140239
Euro Truck Simulator
-
#16529 Azt a fekete volvot?azt elárulom...Link=reggelni kell -
akela #16528 Ha figyeltél volna,már tudnád. -
#16527 Te olvasod a forumot?? 100.000 x megmondtuk.hogy nincs multi.. -
krissz81 #16523 Köszi! -
#16522 nem kell a lemez..
-
krissz81 #16521 Sziasztok
Nekem még nincs meg ez a játék de a demóval játszottam és nagyon bejön.Öcsémmel ketten meg is vennénk csak nem tudjuk,hogy kel e a lemez a játék közben vagy feltelepítés után már nem kel.Mer ha kel akkor ketten nem tudunk játszani vele egyszerre. -
#16520 a polski maphoz adsz majd linket? -
#16519 Es elarulod akkor, hogy honnan lehet letolteni? -
#16518 ezt a buszt lelehet tölteni valahonnan? -
#16517 Használ már Válassz gombot..-.- -
#16516 a kamionokat hogy kell szerkeszteni?
-
#16515 Pttm-nél ritka a PMG... -
#16514 jó lett! bár annyira nem ismerem,hogy milyen egy LKW-s szerelvény,de szerintem az első lökös kicsit sötétebb?vagy nem//ezt ne kötözködésnek vedd// -
#16513 ha minden jól mngy a polski map párnapon belül tölthető lesz
majd feltolom vhová
béta verzió 40%-ra van kász
de még nem tuti hogy lesz béta verzió
pár nap... -
rokerkamionos #16512 bocsi de jó lett nagyon kösszönöm:D:D:D -
Sponnyabob #16511 Bocs a kérdésért de letölthető lesz vagy privát? Ha kész lesz lécci adj hozzá egy linket Köszi előre is -
Lkw-Walter Logistics Set,skin:by wanlo -
#16508 gyere msnre ^^ -
Gamergyerek #16507 Hellotok hogy lehet cb táblát rakni ojan kamionra amin eddig nem votlt? -
#16506 kolléga,ez majd letölthető lesz?érdekel a dolog..jó gép ! -
#16505 hát..igen kicsit odavág..de ezvan reménykedjünk,hogy a jövőben ezt kijavítják! -
#16504 Mi akadályoz? -
akela #16503 Hello!
Szóval én pont igy csinálom,csak bosszamtó,hogy 4.ig alig megy a szekér,majd utána meglódul,mintha nitrót kapna.És elég vicces,hogy 8.ik-ból simán el lehet indulni,sőt még gyorsul is.Ezért gondoltam titkon,hogy össze kellene dobni egy normális váltót. -
#16502 Nem rossz de nekem nem jön be.. -
-
#16500 Jah és az külön tetszik, hogy lassításnál a fordulatszámhoz igazítja a fokozatot, mikor visszaváltok (ergo aktualizálja a fokozatot) -
#16499 Ha az alattad lévő hsz-re gondolsz akkor ő nem a Conti.
#16497: Szééép! -
#16498 Faja conti. -
danyr #16497 2 kép tőlem :P
Új gépet kaptam a cégtől:
És egy éjszakai ködlámpával:
Legújabb konvertem haulinból 99%-ban kész ;) -
#16496 csatlakozom,bár én kormánnyal nyomom és van hozzá külön váltóm!Végülis úgy csinálod ahogy neked tetszik de én leírom,hogy én hogy csinálom!mivel,most egy Scaniaval nyomom ami A class tehát 14 sebességes a húzóm,alapból indulok 4. utána 8 és végül 12,(de van amikor a 12 kimarad)14 nem fogom itt neki végigváltogatni azt a sokat,meg amit a kolléga mondta,váltáskor engedd el a gázt,és igy visszaesik a sebesség,nehezebb felgyorsulni alacsonyabb fordulatszámnál,és élethűbb! -
#16495 Nos először is üdvözlet az ETS-ben
Hát igen, a váltó télleg nem 100%-os, de van egy tippem: manuális váltó, és egyszerre kettőt váltasz. Ja és váltáskor elengeded a gázt. Nekem így nagyon tetszik, és csak megszokás kérdése. -
akela #16494 Sziasztok!
Én is megtaláltam eme játékot,használom is egy ideje,az érzéseim vegyesek,a korábbiakhoz képest.Viszont ez legalább alapból europai.
A hozzá fellelhető kiegészitések többé-kevésbé használhatóak.Viszont.
Rettentően zavar,hogy a váltóknak közük sincs a valóságnak még csak az árnyékához sem.Hosszas keresgélés után egy féle váltó-modot találtam,de ez sem tükrözi igazán a valóságot.Egyszerűen kiábránditó,mikor a a km.óra úgy megy felfelé,min a fordulatmérő.Abban szeretném a T.társaság segitségét kérni:sgitsetek ki egy élethű váltóval.Ti ahogy olvasgatom jobban bele merültetek ebbe a játékba mint nekem az időm engedi.Már azt is megpróbáltam,hogy átirom a váltó áttételezési fálját,de ha a játékban próbáltam,azt nem fogadta be a gyomra,ha meg azt az egy módot irtam át amim van,azt meg egyszerűen nem veszi figyelembe.Pedig működik a mód,hisz látom,hogy felezi a sebességeket.Mindenféle épitő jellegű tanácsot szivesen fogadok. -
#16493 Én nem láttam volna, hogy ideirt -
sarki5 #16492 Ne irjatok vissza ennek a pöcsnek!!!Legyen nektek több eszetek!!!ha hülye akkor meg haljon meg!! -
DIESEL DOG #16491 Kenworth: ha ennyire nem tetszik az SG fórum akkor minek regisztráltál??? -
#16490 -
Jancsika1016 #16489 Hali honosítás nincs a játékhoz? -
#16488 Sziasztok! Valaki tudna néhány SCANIA-t belinkelni? -
#16486 nah kopj le kenworth -
#16484 az a poén ha jól tom nem is 15-16 éves hanem többb .A?DS:?ASD hanem az akkor simán szánalmas