140239
Euro Truck Simulator
-
DIESEL DOG #15711 Pl az hogy a gép konfigokat nem itt kell megbeszélni. Arra van külön topik. -
sarki5 #15710 mér ebbe mi az offolás?:DDDD -
imihungary #15709 Gariban kötelesek kicserélni ha a fogyasztó úgy kívánja, most olvasgattam a jótállási jegyet :D
Na mind1, ne OFFoljunk mert tiltanak minket 2hétre XD -
sarki5 #15708 jol teszed:)mostmár elég olcson lehet jo gépet összerakatni:) -
imihungary #15707 XD lehet
Bár mondjuk én holnap takarítom vissza a gépet a szevizbe mert szaraxik, fagy, újraindul, de ezt megcsinálja 1óra alatt többször is
Nem bírja a játékot...
De akármit csinálok újra indul...na mind1 ezt a témát már megvitattuk pár napja :D
Sztem kicseréltetem a gépet egy normális konfigurációra ami gamehez való... -
sarki5 #15706 vagy tul erös a gépem ehhez a játékhoz és nem akarja magát ilyennel égetni?:DDDDBár nekem nagyon nagyon bejön a game:) -
sarki5 #15705 ez igy van. -
imihungary #15704 Főleg nem egy 400megás gamehoz nem kicsi :D -
#15703 nincsen róla dátum.. nem tudom hogyan haladok! ha kész lessz amit elterveztem akkor lessz letölhető! :D -
sarki5 #15702 de mi akad össze ha nem is tettem bele modot?meg semnmi kiegészitöt? -
sarki5 #15701 4000+ os proci nem lehet kicsi ha a cod4 simán megy -
Sponnyabob #15700 jaj bocsánat nem csicomázva hanem cicomázva -
Sponnyabob #15699 Hali! Nincs véletlenül olyan mod a játékhoz amiben a többi autós vagy kamionos csinál is valamit azon kívül hogy egy vonalon halad folyamatosan pl.: többet vált sávot előzgetik egymást összeütköznek és nem csak a kijelölt sebességekkel mennek ilyenek mint az 50 a 90 vagy a 120 km/h. És még annyit hogy valaki nem tudna adni egy igényesen összerakott Iveco vagy Merci kamiont mert amiket találok álltalában össze vissza vannak csicomázva. Köszönöm! -
#15698 akkor valami őszeakad a jatékban neki'!!! -
Rolan18 #15697 tommy tudsz nekem is csinálni egy skint? -
#15696 NEM kicsi a procija -
#15695 Persze de nem ma,este jöttem haza.Holnap valamikor megcsinálom csak nem mondtad mi legyen rajta.Írd meg priviben és persze azt is,hogy milyen Vontató(gondolom: kögel Maxx pótkocsi) -
#15693 proceszorod kicsi!!!!!
-
Rolan18 #15692 mikor lesz letölthetö ez a map? -
sarki5 #15691 Sziasztok.A Problémám továbbra sem oldodott meg,pedig letöltöttem egy másik ETS-t és az is ugyanugy akadozik,a kamionok pedig nagyon "billegnek,bedölnek".már nem tudom mit csináljak:(Tud valaki ötletet adni vagy segiteni?a gépem konfigjával nincs gond,azt ti is láthatjátok,a directXet ujraraktam.Légyszives ha tudtok segitsetek.Elöre is köszönöm -
Johs Lunde Skin -
#15689 -
algyő sk #15688 bocs nem aszt akartam kérdezni hogy mikortól hanem hogy hol lehet térképet szerkeszteni -
#15687 hnap reggel 5től lehet kezdeni :) -
algyő sk #15686 aki tudja mikortól lehet kezdeni a térképszerkesztést az kérem jelezze köszönöm széppppen -
Sponnyabob #15685 szerintem egyszerűen el kéne olvasni a GY.I.K.-t és ott kulturáltan érthetően(legalábbis számomra érthető volt) le van írva a legtöbb kérdésre a válasz ha ott nem találod a választ keresgélj egy kicsit ha akkor sincs eredmény tedd fel itt. -
imihungary #15684 hát jah...nem egyből annak anyázni aki nem értetlenkedik..na de nem baj, én értetlenkedek, én teszem tönkre a fórumot... -
joshep46 #15683 De amúgy már annyiszor le lett írva hogy honnan és mit és hova kell rakni a kiegészítőket csak visszakéne olvasni pár oldalt. -
#15682 bernabeu lesz? :P -
#15681 válasz gombot használjátok már légyszi! -
#15680 Youtube-on az ETS Lengyel mapról jó kis vidik vannak. Beírjátok, hogy Euro Truck Simulator Mapa Polski, kiad néhányat. -
joshep46 #15679 A mod mappába kell berakni az scs fájlokat -
wolf killer #15678 valaki tudja hogy lehet kiegészitöket rakni a játékba? -
Íme a térképem spanyolba! ahol nem látszik az út azt a következő képen lefotóztam a játékba! szal itt megint jól ellehet tévedni..gyengébbeknek ajánlom az autópályát!! :D:D
íme a gém-nek a fotója.. piros vonalakkal kipótoltam az utakat ammerre készvan!
-
#15674 figyuzzá ide kiscsávó! ne tegyed itt az agyadat! :D:D
ez nem Chat hanem egy fórum..ahol az emberek próbálnak kultúráltan viselkedni.. de az ilyen formájú emberek mint te..töknreteszitek a fórum hangulatát a rohadt hülye kérdésekkel!..szóval vagy megtanulod a rendet, a szabályokat betartod és nem kérdezel ennyi bizbaszt itten! olvassnád el elöbb a GY.I.K. -ot aztán utánna tedd fel itt az idióta kérdéseket! de ha ez nem megy akkor hót nyugodtan elhúzhatod a beledet ebből a fórumból!!! -
peetii #15673 Hú tényleg beindultak az események, és a hozzászólások errefelé.
Jól veszem ki az előző hozzászólásokból, hogy valahol fönt lesz a magyar verzió? Mert arra én is kérnék egy linket. -
wolf killer #15672 amikor kiléptem a játékból eszt irta ki:A "0x0040f38c" címen található utasítás a "0x0000008" memóriacímre hivatkozott. A memória területen nem végezhető el a következö művelet:written
és ilyenkor mit lehet csinálni? -
sztanko15 #15671 Hy, msot lehet h hülyeséget fogok kérdezni'-,- de a Játék hivatalos honlapján láttam a képek közt olyat hogy angliában jártak, meg mindenféle utakon voltak amik nicsenek benne az alap mapban, Erről mit lehet tudni?? letölthető már, vagy majd az első patch-ben lesz benne?
-
#15670 még nem tölthető -
imihungary #15669 Egy fórum nem erről szól???
Zárd le, mivel lesz jobb?
miről beszéljünk,anyu mit főzött????!