140239
Euro Truck Simulator
  • kazai21
    belisz msot már 2 büntetőpontod lessz ha így folytatod bann lessz...
  • kazai21
    Azé te sztem többet láttál:P:P
  • RS
    Nehogymár ezen vitázzatok! :D
  • Kbalazs912
    <érettebb> elnézést
  • Kbalazs912
    Ez nem kikezdte dolog. Legyél te az éretteb, megfontoltabb, aki nem ül fel a provokációnak! Emberek, értelmesen!!
  • belisz
    nem is tudom ki kezdte.....
  • Kbalazs912
    Nem lehetne visszafogni ezt a stílust? Elég már az egymás szivatásából, sértegetéséből!
  • Contrecast
    nem többször mint én szerintem :D
  • belisz
    Gratulálok,nagyon ügyes vagy,minden elismerésem....faszkalap...
  • kazai21
    Én már láttam,Zmodit elég sokszor:D
  • belisz
    Írtam privát üzenetet!!!
  • Contrecast
    letöltöd és berakod a mod mappába!
  • gera1109
    segitsetek lécci
  • belisz
    Hát jól van,elhiszem,csak ne szójjon be ok nélkül!!! ...ő biztos a nagy mester,mert naponta 15 órát a gép előtt ül és 'moddol'.....nevetséges...
  • gera1109
    hogy lehet letölteni kamiont és azzal menni a játékba????
  • belisz
    persze,hogy tudsz. A térkép nem magától bővül,hanem meg KELL venni őket....( Játék közben 'N' betű ott alul a második menüpont hogy 'economy'-azthiszem-és amelyik ország zölden van jelölve abban már tudsz menni. Amelyik pirossal van jelölve arra rákattintasz,kidobja az árát ott alul,ha van elég zsetonod akkor rámész arra,hogy 'Get Access'-azthiszem- és kész. Abba az országba már vihetsz is fuvart.)
  • Contrecast
    mit izgulsz máár!
    Papamaci még Zmodit sem látott!!
    amúgy itt egy újabb kamion! most ezzel próbálkozom! ez hátha sikerül konvertálást illetően!!

amúgy nem biztos hogy sikerül szal senki ne élje bele magát..de ha sikerül akkor publikus lessz! szal szurkolni!!! :D:D:D
  • gera1109
    szoval bövül a térkép és hogy tudok ilyen kamionokkal,trélerekkel menni mint ti?
  • belisz
    *letöltött
  • belisz
    Tudom,hogy te vagy itt a helyi 'all star vagyok,mert tudok modellezni,és aki letölött kamionnal nyomja az egy senki' de attól még nem kéne lenézni a másikat,és bedurrogni ok nélkül. Mondd azt,hogy jó, szép,vagy mondd azt,hogy csúnya. Ennyi. Remélem vágod amit mondok...!!
  • kazai21
    Nah ebbe a kamionba mi a különlegesség?..-.-!!!Már régóta letölthető már 100000000 rakták fel ezt a a kamiont...-.-"
  • gera1109
    tudom megváltotam már az összeset de nem tudok ilyen kamionokat venni csak ilyen swift nevüt meg ami a magnumra hasonlit.
  • Kbalazs912
    Jogos! Ugyanaz lesz, mint a megjelenéskor. Ha neked megvan, örülj neki és lapíts, csendben játssz vele, és ne hergeld itt a népet. Ha meg Contiland, akkor meg grat h. ilyen hamar reprodukáltad.
  • DIESEL DOG #16149
    Az országokat megkell vásárolni ahhoz hogy oda is tudjál vinni bármilyen szállítmányt. Itt vannak a "B" kategóriába tartozó kamionok vételára:
    Volvo: 128.300
    Scania: 125.100
    Renault: 117.900
    Mercedes: 124.500
    A régi kamiont beszámolják az új árába.
  • gera1109
    aha értem és kb mennyi pénz kell hogy legyen hogy ilyet vehessek?mert nekem kb 150000 van és ugyanazok az alapok vannak.
    és térkép is bövülni fog egy idö után vagy csak az alap marad.
    irj köszi
  • belisz
    Gyűjtesz egy csomó pénzt,elmész a kamionkereskedésbe (minden ország fővárosában van) aztán ott van a Renault magnum,a Volvo,a Scania,meg a Mercedes. Mindegyikből van A,B,C klass. Az A a legjobb,a C a leggyengébb.
  • gera1109
    mikor lehet jobb kamionokat venni nem csak azokat az alapokat?sok pénz kell hozzá vagy sok km vagy mi?
  • belisz
    Új kamionom:

NEM ÉN CSINÁLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...még mielőtt balhé lesz belőle...
  • gera1109
    de meik kamion ott b kat?? mert bármeiket veszem meg nem enged tovább.és betölteni hogy tudok kamiont,térképet???
    irjatok köszi
  • Attila889
    betölteni?Csak megvenni tudsz B kat.-osat :)
  • gera1109
    hali.hogy lehet betölteni b kategoriás kamiont?mert profi szinten kell
    köszi
  • Attila889
    de sztem én a helyedbe kussolnák ezzel,és még keépeket se tennék,mert mindenki elkezd sírni!Bocs hogy közbe szóltam de igazam van :)
  • Prémium driver
    bocs mostanában nem néztem a fórumot
  • DJKonya
    óhogy tegyek a tűzre most ez fog menni végig?
  • Prémium driver
    nem lehet még letölteni ezt a Polski mapot? nagyon jól néz ki
  • bbb007
    conti te nagyon vicces fiú vagy ám !!!! jajj joh neked ha van calais-od kis gonosz
  • Contrecast
    Majd ha megjelenik December 23-dikán ami egyenlőre csak egy tervezett kiadási dátum majd akkor elmondom hogy nekem miért van ott a táblán London... egyébként Manchesterem is van meg Calais-is!..xD
  • Roland10
    jah Lehet h igazad van...LEHET H NINCS!:D
  • belisz
    Ember!! hogyan van neked London??? Te csináltad,vagy valami patch előzetes??? xDDD

Újabb adag kép Contilandből!!

Párizs-Bourdeaux szakasz-ContiLand.

brussel-Paris szakasz ContiLand.

ugyanott csak más szögből.
  • Taylor10
    London megse jelent csak egy táblát tet ki oda.