140239
Euro Truck Simulator
  • stefy16
    vki megmondaná melyik városban van ömlesztett áru? v melyik cégnél?
  • baly94
    Boldog szülinapot:D
  • Paulao
    Hohóó gyerekek holnap kapom meg a ETS-t eredetibe :) tegnap volt a szülinapom... tiszta boldog vagyok :)
  • wanlo
    Ilyen gagyit nem kell szerintem felrakni,még lámpabura sem jutott szegénynek.:D
  • peetii
    Még mindig szenvedek. Most egy MAN TGX 18.680-at tettem be, lecserélte a Scania C-t és úgy is megy, mint az :-(. Pedig mikor a kereskedésben áll, ott vigyorog a felirat, hogy 14 gang, és 680 paci, de póttal, meg alig bír felgyorsulni 90 km/h-ig.
    Valami hozzáértő emberke tudná módosítani a gép paramétereit, hogy tényleg azt tudja, ami oda is van írva. Vagy ha esetleg nem "C" osztályos gépet cserélne le, hanem "A"-t, akkor annak paramétereivel menne?
    Ha valaki csinálna egy ilyet, azt megköszönném.
    Üdv.
  • Mitsurob
    Ezen még lenne mit javítani!
  • gepsys
    Köszönöm szépen!
    Tényleg elég gagyi...
    Én már egy jó Rábát várnék, remélem lesz hozzá, jobban mondva bízok benne, mivel gumikacsáék csináltak a PTTM-hez meg Haulinhoz is. Na majd meglátjuk.
  • wanlo

Ha jó én is tudom mutatni,de sztem elég gagyi :)
  • gepsys
    Az F90-es MAN-ról ha egy képet beszúrnál, azt megköszönném!
  • Tinka123
    a többit tudjuk:)
  • wanlo

Aki a kicsit nem becsüli a nagyot.... :D
  • pistuka007
    kamionokat honnan lehet letölteni?tudnátok segíteni ebben?
  • Contrecast
    észkombájn :D:D
  • gerypapa95
    köszi GPoWer..!!
  • GPoWeR
    Meglehet csinálni :)

Csak át kell írni pl, csak ugyanúgy, ugyanolyan névre kell átírni a pótban, hogy mit cseréljen le, pl: vehicle/trailer_eu/reefer/ valamint még a definitiont is át kell írni :)
  • gerypapa95
    wanlo..te észkombájn !! ha tudnám kérdezném ?
  • wanlo
    Most próbáld elképzelni ha már nincs hozzá elég eszed,na...?...szerinted lehet?
  • gerypapa95
    srácok..lenne 1 kérdésem! nah..azt meglehet csinálni az ETS-ben hogy bármien árut viszek,mindig billencses pót jelenik meg ?
  • Contrecast
    ne telepítse újra! vegye ki a hibás módokat a gémből és nem fog akadni meg kilépni! :D
  • Contrecast
    VAN MÁR FAQ!!!!!!!!!!!!!!!
    ITT!!!!! WÁÁÁÁ
  • Sponnyabob
    Ja és tényleg elismerésem szép munka a térkép már nagyon várom hogy kész legyen.
    ÉS hapeti írására válaszolva valamelyik mod akadhat össze vagy a játék kutyult öszze valamit vagy ezer oka lehet telepítsd újra és hátha megoldódik ennyit tudok mondani mert nem nagyon értek hozzá úgyhogy nem is okoskodok tovább.
  • Sponnyabob
    Oké ezt megértem és az alábbi kommenteket olvasva megértelek titeket úgyhogy bácsánatot kérek tőled. Nem akarok bele szólni de egy F.A.Q. tényleg nem lenne rosz.
  • hapeti #13824
    valaki válaszoljon már erre lécci! http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1191504504&no=13810
  • bbb007
    hello ! rocco léccyves csináljmár egy F.A.Q-t vaagy valami menüpontot ahol az oldalak vannak meg miegymás léccy kicsit unalmas ez a sokkérdezgető :D hihi
  • rokerkamionos
    jól néz ki
  • Scania R580
    Gondoltam billencsezek egyet.
  • tuzfal3
    Bakker ez nem igaz...
    NINCS MULTI A JÁTÉKHOZ!
    sztem a bannerra irjuk ki vagy nemtom...
  • rokerkamionos
    új mapod van contrecast??
  • devid1414
    na ezt!!!!!!!!
  • devid1414
    ezt(bocs a kép lemaradt elöször)
  • devid1414
    Valaki tudná hogy honnan lehet letölteni a kamionont
  • Contrecast
    www.eurotrucksimulator.xooit.fr/index.php
  • rokerkamionos
    mapokat hol lehet letölteni??? előre is ksszönöm
  • hapeti #13810
    van 1 problémám megnyomom az n betűt és kidobja a hibajelentés ablakot ötlet?
  • RS
    1. Nem szar.
    2. 5 perc alatt nem fog senki válaszolni.
  • First Aye
    Me megnyomod az esc-et!
    Próbált meg késöbb feltenni a kérdést amikor jobban pörög a topic!
    Töltés közben lép ki, mert akkor lehet valamelyik mod összeakad a másikkal!
  • gerypapa95
    amugy..nem akarok kötözködi..megértelek Conti,mivel kezd nekem is elegem lenni belűlök..ezzel a paarszt kérdéssel! de hol tegye fel a kérdést ha nem itt?
  • FZoleee
    "Honnan lehet leszedni kamiont?
  • Contrecast
    tudod hány szasz ember megkérdezte már ezt hogy honnan szedhetek le kamiont? olvass vissza! nem fog mindig mindenki a kérdésedre felelni! szerencsétek hogy nem én vagyok a házigazda! biztos rend lenne! az ilyen hsz-eket törölném!
  • keridenes
    miért lép ki a játék 1 perc után?!