140239
Euro Truck Simulator
-
#15918 Örülök, h vannak itt egy páran akik ugyanígy gondolkoznak erről...
Nos összeraktam egy új bannert a legfontosabb ismétlődő kérdésekkel, h azokra rögtön lássák a válaszokat az új fórumozok!
Ha vki támogatja ezt az ötletet akkor velem karöltve kérje meg a topik gazdáját cserélje le a bannert...
-
#15917 Szerintem üti egymást. Próbáld ki: egyik móddal, másik móddal. -
rokerkamionos #15916 hali megcsináltad a pótkocsit???? -
#15915 neem,dehogycsak olyan sebességel érkezünk be a belső sávba,hogy a menetszél kivágja az útszélére.. -
sarki5 #15914 Következö probléma lépett fel.A contrecast moddal nyomom de betettem valamijen eu mapot.és az a gondom hogy mikor rámegyek arra hogy fuvar elfogadása akkor kilép a játékbol.Mi lehet a gond?A két mod üti egymást esetleg? -
imihungary #15913 a D kivételével...nekem van A1 is spóroltam 1évet :D -
#15912 Nem, mert a media player egy futtatható állomány (*.exe), míg ugyebár zeneállományok kellenek (*.mp3, *.ogg, *.wma stb.) -
atti59 #15911 Üdv!
Kódot vagy pénzt lehet beírni??
Mert a pénz érdekelne! -
sarki5 #15910 hát én nem vagyok nagy szaki,de a mediplayert nem lehet valahogy átkonvertálni pl scs fájlá és azt betenni?
lehet hogy most nagy hülyeséget kérdeztem -
sarki5 #15909 minden nem lehet meg:DDDPl D kategoria nem lehet meg mivel 25 évet be kell tölteni hogy meglehessen:DDha csak nem vagy 22-23 éves és tavaly nam tetted le mert akkor még 21 életév elég volt:)
nah de nem offolok -
#15908 Csak ne *.ogg-be kérné a zenefájlokat... nincs kedvem konvertálni -
#15907 Hmm nem rossz ötlet, csak a hogy sikerül, az kétséges. Mondjuk nekem nagy bajom nincs azzal, hogy media playerrel kell zenét hallgatni ETS közben, de azért jó lenne. Sok sikert! -
sarki5 #15906 köszi -
imihungary #15905 :D nekem már megvan minden...Csak még suliba járok :S -
DIESEL DOG #15904 Lenne egy ötletem és ha lenne egy-két segítőkész ember akkor talán bele is vágnék: nos azt szeretném csinálni hogy a Haulinból átkonvertálni a zenelejátszó modult az ETS-be. Egyelőre még nem tudom h hogyan fogjak bele, ez az ötlet még csak most pattant ki a fejemből. Gondolom sokan szeretnék ha lenne zenelejátszási lehetőség az ETS-ben. -
DIESEL DOG #15903 Ahoz először egy "C" kategória kell. Ha minden jól megy jövőre kezdem... lejár a 2 év a "B" kategóriából. Na jó elég az OFF-ból... -
#15902 Hamar egy C+E Kategória és az életben minden Magyar -
#15901 letöltöttem
netalántán a tiéd??
ha igen szép munka ha nem akkor is -
#15900 nekem mindegy de az enyem teljesen magyar -
#15899 Gondolom letöltötte. -Vagy nem? -
DIESEL DOG #15898 Teljes magyarosítás nincs. Az eredeti ETS az teljesen Magyr nyelvű. -
sarki5 #15897 olyan magyarositást hol tudok letölteni hogy tényleg minden magyar legyen?Mert az alapok(menü,áruválasztás)meg ijenek azok magyar nyelvüek,de az hogy mikor megbüntetnek,meg pl a játék naploban lévö dolgok azok angolok.Tud valaki ilyen magyaritást?elöre is köszike:) -
#15896 hát honnan van neked ez a pótkocsi?? -
#15895 98.000 km-t pörgettem eddig bele. :) -
sarki5 #15894 mintha én nem normálisan kérdeznék:DDDDBár kinek nem inge nem veszi magára:Dén nem is veszem magamra:DDD -
joshep46 #15893 Nagyon király az az őszi mod -
DIESEL DOG #15890 ETS=Euro Truck Simulator. -
Gamergyerek #15889 Thank you robos thanx -
csongi55 #15888 az ETS az hol van ??:p -
#15887 Még érezni az új kamion illatát, és ezt most a rendszámból ítélem. LED hehhe
Széép -
csongi55 #15886 a konfigurációt beállítottam rendesen nem értek én még ehez mer most szeretném elkezdeni:S -
#15885 Jól néz ki ezzel a névtábla megoldással. ;)
-
DIESEL DOG #15884 Vannak modok az ETS-edben? -
#15883 Milyen a konfigurációd?
Látjátok, lehet normálisan is kérdezni! -
csongi55 #15882 Letöltöttem a Euro Truck Simulatort tegnap előtt és mindent megcsináltam amit kellett amikor kiválasztom az országot rámegyek a folytatásra és elkezdi tölteni és egyszer csak kilép mindenből és nem tudom hogy mi lehet a gond valaki segitsen pls!!! -
csongi55 #15881 sziasztok valaki tudna most segiteni? -
#15880 Szép az ősz mód, le is kapom, rögtön -
#15879 Robos teljesen jogos a felháborodásod. Annyi láma van köztünk, akik időről-időre ugyanazokat az alapvető kérdéseket teszik fel, beragadó caps lock billenytűvel, és egy halom felkiáltójellel. Kereső a barátjuk. Ezt nem képesek felfogni. De ha legalább kérdez, akkor azt olyan hangnemben tegye, hogy attól ne nyíljon már az ember zsebében a bicska. Nem rég óta vagyok fórumtag, viszont régóta figyelemmel kísérem a topicot. Az a meglátásom egyre jobban süllyed a színvonal, ám én szerintem van itt annyi értelmes, hozzáértő ember, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak. Ne az alapján ítéljenek már meg miket, hogy pár tíz éves takony kölyöknek őszi szünet van, és ide irkál mindenféle lámaságot.
Javaslom, a banner alá egy jól észrevehető gy.i.k linket.
Lehet, hogy hosszú voltam, de ez már rég kikívánkozott belőlem
Kövezzetek meg, ha nincs igazam, ill. igazunk.
-
DIESEL DOG #15878 Lehet ez egy láma kérdés lesz: hogyan kell használni a debug camerát? -
#15877 Ebben csak az a vicces,hogy csak az utpatka szélén van levél,máshova nem is jutott.De lehet,hogy ügyes Állam polgárok vannak mindenhol és elsöpörték?