140239
Euro Truck Simulator
  • LTomi
    Egyszerű az oka.
    Aki csinálta azt a fórumot, az nem bírta, hogy más fórumokon csak egy egyszerű felhasználó, kellett neki egy saját.
    Más okot én nem nagyon tudnék találni, mert tényleg tök felesleges. xD
  • marko952
    lécci valaki segitene reggelni a www.18wosfreaks.xoot.fr -ra
  • TopGun
    Hi! EZT a szerelvenyt sem adod oda? mint a masikat? :(
  • Roland10
    Nálam ilyen még nem volt:D
  • Irondog
    Na eljutottam Bécsig, és amint beértem, úgy lelassult a játék, hogy alig tudok menni... Nem értem...
  • Roland10
    alap dolgok:ablakba kell megnyitni, ha mapot akarsz szerkeszteni,és ugy nem ad homokorát hanem rendesen csinálja! ugy kell lerakni pl. utat hogy:new item-alatta road- van egy olyan h set deafults ott dod beállitani h milyen ut és hogy milyen környezet legyen!
  • Attila889
    az összesre...meg nagyonk iakad nálam...bejön a homokóra de semmi....
    Ezt az egészet nem értem...pedig megnéztem amiben ajánlotátok a map készitést de nem nagoyn értek angolul :D
  • Roland10
    miylen tárgyakra gondolsz? model,út,cút..vagy mi?
  • Attila889
    editorba hogy lehet tárgyakat elhelyezni? :S
    Mert beleszeretnék fogni a térkép készitésbe :)
  • pesta963
    http://rapidshare.com/files/163824859/Krone_Cool_Liner.scs.html itt a pótkocsi!
  • pesta963
    Csinálok majd egy honlapot tele kamionnal móddal stb... és ha megtudom csinálni akkor képfeltöltő része is lesz:D
  • Irondog
    Amúgy hova rakjátok fel a képeket? Nkm azt írta, hogy a kepfeltoltesről nincs engedélyezve... Miért? Nkm az a legegyszerűbb feltöltési módszer... Nincs tárhelyem sehol...
  • Contrecast
    nem
  • Roland10
    Nem tudom!Sztem nem bug!Én is épitek mapot és nálam is csinált ilyet!akkor csinál ilyet ha átalakitasz egy várost!
  • Irondog
    Arra is gondoltam, de nemhiszem. Alig raktam bele vmit. Csak az interior világítást, benzinkutakat, városfeloldó map-t, meg a real kamion neveket raktam bele...
  • Irondog
    Ok, úgy megy, Svájcban indulva működik. De mi ez? Valami bug a ContiLandben?
  • Roland10
    Az elözöt neked akartam irni!"Akkor sok kamiont vagy valamit tettél a játékba ami zavarja egymást!"
  • Roland10
    Akkor sok kamiont vagy valamit tettél a játékba ami zavarja egymást!
  • Attila889
    valami mód keresztbehúzza a terveidet :)
  • pesta963
    Próbáltam azt is de nem jó
  • pesta963

Upsz! na így! Kérlek segítsetek!
  • Roland10
    Probálj meg más városba indulni!
  • pesta963
    [IMG][/IMG]
    Valaki segítsen hogy mért ilyen színű a pótkocsi!
    Csináltam hozzá festést de eddig mindig sikerült nem tudom hogy most mivan!
  • Irondog
    Felraktam a ContiLand 1.0-t, és új játékot szeretnék kezdeni. Rányomok Ausztriára, elkezdi betölteni, de kb. a feléig jut a csík, aztán kilép. Ez mitől lehet?
  • Fodorgyurma
    főnök nagyon raj gép csak a rendszámot lécci írd már át!
  • scania620
    lehet hogy csak én vok hülye,de hogyan lehet a http://www.18wos.extra.hu/
    oldalon regisztrálni????
  • V43 1105
    Minek ?! ...
  • Contrecast
    de ez most olyan topik ami pl az eurotruckerz! vannak adminok,moderátorok... témák szerint van a fórum..és magyar!!!
  • First Aye
    Miért kell allandóan új fórumokat nyitni?!
    Már van linkelős képfeltöltős, és sztori leíros topic, miért kell még egy?
  • belisz
    így már más is járt???

megálltam bagettot venni :DDDD
  • Contrecast
    magyar ets fórum! ide linkelhetgetitek nyugodtan a kamionokat! egyenlőre csak a kamionokat! holnaptól majd pótokat is!
  • Kbalazs912

ott a pont
  • Contrecast
    Most ezt mindenkinek írom!

azokat az utakat amiket én pluszba építek a mapba nagy részük(80%) az én izlésem szerint épül! valakinek tetszik..valakinek nem! nem fogomm ráeröltetni senkire de el lehet mondani kulráltan is azt hogy jó-e a map vagy nem! atikah egy kicsit kulúrálatlan lény! neki nehéz lenne szépen megfogalmazni valamit! de nem nagyon érdekel! szal belekötni azért valakibe mert neked nem tetszik a map vagy köze sincs a valósághoz vagy nem olyan amilynre te akarod az már elég dúrva!(nem céloztam senkire)
  • V43 1105
    Nem, csak aztán ha Conti beirt volna, akkor ti vissza és ezt folytattátok volna nem tudom én meddig, nos akkor flame lett volna, az meg nem hiányzik ide úgyérzem ..
  • Roland10
    Igazad van! Mondhatta volna ugy is hogy pl:"nekem nem teccik annyira mert azok a jéghegyek ottvannak"..vagy valami! De inkább haggyuk!nem akarok vitázni!(bocs)
  • Kbalazs912
    Ok. Ez egy. Ezt aláírom, hogy durva, de a lényeg benne van. De ezen kívül még jó néhány hozzászólás törölve lett. Várj, kitalálom: az enyém például azért lett törölve, mert a végére azt írtam, hogy egyetértek Atikával?
  • V43 1105
    " Öhh.. minek ezek a nagy "jéghegyek" ide?:-O amúgy meg kurva ronda egymásba rakva. főleg hogy, mint ugyanolyan. meg a pálya közepén nemszoktak ekkora lombozatú fák lenni :| .hulladék :\"
  • Kbalazs912
    Lehet, hogy én vagyok értetlen így péntek este, de mi(k) volt(ak) az(ok) a momentum(ok) a hozzászólásainkban, ami sértette a kulturált módot?
  • LTomi
    A fórum arra van, hogy mindenki (bizonyos korlátok között, amiket Atikah nem szegett meg) véleményt nyilváníthasson...
    Ha nem tetszik, amit Atikah ír, akkor meg te ne olvasd el a hsz.-ét, a példáddal élve. :D
  • V43 1105
    Miért? Mert szerintem kúltúrált módon is meglehet fogalmazni, ha valami nem tetszik ..