140239
Euro Truck Simulator
-
#16176 belisz msot már 2 büntetőpontod lessz ha így folytatod bann lessz... -
#16175 Azé te sztem többet láttál:P:P -
#16170 Nehogymár ezen vitázzatok! :D -
#16169 <érettebb> elnézést -
#16168 Ez nem kikezdte dolog. Legyél te az éretteb, megfontoltabb, aki nem ül fel a provokációnak! Emberek, értelmesen!! -
#16167 nem is tudom ki kezdte..... -
#16166 Nem lehetne visszafogni ezt a stílust? Elég már az egymás szivatásából, sértegetéséből! -
#16165 nem többször mint én szerintem :D -
#16164 Gratulálok,nagyon ügyes vagy,minden elismerésem....faszkalap... -
#16163 Én már láttam,Zmodit elég sokszor:D -
#16162 Írtam privát üzenetet!!! -
#16161 letöltöd és berakod a mod mappába! -
gera1109 #16160 segitsetek lécci -
#16159 Hát jól van,elhiszem,csak ne szójjon be ok nélkül!!! ...ő biztos a nagy mester,mert naponta 15 órát a gép előtt ül és 'moddol'.....nevetséges... -
gera1109 #16158 hogy lehet letölteni kamiont és azzal menni a játékba???? -
#16157 persze,hogy tudsz. A térkép nem magától bővül,hanem meg KELL venni őket....( Játék közben 'N' betű ott alul a második menüpont hogy 'economy'-azthiszem-és amelyik ország zölden van jelölve abban már tudsz menni. Amelyik pirossal van jelölve arra rákattintasz,kidobja az árát ott alul,ha van elég zsetonod akkor rámész arra,hogy 'Get Access'-azthiszem- és kész. Abba az országba már vihetsz is fuvart.) -
#16156 mit izgulsz máár!
Papamaci még Zmodit sem látott!!
amúgy itt egy újabb kamion! most ezzel próbálkozom! ez hátha sikerül konvertálást illetően!!
amúgy nem biztos hogy sikerül szal senki ne élje bele magát..de ha sikerül akkor publikus lessz! szal szurkolni!!! :D:D:D -
gera1109 #16155 szoval bövül a térkép és hogy tudok ilyen kamionokkal,trélerekkel menni mint ti? -
#16154 *letöltött -
#16153 Tudom,hogy te vagy itt a helyi 'all star vagyok,mert tudok modellezni,és aki letölött kamionnal nyomja az egy senki' de attól még nem kéne lenézni a másikat,és bedurrogni ok nélkül. Mondd azt,hogy jó, szép,vagy mondd azt,hogy csúnya. Ennyi. Remélem vágod amit mondok...!! -
#16152 Nah ebbe a kamionba mi a különlegesség?..-.-!!!Már régóta letölthető már 100000000 rakták fel ezt a a kamiont...-.-" -
gera1109 #16151 tudom megváltotam már az összeset de nem tudok ilyen kamionokat venni csak ilyen swift nevüt meg ami a magnumra hasonlit. -
#16150 Jogos! Ugyanaz lesz, mint a megjelenéskor. Ha neked megvan, örülj neki és lapíts, csendben játssz vele, és ne hergeld itt a népet. Ha meg Contiland, akkor meg grat h. ilyen hamar reprodukáltad. -
DIESEL DOG #16149 Az országokat megkell vásárolni ahhoz hogy oda is tudjál vinni bármilyen szállítmányt. Itt vannak a "B" kategóriába tartozó kamionok vételára:
Volvo: 128.300
Scania: 125.100
Renault: 117.900
Mercedes: 124.500
A régi kamiont beszámolják az új árába. -
gera1109 #16148 aha értem és kb mennyi pénz kell hogy legyen hogy ilyet vehessek?mert nekem kb 150000 van és ugyanazok az alapok vannak.
és térkép is bövülni fog egy idö után vagy csak az alap marad.
irj köszi -
#16147 Gyűjtesz egy csomó pénzt,elmész a kamionkereskedésbe (minden ország fővárosában van) aztán ott van a Renault magnum,a Volvo,a Scania,meg a Mercedes. Mindegyikből van A,B,C klass. Az A a legjobb,a C a leggyengébb.
-
gera1109 #16146 mikor lehet jobb kamionokat venni nem csak azokat az alapokat?sok pénz kell hozzá vagy sok km vagy mi? -
#16145 Új kamionom:
NEM ÉN CSINÁLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...még mielőtt balhé lesz belőle... -
gera1109 #16144 de meik kamion ott b kat?? mert bármeiket veszem meg nem enged tovább.és betölteni hogy tudok kamiont,térképet???
irjatok köszi -
#16143 betölteni?Csak megvenni tudsz B kat.-osat :) -
gera1109 #16142 hali.hogy lehet betölteni b kategoriás kamiont?mert profi szinten kell
köszi -
#16141 de sztem én a helyedbe kussolnák ezzel,és még keépeket se tennék,mert mindenki elkezd sírni!Bocs hogy közbe szóltam de igazam van :) -
#16140 bocs mostanában nem néztem a fórumot
-
#16139 óhogy tegyek a tűzre most ez fog menni végig? -
#16138 nem lehet még letölteni ezt a Polski mapot? nagyon jól néz ki
-
#16137 conti te nagyon vicces fiú vagy ám !!!! jajj joh neked ha van calais-od kis gonosz -
#16136 Majd ha megjelenik December 23-dikán ami egyenlőre csak egy tervezett kiadási dátum majd akkor elmondom hogy nekem miért van ott a táblán London... egyébként Manchesterem is van meg Calais-is!..xD
-
#16135 jah Lehet h igazad van...LEHET H NINCS!:D -
#16134 Ember!! hogyan van neked London??? Te csináltad,vagy valami patch előzetes??? xDDD
Újabb adag kép Contilandből!!
Párizs-Bourdeaux szakasz-ContiLand.
brussel-Paris szakasz ContiLand.
ugyanott csak más szögből. -
#16133 London megse jelent csak egy táblát tet ki oda.