140239
Euro Truck Simulator
  • Roland10
    Azt a fekete volvot?azt elárulom...Link=reggelni kell
  • akela
    Ha figyeltél volna,már tudnád.
  • ronso
    Te olvasod a forumot?? 100.000 x megmondtuk.hogy nincs multi..
  • krissz81
    Köszi!
  • ronso
    nem kell a lemez..
  • krissz81
    Sziasztok
    Nekem még nincs meg ez a játék de a demóval játszottam és nagyon bejön.Öcsémmel ketten meg is vennénk csak nem tudjuk,hogy kel e a lemez a játék közben vagy feltelepítés után már nem kel.Mer ha kel akkor ketten nem tudunk játszani vele egyszerre.
  • marko952
    a polski maphoz adsz majd linket?
  • TopGun
    Es elarulod akkor, hogy honnan lehet letolteni?
  • Patrucz
    ezt a buszt lelehet tölteni valahonnan?
  • kazai21
    Használ már Válassz gombot..-.-
  • marko952
    a kamionokat hogy kell szerkeszteni?
  • AudiQuattro
    Pttm-nél ritka a PMG...
  • gerypapa95
    jó lett! bár annyira nem ismerem,hogy milyen egy LKW-s szerelvény,de szerintem az első lökös kicsit sötétebb?vagy nem//ezt ne kötözködésnek vedd//
  • Speedway
    ha minden jól mngy a polski map párnapon belül tölthető lesz
    majd feltolom vhová
    béta verzió 40%-ra van kász
    de még nem tuti hogy lesz béta verzió
    pár nap...
  • rokerkamionos
    bocsi de jó lett nagyon kösszönöm:D:D:D
  • Sponnyabob
    Bocs a kérdésért de letölthető lesz vagy privát? Ha kész lesz lécci adj hozzá egy linket Köszi előre is
  • wanlo

Lkw-Walter Logistics Set,skin:by wanlo
  • leho94
    gyere msnre ^^
  • Gamergyerek
    Hellotok hogy lehet cb táblát rakni ojan kamionra amin eddig nem votlt?
  • gerypapa95
    kolléga,ez majd letölthető lesz?érdekel a dolog..jó gép !
  • gerypapa95
    hát..igen kicsit odavág..de ezvan reménykedjünk,hogy a jövőben ezt kijavítják!
  • kazai21
    Mi akadályoz?
  • akela
    Hello!
    Szóval én pont igy csinálom,csak bosszamtó,hogy 4.ig alig megy a szekér,majd utána meglódul,mintha nitrót kapna.És elég vicces,hogy 8.ik-ból simán el lehet indulni,sőt még gyorsul is.Ezért gondoltam titkon,hogy össze kellene dobni egy normális váltót.
  • Roland10
    Nem rossz de nekem nem jön be..
  • robos

• Kbalazs912
    Jah és az külön tetszik, hogy lassításnál a fordulatszámhoz igazítja a fokozatot, mikor visszaváltok (ergo aktualizálja a fokozatot)
  • RS
    Ha az alattad lévő hsz-re gondolsz akkor ő nem a Conti.
    #16497: Szééép!
  • Tescobetyár
    Faja conti.
  • danyr
    2 kép tőlem :P
    Új gépet kaptam a cégtől:

És egy éjszakai ködlámpával:

Legújabb konvertem haulinból 99%-ban kész ;)
  • gerypapa95
    csatlakozom,bár én kormánnyal nyomom és van hozzá külön váltóm!Végülis úgy csinálod ahogy neked tetszik de én leírom,hogy én hogy csinálom!mivel,most egy Scaniaval nyomom ami A class tehát 14 sebességes a húzóm,alapból indulok 4. utána 8 és végül 12,(de van amikor a 12 kimarad)14 nem fogom itt neki végigváltogatni azt a sokat,meg amit a kolléga mondta,váltáskor engedd el a gázt,és igy visszaesik a sebesség,nehezebb felgyorsulni alacsonyabb fordulatszámnál,és élethűbb!
  • Kbalazs912
    Nos először is üdvözlet az ETS-ben

Hát igen, a váltó télleg nem 100%-os, de van egy tippem: manuális váltó, és egyszerre kettőt váltasz. Ja és váltáskor elengeded a gázt. Nekem így nagyon tetszik, és csak megszokás kérdése.
  • akela
    Sziasztok!
    Én is megtaláltam eme játékot,használom is egy ideje,az érzéseim vegyesek,a korábbiakhoz képest.Viszont ez legalább alapból europai.
    A hozzá fellelhető kiegészitések többé-kevésbé használhatóak.Viszont.
    Rettentően zavar,hogy a váltóknak közük sincs a valóságnak még csak az árnyékához sem.Hosszas keresgélés után egy féle váltó-modot találtam,de ez sem tükrözi igazán a valóságot.Egyszerűen kiábránditó,mikor a a km.óra úgy megy felfelé,min a fordulatmérő.Abban szeretném a T.társaság segitségét kérni:sgitsetek ki egy élethű váltóval.Ti ahogy olvasgatom jobban bele merültetek ebbe a játékba mint nekem az időm engedi.Már azt is megpróbáltam,hogy átirom a váltó áttételezési fálját,de ha a játékban próbáltam,azt nem fogadta be a gyomra,ha meg azt az egy módot irtam át amim van,azt meg egyszerűen nem veszi figyelembe.Pedig működik a mód,hisz látom,hogy felezi a sebességeket.Mindenféle épitő jellegű tanácsot szivesen fogadok.
  • V43 1105
    Én nem láttam volna, hogy ideirt
  • sarki5
    Ne irjatok vissza ennek a pöcsnek!!!Legyen nektek több eszetek!!!ha hülye akkor meg haljon meg!!
  • DIESEL DOG #16491
    Kenworth: ha ennyire nem tetszik az SG fórum akkor minek regisztráltál???
  • Kbalazs912
  • Jancsika1016
    Hali honosítás nincs a játékhoz?
  • BBali666
    Sziasztok! Valaki tudna néhány SCANIA-t belinkelni?
  • v43 001
    nah kopj le kenworth
  • leho94
    az a poén ha jól tom nem is 15-16 éves hanem többb .A?DS:?ASD hanem az akkor simán szánalmas