólnak az ilyen hülye kérdésért amit minden második ilyen noob köcsögök feltesznek!
magyarosítás van! keresd meg! kamionok és pótokis tölthetők! ezeket is keresd meg! -
Sponnyabob #13787 valami magyarosítás van a játékhoz nem mintha nem érteném mit akar annyira épp értek angolul de mégis jó lenne magyarul játszani ja és adnátok egy oldalt ahonnan lehet leszedni hozzá kamionokat meg kiegészítőket. Előre is köszi a választ -
#13786 nice ! -
MB Actros Black 18.44 -
#13784 Viszont ha berakod az Angol patch-et, akkor a most készített utaid eltűnnek. -
Na ez sem lesz semmi ha elkészül :D -
#13782 Premium II.sajna nem jó még mindig.Hátha kidobnak egy másikat :) -
#13781 ezt lehetne törölni az előzőt!
#13780-ast!
-
#13779 reggelt myvipen vagy egy nagy vidi MAN jegen megy a csávó nagyon johl megoldaja a helyzetet kishiján bebicskázik de megfogja nagyon széép
igy keressetek rá ha megakarjátok nézni :D :MAN TG440A-LX. 4x2Nyerges Vontat Teszt Vezetés 200 -
#13778 oks ugy is meek de hát ha nem ir senki höhh oks cső jó éjszakát álmodj rosszakat xD höhh tom hovgy be nem áll a szám -
#13777 caps off, pls... -
#13776 duguljál már el hogy a varju mondja meg a szemednek hogy csecsebogyó! menny a picsába már! idióta! vagy vegyél visszább!!! -
#13775 KÖSSZ CONTI :D xD -
#13773 A 13653.Hsz-ben szereplő 3 tengelyes Scania érdekelne engem ha publikus akkor lécci nyomd fel ide!!NAGYON JÓL NÉZ KI! -
#13772 esetleg élethű grafikát hogy még azis lászódjon hogy nől a sofőr szakálla?? a hülye ötleteiddel menny az idióták topikba! -
#13771 höhh szemerey tranport EZEK MINT MISKOLCIAK TUDTÁTOK??
mega
richi
jet -
#13770 lengyel2-es autópálya!
és magyarország 30%-os állásal! -
#13769 vagy estleg valaki jet trasos skinjet :D -
#13768 AHHA DE PÉLDÁUL JOBBOS KAMION??((mellesleg a mániám a jobbos)) :D
volvo a svéd csoda a svéd acél és amugy törést tudnál bele tenni kicsit??:D(:D) -
#13767 valaki tudna amugy csinálni MEGA TRANSPORTOS SKIN.T????IJENRE GONDOLOK :D xD -
#13766 Skandinávia! -
#13765 és mikor adnád azt ki mikkel bővitenéd esetleg jobbkorményos kamion? -
#13764 HÁT CONTI MINDEN TISZTELETEM ELISMERÉSEM A TIÉD IGY TOVVÁBB !!!!!!!:)
-INTERJÚ
mik lennének a lépéseid vagy mit szerkesztenél ha kész lenne az angol patch? -
#13763 Már kitaláltam aztis hogy lesz 4.0! az majd akkor lessz ha kijön az angol patch! és ahoz építek majd jó sok cuccot! úgyis jól belejöttem! -
DIESEL DOG #13762 Az már tényleg igényes lesz... -
#13761 az majd a 3.0-hoz
de ahoz sztem amin majd elmegy minimum 5 GHZ!!! xd -
DIESEL DOG #13760 Hát ha még használnád!!! Naggyon jó!!!!!!!!! -
First Aye #13759 Nálam az ets-t már csak Conti tartja életbe, meg az a szép volvo amire gyűjtök!
3.2 ghz kell a mododhoz miért?