140239
Euro Truck Simulator
-
#15963 nagyon zseer lett!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15962 Lengyel haverok kapcsolatban vannak a készítőkkel és ők mondták!!:D -
danyr #15961 Készül a tgx-em ( konvertálom a Haulin-ból ) :)
Alapmodellért köszönet: Varsányinak :) -
#15960 nincs mit! -
#15959 Honnan tudod h jön Közép-Európa?? -
dobaky #15958 Köszönöm hogy segítettél! -
#15957 Az Angol patch előreláthatólag December 23-dik én jelenik meg!
karácsonyi ajándékként! és jó hír hogy utána jön közép európa...benne magyarországgal..de lehet elött skandináviát csinálják..meg..xD! -
#15956 Most akkor FAQ-t nem linkelünk? :D -
#15955 0-s tömörítési arány kell visszamásolásnál. WinRar-nál a "Raktároz"-t válaszd ki. -
Gamergyerek #15954 hellotok valaki tudna segiteni? az a bajom hogy szerkesztetem a kamionomat és ugy csináltam ahogy le van írva és rozsaszín lett és betüt írtam -
#15953 ja bocs!mindegyik 0-és 1 re ird át! -
#15952 Dokumentumok/Euro Truck Simulator/ van egy olyan fájl hogy config.cfg,nyisd meg Word-el vagy jegyzettömbbel és van egy olyan hogy/uset g_console "0"- ezt a számot ird át 1-re! meg van egy olyan hogy/uset g_developer "1"-ezt is ird át 1-re és kész! Játék közben nyomd meg a 0-t és ird be! -
sarki5 #15951 miközben játszol megnyomod a 0-t(nem a numerikus billenytüzeten) -
#15950 FAQ! -
dobaky #15949 hé senki se tud válaszolni az idősebbnek -
#15948 Lécci adj már egy térképet mert nem hiszem el...sztem nem pont neked lenne meg legelöször... -
imihungary #15947 Azért kíváncsi vok h tényleg vannak-e benne más országok is...Vagy csak Taylor akar kiugrani örömében a bőrévől XDD -
#15945 nekem is... -
imihungary #15944 Nekem is a magyar nyelvű van meg, de ua. az országok vannak benne mint a többiben ... -
dobaky #15943 sziasztok valaki megtudná mondani hogy milyen consolba kell beírni
hogy "edit europe". Vagy azt hogy hol van az a konzol.
-
#15942 Inkább linkeljétek a banner alá a FAQ-t. (szövget köszönöm robos-nak.) Ezt a FAQ oldalt csak gyors öszedobtam. Ötleteket kérek hogy milyen legyen. -
#15941 A térlépről egy képet tucc dobni? -
DIESEL DOG #15940 Milyen új országok vannak benne??? -
#15938 Meg rendeltem a játékot és tegnap hozták ki. -
DIESEL DOG #15934 Nekem akkor nem enged regizni amikor bekell pötyögni azokat a számokat meg betűket(gondolom azért hogy ne legyenek az oldalon hamis userek). -
imihungary #15933 engem is alig akar be engedni...nemtom méér
-
DIESEL DOG #15932 Valaki tudja esetleg azt hogy miért nem enged regisztrálni ez az oldal:www.ets-addons.com. A segítséget előre is köszönöm!!! -
#15931 hy
house wanloval együt ne birnátok csinálni egy potos mercit?
-
Hardwar47 #15930 Hali! Mindenki tudsz, mert nincs benne (users.cwi.hu/ets/).
Nem talál SEMMI. -
#15929 Mért kéne lecserélni? Szóljatok nekem, majd a meglévőt átszerkesztem. -
#15928 ROCCCCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSERÉLD LE A BANNERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tessék robos..szóltam rocco-nak! márcsak várjuk mi lessz! -
sarki5 #15927 amugy amiket felsoroltál a bannerben skin szerkesztöket azok közül vban magyar nyelvü? -
sarki5 #15926 de én is támogatom az ötletet amugy,mert nagyon jo:)) -
sarki5 #15925 robos nagyon jo a banner.Csak a 2. pontnál azt is leirhattad volna hogy a config-ba az uset g_console-t és az uset g_developer-t irják át 0rol 1-re mert ennélkül hiába irja be a konzolba hogy cheat money,nem fog kapni pénzt.Jah és amikor irják a konzolba hogy cheat money akkor az y helyett z betüt irjanak -
#15924 upsssszzz...a -nek az lemaradt... -
sarki5 #15923 Atti59 irtam privit -
#15922 Teljesen jo otlet tartom.
En is tamogatom. -
#15921 hopsz kétszer írtam, hogy támogatom -
#15920 Ez jó!Szerintem kikéne rakni.. -
#15919 Jó ötlet, remélem beválik, tehát én támogatom én támogatom
Annyi megjegyzésem lenne, hogy szerintem már értelmét vesztette a warez link ily módú kiemelése. Ha mégis szükség van rá, akkor is legfeljebb 10. pontként szerepeltetném, de ez már az én személyes véleményem