140239
Euro Truck Simulator
-
Krysztof #16572 jaja ez pont így van ahogy mondod.. -
#16571 nemszóltam^^ -
#16569 őőő , a lengyelek képein is ugyanez a kamzival van fotózva , plz másik kamzival, és akkor elhisszük -
#16568 Kamionokat és térképet hogyan lehet szerkeszteni? Már mindefelé kerestem editorokat, de egyelőre nem találtam... Még vmi: nem tudja vki véletlenül, hogy ha directX-el (directX 10) indítom a játékot, akkor miért vannak színhibák? Majd linkelek képet, hogy hogyan néz ki a játék directX-el indítva... -
#16567 ok
pár kép:
így jó? -
#16566 milyen map az? -
#16565 hazudsz . :C:DD -
danyr #16564 Akkor rosszul látod :D még pár simítás ^^ -
#16563 :) -
#16562 látom készvan ^^ -
#16561 Nem is gondoltam, hogy ilyen sokan írnak ebbe a topicba... Na mindegy... Sztem is az intel kártyámmal lesz a gond... Ráadásul nagy felbontásnál ha bemegyek egy szervízhez, akkor eltűnik a textúra... Fél kormányom és kerekek nélküli kamionjaim lesznek... Még 800x600-ban nem néztem meg, ebben a felbontásban gyorsan fut a játék, de hát azért nem túl realisztikus svga felbontásban futtatni... Az esővel kapcsolatban: akkor ezek szerint nem mentem elég sokat, ezért nem találkoztam még esővel... A rendőr az nagyon hiányzik, az út melletti alvás is, és a tuning: hát a 18 wos long haul-ban rendesen, konkrét alkatrészekkel lehetett tuningolni... Ebben meg... Hát elég amatőr lett sztem... Amúgy iszonyatosan jó lenne ez a játék, sőt, de ezt már mondtam... -
danyr #16560 Nyomass képet mert én nem hiszek így ;)
Addig is egy kép tőlem :P
-
#16559 Hát mindkettő elég sokára lesz...
Mondjuk én mindkettővel fogok játszani, de a gyári mapot jobban szeretem, mert stabilabb mint amiket a modderek csinálnak. -
#16558 képet nyomjál .. -
#16557 sajnos nem lehet
már csak egy hónapot kell aludni -
#16556 .. -
#16555 Egy apró pici hírmorzsát nem ejtenél el, például egy notebook mapot, vagy ilyesmit! PLS!! -
#16554 de a polski map ütősebb lesz mint anglia
sokkal....
nyomtam ma vele a nagyon bétával.. zsír
segítek a tesztelésbe mielőtt még vki megkérdezné
csak lengyelül tudók tezstelhetnek.. -
#16553 az az egy nap nem számít -
#16552 karácsonyi ajándékok. -
#16551 anglia patch: 2008. december 24.
Polski map: 2008.december 23.
vagy fordítva -
lewyy18 #16550 magyar modot nemtud valaki? mert amit találtam azzal csak pár rész lett magyar, nem minden:S -
#16549 Háát nem túl böbeszédü..! Nem is értem mért nem adnak valami hírt Amugy nekem sincs uj hirem! -
#16548 Nem tudtok valami új hírt a készülő patch-ről? Az SCS nem túl bőbeszédű... -
#16547 -
#16546 Az Új Combom!
-
#16545 nincsmit!:D -
#16542 Modellezőknek egy kis érdekesség (hátha vkinek hasznos lehet, és gondoltam belinkelem):
Truck Outline in CorelDRAW 39 CorelDRAW + jpeg files (7 MB)
-
lewyy18 #16541 "hogy kivették a rendőrséget, eddig esővel se találkoztam, a kamion tuningolás pedig egyszerűen idegesítő."
Rendőrök sajna tényleg eltüntek, eső viszont van, néha még tulzottan sok is:D
kamtuning az tényleg fura:D
-
#16540 Koszi! ide mar reggelve voltam. Letoltottem tegnap a Volvot, koszi megegyszer a linket. -
#16539 Jó reggelt
Szerintem sem a Vista, sem az Intel vga nem igazán passzol a játékhoz. Én ennél lényegesen gyengébb konfiggal nyomom, XP-vel, és 128 MB ATI kártyával -full grafon- és tűrhetően megy.
Abban meg egyetértünk, hogy bőven akadnak még kiaknázatlan lehetőségek a játékban. -
#16538 Bajd idövel lesz..!Még nem nem tom mikor! -
#16537 szuper már alig várom!!!! -
#16536 Sziasztok! Szerintem iszonyatosan jó lenne a játék, de: elcseszték, hogy kivették a rendőrséget, eddig esővel se találkoztam, a kamion tuningolás pedig egyszerűen idegesítő. Amúgy nagyon szép grafikával rendelkezik, a kamionfülke mozgása rendkívül jó, de a felsorolt három dolog annyira hiányzik belőle, hogy nagyon... A másik gondom, hogy nagyon nagy a gépigénye, pl. nálam nagy felbontásnál már akadozik, kis felbontásnál meg hát ugye szinte élvezhetetlen. Lapim van 2gb rammal (vista ultimate alatt), és 1.8ghz-es kétmagos procival, vmint egy 256mb-os Intel 965-ös vid.kártyával... Na mindegy... Pedig ebből micsoda játékot is kreálhattak volna... :(( -
lewyy18 #16535 Köszönöm szépen a választ.
Olyasmiröl lehet tudni hogy esetleg lesz e magyarországi szakasz is a játékban? -
#16534 Na kedves lewyy!az a tény h a játék csak 300-400 mb!Minden városba el leht jutni csak fell kell oldanod öket!ezt a müveletet csak akkor tod megcsinálni ha sok pénzed...ennyih!szeretnél még vmit? -
#16533 ja takaritás.. -
#16532 Látom, mindjárt vége a hétvégének, rendet raksz a fülkében, és lehet menni -
zsugaparti -
lewyy18 #16530 sziaztok!
Érdekelne hogy ez a játék ténylegesen mekkora?
boltban kapható és 3GB van írva helyigénynek, ismerősömnek megvan és ő aztmondja csak 3-400MB és kiválasztod melyik ország kell de azon belül csak 3 város között lehet menni.
Most akkor mi a tény?