140239
Euro Truck Simulator
-
#16614 acc linket? -
#16612 Ha az 1.3-at befejezted,akkor honnan lehet letölteni?? (bocs az OFFÉRT) ..én nem a feszkót csinálom,csak ....na mind1,lényegtelen. :D -
#16611 Ki szólt már megint be az "istennek"?
Egyébként nem tudom, mi abban a beszólás, hogy: Nem is így néz ki a német 8-as autópálya ÉS a végén :P :D! Valszeg ezek a karakterek nem légypiszkok a végén, hanem hogy az előbbleírt kijelentést nem sértő szándékkal tette.
Arról meg hogy ki hány mapot adott ki, és hogy az mennyire jó, hát mindenki döntse el maga, és tudjátok a vélemény olyan mint a...
Nem kell a feszkó!!! -
#16610 Haulin mapot már rég befejeztem. xP -
#16609 Te mire fel szólsz be állandóan Continak?? Ő már kiadott egy csomó mapot,ami jó is. te meg a Haulin'-hoz a Magyar mappal már mióta tökölsz??...Amit csináltál kettőt,vagy hármat az is tele van falakkal,amiket nem lehet látni. Elhiszem,hogy jót akarsz,de kicsit azért vegyél vissza....bocs.
ez ekkora fordulatnál nem is olyan rossz :DDDD :
-
#16608 Legalsó képen a táblát nézd már meg... -
kery1990 #16606 csáó! betudnád nekem linkelni ezt a Scaniat trailerrel együtt? előre is köszi ke:) -
#16605 Dugó Berlin külvárosában!
-
#16604 Tudod vannak az út végén ilyen kék részek mintha "szakadék" lenne, azt úgy birod eltüntetni hogy ha felső nézetből nézed akkor azokat a sárga vonalakat húzd arrébb "Move item" parancsal.
Egyépként jól néz ki a map! -
#16603 Nekem pl meg se jeleníti a játékba! -
#16602 Ja értem... Akkor nem szóltam... :) -
#16601 Normálisan linkeld a képet, pls. -
#16600 A legujabb még privát!Nem tudom mikor adja ki Conti! -
#16599 A Legújabb Contiland-t honnan lehet letölteni? Rákerestem itt a fórumban, ki is dobott találatokat, köztük két filefrontos linket, de már egyik se él... :( -
#16598 De müködik rendesen! -
#16597 [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Na Milyen a legujabb Contiland? -
#16596 Ja csak fogadjunk h semmi nem müködik benne még a kormány sem:D -
szép a rönó interior! -
#16594 Valaki azt a szép jumbo pótot betudná rakni direktbe ahova nem kell reggelni!!!!! -
akela #16593 Szépek ezek a pótok.Egyszerűek,de talán ezért szépek. -
#16592 amúgy a polski mapról bővebben itt!
regelni kell!! -
#16591 Király nagyon Conti!mingyár én is dobok fel pár lépet! -
#16590 még pár kép az autópályáról!
-
#16589 És most úgy őszintén! hol látsz te ott 8-ast?? mert egyiket sem számoztam meg! éppen ezért! ne legyen benne valóságtalanság! -
#16588 Nem is így néz ki a német 8-as autópálya. :P :D -
#16587 Király a map Conti!Jó vele játsazni! -
#16586 Kössz!
Jól néznek ki, csak annyi kérdésem van, hogy a terelést az AI-k is tudják használni? -
#16585 majd lelehet! még dolgozom rajtuk! -
#16584 És ezeket le lehet tölteni esetleg vhonnan? :)) Nagyon jól néznek ki... -
#16583 csá conti! akkor a privátba megteszed nekem? és ez naon szupi amiket csinálsz! le a kalappal! -
#16582 Nos nem is vártam mást,ennyi a színvonal adott gyerkőcök.grat Conti -
#16581 Hát nkm nem megy a map editor, kilép ha betöltöm a europe térképet... :( Na mindegy... -
#16580 távollétemben sem unatkoztam! megajándékoztam a térképet németben új autópályákkal! :D:D
-
rokerkamionos #16579 zsír
-
Jumbo trailer, -
#16577 jah ok nem szoltam -
#16576 térképet szerkeszteni: ott van tetején az oldalnak
konzol aktiválás........ -
#16575 Megint elhamarkodottan kérdeztem, megvan a térkép szerkesztés... Sorry... Entschuldige... -
#16574 Oks, nem szóltam... Az egyik patch volt a bűnös, leszedtem, most már fut 1024-es felbontásban, directX 10-el tökéletesen... Icipici lassulás van, de annyira nem vészes... Tudtok olyan Magyar térképet ajánlani, amiben alig van bug? Egy külföldi oldalra vki linkelt egyet, de azt írták, hogy tele van buggal... És ha már fent van a lezárt szakaszokat felszabadító patch, attól még rakhatok fel térképet? Márminthogy az a patch is megmaradjon... És a térképszerkesztőt vki megmondja honnan szedhetem le? Bocs a hirtelen sok kérdésért... -
#16573 huh de jó!! ez többet ér az életednél