140239
Euro Truck Simulator
-
#16003 Contiland nálam is elfingotta magát...csak úgy amikor bejönne a főmenü,azelőtt kiírja az ETS,hogy hibát észlelt,és ezért leállt.....ba**ki!!!! xDDD
Mikorra várható a javítás conti?? -
#16002 Nagyon jó lett :) -
nenus #16001 Bocs nem töltött be nekem rendesen mert lassú a net!Bocs!Nagyon jó! -
nenus #16000 Nagyon szépen kérlek mond meg nekem h ez mióta ide tartozik? -
DIESEL DOG #15999 Nagyon jó!!! -
Blackdog #15998 Egy kis csemege, csináltam egy történeti áttekintést a 18 wheels of steel sorozatról. Remélem tetszik mindenkinek!
-
#15997 Én is így jártam... -
#15996 nekem egyszerüen kiírja hogy hiba,és leáll :) -
#15995 lehet valami moddal összeakadt nem?Mindjárt megnézem hogy nekem müködik-e -
#15994 bugfix fent van?Ha nincs akkor azért :) -
peetii #15993 BHJ.MAP05.26.10.-al Lyon - Párizs között falnak megyek a 3 sávos autópályán ! ! !
Van valakinek ötlete, vagy esetleg más is járt már így? -
#15992 Ma este nemtudnád?nagyon fontos..de ha nem akkor holnapra mikor várható? -
#15991 Na Conti akkor most mi legyen..?:D -
#15990 akkor holnap feltöltöm újra! hát szájba baszom már ezt a nyomorult gépet! semmi se akar működni...kivágoooom!! -
#15989 A pótos ügyet nemtom,a tempomatot a C-betüvel kell bekapcsolni! -
#15988 Hali!!
Lenne eg yolyan kérdésem, hogy a pót amit berakok az hol jelenik meg (minden cégnél?), és még az hogy van tempomat a játékban ??
Valaki olyan vegyen fel MSn-re aki nagyon vágja az ilyeneket!!
Címet privátban adom ha lesz valaki!
Előre is kössz!
Üdv! -
#15987 Tudom hogy hogy kell,nem ment el az eszem:D!Be van rakva mind a 2 és elinditom a játékot és mielött bejönne a menü kiír ilyen számokat és hogy valami memóriacimre hivatkozott...Pedig nagyon jó lenne ha müködne mert király map lehet...ajjmá -
#15986 van benne 2 db scs fájl! egy map és egy models...azt a 2db fájlt tedd be a mod mappába! ne őrjítsetek hogy nem jó mert kiugrok az ablakon!!!!!!!!! -
#15985 Conti mi lehet a baj?? -
#15984 nekem se működik a térkép -
#15983 nektek müködik?mert nekem nem... -
#15982 Ennek örülök
Legyen máár karácsony...
Akármelyik is lesz a következő kiegészítő, mindenképp jól járunk. Ha Skandinávia, akkor bizakodhatunk egy kis hóban, ha pedig K-Európa, akkor meg azért mert gondolnak kis hazánkra is.
Apropó, a K-Európa az pontosan mit takar? Magyarország, Szlovákia sztem alap, de mégis meddig mennek el? Ukrajna? Esetleg Oroszország? -
Sponnyabob #15981 És amugy nagyon király köszi Conti -
Sponnyabob #15980 Bocs hogy ilyen értetlen vagyok de az Eurogoodies-t mindenhol kerülni kell? -
#15979 köszi,köszi,köszi!már nagyon vártam! -
#15978 Most tényleg azt irja... félórával ezelött még müködött!Nem baj volt már ilyen sztem 9-10 óra fele már jó lesz...max holnapra, de tutira jó lesz! -
#15977 na íme az a várva várt linkecske!! az új map-al..vagy is az új téképemmel!
Budapestet kivettem belőle mivel kifagy aki budapesten bemegy az eurogoodies-hoz!! szal azt a céget a házak között mindenki kerülje amennyire csak bírja!!! van egy két útszakasz is rejtve.. nem volt kipipálva az hogy látható legy..mint pl spanyolban az autópálya!!! am nyugodtan rálehet menni..nincsen vége..XdxD :D:D
-
czapi #15976 Ez olyasmit ír németül, hogy "túlterheltség miatt offline.Nézz vissza később" -
#15975 szép az az egész szerelvény! -
sarki5 #15974 hát én beszarok esküszök!Megint minden féle kiegészitö nélkül fagy a játék:@ -
Gamergyerek #15973 Thx doki -
#15972 Na mikor fogod kiadni a térképet?? -
#15971 Azt hiszem ez az! -
#15970 A bennerban és a FAQ-ban is felsoroltunk néhányat... -
#15969 Legújabb BHJ mapot legyenszíves belinkelni valaki,valahogy elveszett a gépről!! (...vajon hogy veszhetett el???...) -
rokerkamionos #15968 hali valaki nem tud ojan programot amivel képeket tudok összevágni?????nagyon kösszönöm -
#15967 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1191504504&no=15045
Használd már azt a k......a keresőt a lap alján.. amúgy így kell! -
Gamergyerek #15966 Hogy kell raktározni winraral? -
#15965 Szééép! -
#15964 Már nagyon kivi vook rá!bisztos király lesz!De nem értem mértnem tutták egybe megcsinálni!