140239
Euro Truck Simulator
  • Stufim
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a térképnél azt hol lehet beállítani, hogy amit szerkesztek térképet az út ne csak úgy legyen, hanem emelkedő és lejtő is legyen benne?
  • Contrecast
    a Daf CF konvertálása ETS-be folyamatban van! láttam freakson a projektek között! de lehet azis hogy csak haulinba készül! de elöbb utobb lessz az ets-hez is vagy 200 kamion!
  • Tomika001
    Nagyon szerencsés vagy.
  • Kbalazs912
    Egyetlen egy DAF CF-ről tudok, az is PTTM-hez készült, nem olyan jó minőségben. Axorról meg nem hallottam, hogy valaha készült volna
  • wanlo
    Az új és csak Belföld,Schmitz Hayon Hűtős félpótkocsit húzgálunk az egész Országban.
  • kem001
    Nem, szerencsére
  • Tomika001
    Nem forr fel a víz?
  • gerypapa95
    az biztos zsír lehet,és nemzetközizel vagy belföld?meg az új Axoral vagy még a régebbivel?
  • wanlo
    Nem,azzal dolgozom az életben.Ott jobb a grafika
  • kem001
    Hát kb, kocsiból van jogsim csak, de azzal se mernék így száguldani :D
  • gerypapa95
    de jó,hogy említetted az Axor-t az van a játékhoz?
  • wanlo
    Jó hogy ilyen viccesnek fogod fel,az életben nem mutgatnád,max egy szép emlék lenne,hogy miért vették el a jogosítványodÉrdemes lesz bekereteztetni.
  • wanlo
    Renault Magnum 440 vagy Mercedes Actros+Mercedes Axor 400(utóbbi:Live)
  • kem001
    A osztályos Magnum pótkocsival együtt:

Igen, jól látjátok 204 km/h a max sebessége. Ez aztán a szuper kamion
  • gerypapa95
    igazad van de azért a Daf CF azért csak jobb mint egy Renault C-280,vagyis szerintem
  • wanlo
    Előbb utóbb lesz hidd el.Renault C-280 sem volt és látod itt van.
  • gerypapa95
    igazde nekem valahogy a játékbol hiányzik a Daf CF,nektem nem mindig csak Daf XF 95 vagy 105-öt konvertálnak átt esetleg csinált már valaki Cf-es Dafot valamelyik kamionos játékhoz?
  • wanlo
    Tempomat 88,ettöl még baja nem lett senkine(Se se trafi, se KPM)
  • gerypapa95
    hát menni megy 90-ig..de néha ütöm neki tovább is ha sietni kell!
  • atika223
    dobaky
    itt retentösok retentö jó cuc van
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1224951390&order=reverse&index=1
  • dobaky
    Sziasztok/Hi all
    Valaki tudna nekem irni pár weboldalt ahol a játékhoz az új térképeket/mapeket lehet leszedni.
    Köszönöm.
  • atika223
    jó reggelt koleginákmegy a traktor?
  • gerypapa95
    jó reggelt kollégák!jó napot jó gurigát mindenkinek
  • wanlo

letöltés/download
  • Kbalazs912
    az indító beállításoknál próbáld végig az összes lehetőséget

( a renderer és a shader quality) <-ezeknek az összes kombinációját próbáld ki. Ha nem megy, akkor passz.
  • sarki5
    nos valaki tud segiteni hogy mit csináljak?
  • Kbalazs912
    reménykedünk...

jah és persze toljuk neki
  • DIESEL DOG #15724
    Az se lenne rossz... reménykedjünk hogy az eljövendő patchekben gondolnak erre az SCS Soft emberei!
  • Kbalazs912
    az a gáz, hogy ezen sztem nem nekünk kellet volna elmélkedni, hogy hogyan vihetnénk véghez...

már azt is fejlődésnek tartom, hogy az alvásnál illetve a tankolásnál le kell állítani a motort

[vannak még ötleteim: alvás után elindulásnál meg kellene termelni a levegőt.]
  • DIESEL DOG #15722
    A lényeg benne van... Csak akkor ezt valahogy kivitelezni kell. Azt meg most perpill gőzöm nincs hogyan lehetne... De ezen érdemes lenne gondolkodni.
  • Kbalazs912
    nem lenne sztem olyan megterhelő megoldani. Egy külön lapfül kellene a notebookban, h mittomén "útdíj", és akkor ott lennének szépen ezek. Pl: Toll Collect : vagy a kártyás készüléket megvenni és arra kellene a határokon pénzt utalni, vagy az automatás módszer: meg kellene adni mettől meddig megyek, és annak függvényében fizetni. A go box a toll collect kártyás készülékéhez hasonlóan. A Benelux napijegyen meg lenne két dátum (mettől meddig) és azon az időn belül ki kell takarodni Beneluxból. A többi ország fizetési módját is le lehetne modellezni ily módon. ehhez persze kellene a rendőri ellenőrzés, vagy ha ez nem lehetséges, akkor figyelmeztetni h. nem fizettem az úthasználatért -hasonló módon pl hogy kifogy a gázolaj-.

lehet egy kicsit hosszú voltam, és követhetetlen
  • DIESEL DOG #15720
    Hát ja... Bár meglehetne ezt oldani.
  • Kbalazs912
    ami ehez egy picit hasonlít, és hiba (sztem) az az, hogy nem kell fizetni a pályadíjakért

mekkora lenne már: D: Toll collect, A - CZ: go-box, Be-Ne-Lux napijegy... hmm de szép is volna.

dee ébredjünk fel
  • DIESEL DOG #15718
    Na ezt nem is tudtam h a Schengen-i övezet tagja. Akkor ez máris meg magyarázza azt hogy miért nem kell megállni ellenőrzésre...
  • Kbalazs912
    Igazad van, nem EU tagállam, de a Schengen-i övezet tagja ezáltal nem kell ellenőrizni
  • imihungary
    jaja, nekem ne mutasd be :D
  • DIESEL DOG #15715
    Csak azért lenne jó mert ez a valóságban így történik...
  • imihungary
    Yool van ez így XD
    Sztem nem sok mindenkinek van kedbe vámkezelni
    léptesd ki, léptesd be, ablakozzál stb stb
    mint anno kuty :D
  • DIESEL DOG #15713
    Nem tudom hogy Ti hogyvagytok vele de engem egy kicsit zavar hogy az ETS-ben a svájci határnál nincs ellenőrzés. Pedig tudtommal Svájc nem EU-s tagállam és oda csak útlevélell meg határnál való megállásal lehet belépni. Vagy csak én lennék ennyire rigojás?
  • imihungary
    jaja, azé mondtam h nem OFFolok mer a végén büntit kapunk XD