140239
Euro Truck Simulator
  • DIESEL DOG #15711
    Pl az hogy a gép konfigokat nem itt kell megbeszélni. Arra van külön topik.
  • sarki5
    mér ebbe mi az offolás?:DDDD
  • imihungary
    Gariban kötelesek kicserélni ha a fogyasztó úgy kívánja, most olvasgattam a jótállási jegyet :D
    Na mind1, ne OFFoljunk mert tiltanak minket 2hétre XD
  • sarki5
    jol teszed:)mostmár elég olcson lehet jo gépet összerakatni:)
  • imihungary
    XD lehet
    Bár mondjuk én holnap takarítom vissza a gépet a szevizbe mert szaraxik, fagy, újraindul, de ezt megcsinálja 1óra alatt többször is
    Nem bírja a játékot...
    De akármit csinálok újra indul...na mind1 ezt a témát már megvitattuk pár napja :D
    Sztem kicseréltetem a gépet egy normális konfigurációra ami gamehez való...
  • sarki5
    vagy tul erös a gépem ehhez a játékhoz és nem akarja magát ilyennel égetni?:DDDDBár nekem nagyon nagyon bejön a game:)
  • sarki5
    ez igy van.
  • imihungary
    Főleg nem egy 400megás gamehoz nem kicsi :D
  • Contrecast
    nincsen róla dátum.. nem tudom hogyan haladok! ha kész lessz amit elterveztem akkor lessz letölhető! :D
  • sarki5
    de mi akad össze ha nem is tettem bele modot?meg semnmi kiegészitöt?
  • sarki5
    4000+ os proci nem lehet kicsi ha a cod4 simán megy
  • Sponnyabob
    jaj bocsánat nem csicomázva hanem cicomázva
  • Sponnyabob
    Hali! Nincs véletlenül olyan mod a játékhoz amiben a többi autós vagy kamionos csinál is valamit azon kívül hogy egy vonalon halad folyamatosan pl.: többet vált sávot előzgetik egymást összeütköznek és nem csak a kijelölt sebességekkel mennek ilyenek mint az 50 a 90 vagy a 120 km/h. És még annyit hogy valaki nem tudna adni egy igényesen összerakott Iveco vagy Merci kamiont mert amiket találok álltalában össze vissza vannak csicomázva. Köszönöm!
  • abacss
    akkor valami őszeakad a jatékban neki'!!!
  • Rolan18
    tommy tudsz nekem is csinálni egy skint?
  • Falkon
    NEM kicsi a procija
  • wanlo
    Persze de nem ma,este jöttem haza.Holnap valamikor megcsinálom csak nem mondtad mi legyen rajta.Írd meg priviben és persze azt is,hogy milyen Vontató(gondolom: kögel Maxx pótkocsi)
  • abacss
    proceszorod kicsi!!!!!
  • Rolan18
    mikor lesz letölthetö ez a map?
  • sarki5
    Sziasztok.A Problémám továbbra sem oldodott meg,pedig letöltöttem egy másik ETS-t és az is ugyanugy akadozik,a kamionok pedig nagyon "billegnek,bedölnek".már nem tudom mit csináljak:(Tud valaki ötletet adni vagy segiteni?a gépem konfigjával nincs gond,azt ti is láthatjátok,a directXet ujraraktam.Légyszives ha tudtok segitsetek.Elöre is köszönöm
  • wanlo

Johs Lunde Skin
  • gerypapa95
  • algyő sk
    bocs nem aszt akartam kérdezni hogy mikortól hanem hogy hol lehet térképet szerkeszteni
  • leho94
    hnap reggel 5től lehet kezdeni :)
  • algyő sk
    aki tudja mikortól lehet kezdeni a térképszerkesztést az kérem jelezze köszönöm széppppen
  • Sponnyabob
    szerintem egyszerűen el kéne olvasni a GY.I.K.-t és ott kulturáltan érthetően(legalábbis számomra érthető volt) le van írva a legtöbb kérdésre a válasz ha ott nem találod a választ keresgélj egy kicsit ha akkor sincs eredmény tedd fel itt.
  • imihungary
    hát jah...nem egyből annak anyázni aki nem értetlenkedik..na de nem baj, én értetlenkedek, én teszem tönkre a fórumot...
  • joshep46
    De amúgy már annyiszor le lett írva hogy honnan és mit és hova kell rakni a kiegészítőket csak visszakéne olvasni pár oldalt.
  • gumikacsa
    bernabeu lesz? :P
  • Tinka123
    válasz gombot használjátok már légyszi!
  • LTomi
    Youtube-on az ETS Lengyel mapról jó kis vidik vannak. Beírjátok, hogy Euro Truck Simulator Mapa Polski, kiad néhányat.
  • joshep46
    A mod mappába kell berakni az scs fájlokat
  • wolf killer
    valaki tudja hogy lehet kiegészitöket rakni a játékba?
  • Contrecast

Íme a térképem spanyolba! ahol nem látszik az út azt a következő képen lefotóztam a játékba! szal itt megint jól ellehet tévedni..gyengébbeknek ajánlom az autópályát!! :D:D

íme a gém-nek a fotója.. piros vonalakkal kipótoltam az utakat ammerre készvan!

• Contrecast
    figyuzzá ide kiscsávó! ne tegyed itt az agyadat! :D:D
    ez nem Chat hanem egy fórum..ahol az emberek próbálnak kultúráltan viselkedni.. de az ilyen formájú emberek mint te..töknreteszitek a fórum hangulatát a rohadt hülye kérdésekkel!..szóval vagy megtanulod a rendet, a szabályokat betartod és nem kérdezel ennyi bizbaszt itten! olvassnád el elöbb a GY.I.K. -ot aztán utánna tedd fel itt az idióta kérdéseket! de ha ez nem megy akkor hót nyugodtan elhúzhatod a beledet ebből a fórumból!!!
  • peetii
    Hú tényleg beindultak az események, és a hozzászólások errefelé.
    Jól veszem ki az előző hozzászólásokból, hogy valahol fönt lesz a magyar verzió? Mert arra én is kérnék egy linket.
  • wolf killer
    amikor kiléptem a játékból eszt irta ki:A "0x0040f38c" címen található utasítás a "0x0000008" memóriacímre hivatkozott. A memória területen nem végezhető el a következö művelet:written
    és ilyenkor mit lehet csinálni?
  • sztanko15
    Hy, msot lehet h hülyeséget fogok kérdezni'-,- de a Játék hivatalos honlapján láttam a képek közt olyat hogy angliában jártak, meg mindenféle utakon voltak amik nicsenek benne az alap mapban, Erről mit lehet tudni?? letölthető már, vagy majd az első patch-ben lesz benne?
  • Speedway
    még nem tölthető
  • imihungary
    Egy fórum nem erről szól???
    Zárd le, mivel lesz jobb?
    miről beszéljünk,anyu mit főzött????!