140239
Euro Truck Simulator
  • fdavid91
    Ja bocsesz, most olvasom még 1-szer, hogy nem a skinezéssel van bajod... Akkor viszont én passzolok...
  • Contrecast
    ezért másold át egy meglévő ets-es alap kamion pmd-hét! és az összes mat fájlját! :D
  • fdavid91
    A tömörítési arányod jó a Total Commanderben? Mert a játék csak a 0-t fogadja el, ha jól vágom, hogy mi a problémád...
  • RS
    Hát nem hinném. Mert mikor az ablakot textúrázom akkor is mikor belépek a játékba akkor a kamion festésével keverdik, stb. Meg az is baj lehet, hogy mikor megiratom a pmd-t akkor hibásan írja meg.
  • Contrecast
    azért mert a kamionnak ugyan azon része lehet hogy megvan már egy másik dds fájl keretében! nézd meg! ha nincsen akkor nemtudom.. olyanról már hallotam hogy egy részt két dds tartalmazott és különböző volt a színük és rossz volt! ha ez az akkor segítettem remélem..ha nem akkor pedig nem tudom :D
  • wanlo
    Közben tudsz zenét hallgatni de a saját Pc-n,a gameben tudomásom szerint nem lehet még.
  • RS
    Azt nem tudja valaki hogyha kamiont szerkesztettem, letextúráztam akkor miért keverdnek a textúrák?
    Kösz!
  • Linux01
    Nincs mit, szerintem is próbálkozz. Már 4-en játszunk ezzel a gémmel, vagy többen.
    4-en biztosan.
  • lupó Bence
    zenét lehet tenni a játékba??
    és ha igen hogy ?? wanlo (TOMMY hifliger)
  • abacss
    kosz lehet hogy megszakadt a letoltes!probalkozom meg!!!koszi
  • bbb007
    okes adjátok plz conti forumjának linkjét ki akarom menteni csak most nincs kedvem visza olvasni
  • Linux01
    Szia!

Dehogy nem, kérdezd meg pár emberkét, akik letöltötték. Én magam is azzal játszom.
    Valamit elronthattál.
    Javaslom: http://cybnet.extra.hu/cybnet/chat/olvas.php
  • wanlo
    Jobb helyeken képet is csatolnak hozzá
  • wanlo
    Nézz be Conti fórumára ott le tudod tölteni.De szerintem Robos betölti mindjárt.Várd meg
  • nemethpityu
    ez melyik scania
  • bbb007
    robos a Al-auto packod publikus vagy csak privát? ha publikus léccy adj már linket ahonann majd le tudom szedni köszike:D
  • bbb007
    kalee ez a cucc privát hogy wabereres a cég neve meg a cégtábla is wabis vagy valahonnan le tom szedni?:D köszi
  • abacss
    kosz !!! de a magyarositas nem mukodik!!!
  • Linux01
    Miért ne maradna?
  • belisz
    Amíg Németországot nem veszed meg,addig a határ le van zárva---->kerülnöd kell.
  • abacss
    az eső es akőd megmarad ha beteszem a BHJ Map 05 térképet??????
  • Linux01
    Én már így szoptam! Nem mehetsz elv.
  • hapeti #15052
    az a problémám hogy mindent megcsináltam amit conti mondott a map editorban kattintok a build mapra és kidob egy ablakot editor néven és ezt írja: Wrong road look connection lane count doesn't match!
    mit csináljak?
  • balage187
    Sziasztok!
    Most kezdtem el jatszani ezzel a jatekkal, es lenne egy kerdesem. Lengyelorszagban kezdtem, igy alapbol szalithattam Csehorszagba, Ausztriaba, es persze Lengyelorszagba. Most viszont "megvettem" a szallitasi jogot Olaszorszagba (a masik lehetoseg Nemetorszag volt, de Olaszo. olcsobb). Ezutan mar megvehetem Franciaorszagba, illetve Svajcba is. Na most a kerdes, ha a Franciaorszagba valo szalitasi jogot megveszem, de Nemetorszaget nem, akkor ettol meg mondjuk egy Varso-Parizs fuvarnal atmehetek Nemetorszagon, ugye?
  • Linux01
    Ahh, ő akart nekem adni
  • V43 1105
    :D Kordában tartom én a kedélyeket, hszeket törölgetem ^^ .. amúgymeg már rég a nyakadba varrathatnék egy-két büntipontot .. : )
  • robos
    Scania - download

