140239
Euro Truck Simulator
-
#15034 a hiba kijavítva az általam KONVERTÁLT póton!
-
#15033 de a vasszigor hiányzik ....................!!!!!!!!!!!!!!
-
#15032 Én mindig erre vagyok, csak éppen nem irok be ...
@Contrecast : Akkor ne azt ird, hogy a Tiéd hanem azt hogy Te konvertáltad .. van a kettő között különbség .. -
#15031 Üdv Rocco téged is látni erre? -
#15030 na tese gyere már ezzel!
nem érted hogy átkonvertálom??
vagy olyan nehéz ezt a mondatot már végre megjegyezni hogy
nem tudok modellezni??? ezek szerint nehéz mondat és látom nekedsem sikerült megérteni! ha meg érted akkor nem kéne folyton ezzel jönni! -
lupó Bence #15029 kössz tommy te vagy a leg értelmesseb men persze még 1 páran!! -
#15028 Kár , hogy nem a ti pótotok.. a Patrick név nem ismerős ? .. -
#15026 Ha valami kérdésed van inkább kérdezd privátba ha nem vagy biztos a dolgodban.Amúgy csak vérszívás,nem kell felvenned
-
#15024 Mi lenne ha nem beszélnél róla hanem te is áthoznál valamit?Kritizálni a legkönnyebb más munkáját.magatokba szállhatnátok,nem egy linket másol be,utána meg csak (Mikor lehet tölteni?).Sztem ennyi,nincs több kérdésem. -
#15023 a Pótkocsim szintén sikeresen működik!
csak a királycsapszegnél kicsit alacsonyra állítottam a dummyt így egy picit magas lett..xD..de megoldom ezt a problémát is!!
-
#15022 na épp erről beszéltem én is..oda irja mintha ő csinálná,így volt a krone kontisnál is -
#15021 bocs Norby! -
Linux01 #15020 Ejj, de klafa pót! -
#15019 De ha csak konvertálod akkor ne azt ird h készülő...hanem h konvertálod te. -
#15017 szééép -
#15016 Készülőben lévő pótkocsim:
-
#15015 Valahol oktatott valaki vagy magadtól kérdezed?Most akkor 2 játékról beszélsz vagy az Ets-ről:? -
#15013 A pttm az egy külön játék...(18 Wheels of Steel:Pedal to the metal)és a Haulin' is egy külön játék...(18 Wheels of steel:Haulin').....előbb volt a pedal to the metal utána jött ki a Haulin' ( Az ETS pedig az Euro Truck Simulator..xD) -
Linux01 #15012 Egyikhez sincs köze tudtommal. -
#15011 bmeg mielőtt regeltél volna az SG-re elmehettél volna egy beszédkésségfejlesztőtanfolyamra mert ez így nem pálya.
-
Linux01 #15009 -
#15008 ha nem tudsz modellezni sztem neis foglalkozz vele! -
dobaky #15007 vagy azt hogy, hogy kell elindítani, telepíteni ezt a programot. -
dobaky #15006 Valaki írja már le (plz) hol lehet leszedni a zmodelert, ami müködik is.
Köszönöm! -
Legújabb kabát Lambert SR2 -
toobz #15003 Sziasztok!
Van egy kis problémám!Amikor leakarom menteni a map-ot akkor ez az üzenet jön: Failed to mount the base in read-write mode - the map IS NOT saved.
Ezzel mit lehet kezdeni? -
#15002 ahham..ez engem is érdekelne ez a fórum szabályzat..am mi van abban,ha linkel valaki? -
#15001 Tessék itt van: Renault Magnum 440 -
hapeti #14996 hol tudok letölteni olyan magnumot aminek az emblémája világít
privibe írja meg lécci
előre is thx
-
#14995 jogos... -
#14993 Nos, ez itt az ETS topikja, tehát továbbra is ide fogok mindent linkelni!
Minden ami az ETS-sel kapcsolatos az ide való ebbe a topikba. Sehol nincs itt leírva szabályzatba, h ide kizárólag csak képeket lehet betenni, vagy még azt se.
Az, h te csináltál magadnak egy másik ETS topikot az a te dolgod. Megjegyzem, azt rajtad kívül senki sem találja ill. nem tudja megnyitni azt a linket, amit itt nagy bőszen reklámozol...
Másrészt ha mindent oda szeretnél, h be legyen linkelve, akkor ide mit szánsz ebbe a topikba?
Olyan hsz-eket, h nagy vagy conti, te vagy a király, zsííír lett a módod, über faxa gyerek vagy, stb, stb??
Itt nem te vagy a házigazda, nem te hozod a szabályokat, a saját topikodba azt csinálsz amit akarsz, de itt ne parancsolgass senkinek se!
-
#14992 indulás Varsóbol Frankfurtba
berlini táj.
miután megtankoltuk a bestiát kiálltunk a kollegák mellé azt mentünk az étterembe kajálni:P
-
#14991 ez most nem csak neked szól! hanem mindenkinek
Az ETS kiegészítő topikot azért nyitottam hogy mindenki oda linkelje be a pótokat,kamionokat, módokt, térképeket stb...! ne az legyen ebbe a topikba hogy linkeldbe lécci 20 darab HSZ-ben! a másikban lehet könyörögni...
remélem mindenki oda fogja belinkelni a cuccait!
-
Linux01 #14990 Csináltam képet az új pótokról:
Aztán valami bug, vagy valamivel összakad:
Köszönet érte landwir-nek! -
#14989 Tessék kedves gepsys kolléga, íme a hőn szeretett verdája... -
#14988 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1191504504&no=8722]#8722[/URL]
Kérdezd meg tőle pm-be, h miért törölte az oldalát...
(Biztos volt oka) -
#14987 Nem tudjátok miért nem üzemel EZ az oldal? :( -
#14986 Új vágány. :D
-
Linux01 #14985 Szép a lámpa színe, és érdekel is. Valahol le tudom szedni?
-
#14984 Köszi!!