140239
Euro Truck Simulator
-
thugya #16220 hali! én amtőr vok de nem lehet egy ien trailert átkonvertálni scs file-be -
#16219 Én ezt nem láttam sehol. Csak azért -
#16218 de már egyszer leírták hogy nem tölthető! akkor miért kérdezted meg mégegyszer hogy letölthető? -
#16217 És senki nem válaszolt, ja és több biztos, hogy jobb apámtól van ennyi eszem, mint neked anyádtól... Ha már itt tartunk... Miért kell ilyen izé lenni?... hogy ne mondjhak csúnyát. Nem mindenki érti ezt az egész szart, mint egyesek, s szépen nem lehet megmondani. Ez a baj veletek TÁPOSOKKAL!!! Köszönöm szépen de ebből nem kérek. -
#16216 Nekem ezt még nem mondta senki -
MISIKE1992 #16215 Sziasztok valaki fel tudná rakni nekem a Renault magnum 440 et megköszönném -
#16214 Hi all! Még nem láttam vonó háromszöges vagy forgózsámolyos pótó /sajnos/. És csak azt szeretném kérdezni h lesz-e vagy sem :(
Ha esetleg lenne olyan vállalkozó szellemű emberke aki nekiállna ... :D
Egy ötletet szeretnék adni számára Egyébként fatyák a mapok és a szerelvények csak így tovább:D -
pudvapappa #16212 Nagyon király lesz Conti ez az új map -
#16211 hány apádtól van ennyi eszed???? -
#16210 mondtam már hogy NEM JELENT MEG,OMG -
#16208 conti mikor lesznek ezek az ujítások letölthetőek? -
Nordisch #16207 Dont talk shit all skins that you are cutting bad was made be me and
released by me . get a life....... -
#16206 nagyon jó lesz a map Contrecast... -
#16205 király ezt hogy érted?? hogy tudom window modba futtatni? -
#16204 lámpák aktiválva!!!
és találtam egy újdonságot!!
kiis próbáltam és nekem tetszik..szuper ez hogy az egyik út lejebb van mint a másik!!!
: -
#16203 jó hogy szólsz... már kiis lámpázom egész bellgiumot..xD! meg hollandokat
na csuma..megyek napozni!! -
#16202 grat -
#16201 A lámpa zsír, Beneluxban szinte végig ki vannak világítva a pályák, viszont a fát én túlzónak tartom. Ilyen sehol sincs. Valami cserje vagy sövény jobb lenne szerintem, ha van egyáltalán.
(nem tudom, nem ismerem az ETS szerkesztőjét)
-
#16199 két darab újdonság már található is a mapomban! az autópályák között van FA!!!!! érdekes mivel ez az első fasor az ETS történetében 2 autópálya között! :D
A másik érdekesség az hogy ez az első olyan autópálya kereszteződés amiben van lámpa....hogy jobban lássál éjjel!
-
#16198 ez igy nagyon szar hogy nincs jel a kamionon esetleg ezt meglehet valahogy csinálni? -
#16197 Nem tudtak megállapodni a gyártókkal a logók és márkanevek szerepeltetéséről. Ezért van pl. Scania helyett Swift. -
#16196 Az ETs-ben a kormányokon nincsen jel miért hagyták ki,mert ha rajta lenne akkor lenne nagyon élethű
-
#16195 Window módba futtasd a játékot, ne full screen-be -
#16194 valaki tudna segiteni?? elinditottam a térkép szerkesztőt és ott bármilyen menüpontra lépek lefagy a játék -
#16193 nagyon jó lett -
#16192 Bocs még se kell. -
#16191 Valaki feltené ide az ősz modot.
-
#16190 Csak unatkoztam,most úgy is szabadnapos vagyok .Majd csak Szombaton gurulok tovább -
#16189 mutasd meg SeheryO-nak!!!!
lehet ad érte egy jó kameszt!! :D:D -
SheryO Logistics Cargo,Skin:by wanlo -
-
#16185 szép lett! -
sarki5 #16184 azt észrevettem hogyí együttmüködési megállapodást kötöttek mert hozzánk a céghez is rengeteg ilyen Waberer's -s kamion jön és azokon is már fennt van az electrolux felirat:)Nagyon jo lett grat:)) -
DIESEL DOG #16183 Szép a pótod!!! (látom amíg nem voltam itt addig ismét volt egy bannolás...) -
#16182 valaki el tudná árulni, hogy kb. honnan lehet leszedni a "mapa polski"-t, mert a google-n kerestem, de azt nekem nem viszi le -
#16181 A Waberer's cégcsoport együtműködési megállapodást írt alá az Electrolux-szal. A szerződs értelmében a Waberer's kamionjai reklámozzák az Electroluxot. Remélem tetszik:
A modellért -és ezt ismét elmondom- köszönet Gumikacsának
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A skin egyenlőre privát -
#16180 kipróbáltam az új pótkocsimat!!
-
nenus #16179 Jah meg sztem szedd le az oldalburkolatot,mert az 1 kicsit elcseszi!Meg ha fennt lennél msn-en akk tudnék ajánlani valamit amit a kamion jobb oldalára tehetnél! -
nenus #16178 ŐŐŐ!A skin nagyon ismerős:D!De nagyon jó!Csak így tovább! -
#16177 Ha valaki ért a Zmdohoz, azt nem azt jelenti hogy a másik "hülyébb." Konktrétan senkire sem céloztam. :)