Trailer - download

(A skin privát)
  • Swy
    miért van az h beteszem a mod-ba ezt a magnumot és semmi sem történik. Marad az eredeti. Csak a conti mod van fennt, abból is egy régebbi.
  • Gados Alex
    cső eltudnán külde ni azt az oldalt amelyen ez a teherautó fent van köszi cső
  • Contrecast
    csináldon kell egy scs fájlt és abba elmenteni egy map nevü mappa és bele a fájlokat! na szóval!

MAP ELMENTÉSE ÉS HASZNÁLATA!

A map elmentéséhez létrkell hozni a telepítési könyvtárba(C:/program files/euro truck simulator) létrekell hozni egy új mappát aminek a neve BASE legyen kis betükkel(base). ha ez megvan megnyitod az editort és beirod hogy edit(ha új mapot akarsz)! ha a meglévő európát akarod módosítani akkor azt irod be hogy edit europe! ha ez megvan és az utakkal széthuzigáltad az agyad és már meguntad az egészett akkor kattints a save map-ra! és ő elmenti neked! ha kiírja hogy add meg a fájl nevét akkor a név természetesen europe legyen! A szerkesztőn feltétlenül kis képernyőn kell futtatni vagyis ablakba(window).
    Ha ezek minde megvannak és ki akarod próbálni a játkban akkor létrekell hozni egy új scs fájlt amit olyan egyszerü hogy oda mész aova elmentetted! kijelölöd a 2 fálj, majd jobb klikk rá és hozzáadás archivumhoz( ehez persze kell neked a WinRAR). Ha ez megvan kijön egy ablak! a névnek állítsd be hogy például map.scs(.SCS feltétlen kerüljön oda). ha ez megvan állítsuk át a tömörítési arányt 0-ra! vagyis egy kis ablakban kivan írva hogy Normal! ezt állítsuk át Raktároz-ra vagy akinek angol annak Store! ha ez is megvan kattolj az OK gombra és ő elmenti neked, majd kész akkor a map.scs fájlt másold be a euro truck simulator/mod mappába! Indítsd el a játékot és kezdj új játékot! feltétlen új játékot! viszont aki teljesen új mapot készített és ki akarja próbálni annak nehézkes lessz mert kell várost létrehozni.. céget.. és fuvart beállítani! szal mindenki aki kezdő az európát módosítsa!

és akkor a képek!:

Hát ennyi lenne! remélem segítettem!
  • Swy
    végre egy új út varsóba, ami nem kanyarog annyira... Nekem nagyon nem tetszik a jelenlegi keskeny autópályás.
  • robos
    BHJ Map 05 térkép

BHJ.MAP05 - download

BHJ.MAP05.BUGFIX - download
  • wanlo

Nem azért hogy szóljak de sztem ez titeket is érdekelne,nemsoká Continál elérhető
  • Linux01
    Tettem bele egy olyan kiegészítőt. Ha szükséged van rá, írj privit...
  • Linux01
    Legyen publikus...
  • toobz
    Sziasztok!
    Kösz a segítséget már csak :D annyi a kérdésem hogy csináltam térképet de mikor elkezdem a játékot még mindig az eredeti utak vannak rajta!Valahova át kell másolni az europe.bak és europe.mbd fájlokat hogy használni tudjam?
  • Contrecast
    Végre elkészültem vele! teljes pompában ragyog, az új kerek is a helyükön vannak! minde stimmel az eladáshoz de a nemtudom hogy publikus legyen-e! döntsétek el..xD
    képek:

• Swy
    bocs a xenonra gondolok..
  • Swy
    ennek hh ilyen szép a lámpája? Ez mitől van?
  • Cindas
    én nem hozok átt semmit mert kifejezetten nem szeretem az ETS-t..