140239
Euro Truck Simulator
-
#16828 segítesz mapp készitésben? :P -
#16827 okés,de azt nem értem mit kell megnyomni hogy lerakja az utat például :S
Sajnos iylenekkel nem vagyok tisztába,pedig szeretnék egy csini mappot késziteni :) -
#16826 mivel olyan szuperhős még nemvagy hogy azt is lássad amit privátba írok...így nem tudhattad azt hogy esetleg segítek neki a map készítésben! de ha úgy gondolod nem muszály a mapommal játszanod... igaz 2 hónapja építem de nem számít......ha meg én a helyedbe valami új fórumra tévedek akkor nem úgy mutatkozok be hogy leoltom a másikat...ha akarnám én is letudnálak oltani de okos enged.........!!!!
De ha te ennyire penge vagy akkor szerintem nyugodtan neki is állhatnál egyből építeni egy mapot! majd utána meglátjuk kié lett a gány map!!
-
#16825 Szép,szép..az új renault interior van benne?/ha igen akkor biztos még szebb/ -
#16823 Privát?..xD -
#16822 Szép kamion, de a függönyök nem tetszenek rajta xD -
#16821 Új kamionom.
Eredeti modell: SheryO
Konvertálta, szerkesztette: ÁkosRS (én :D)
-
#16820 Jól néz ki. -
#16819 rég jártam már erre gondoltam rakok képet
-
#16818 Most miert nem megy ez a link...?eddig ment. nagyon fasza dolgok vannak itt. -
#16817 Okés, majd nemsokára rakok. ;) -
#16816 Miért ordítanánk le a fejed? :D
Ha odaírod, hogy csak konvertáltad és az eredeti modell készítőjét, akkor teljesen tiszta. Csak akkor szidnak, ha a saját neveddel rakod ki más modelljét. :P -
#16815 Ha nem ordítjátok le a fejem, és "engedélyt" adtok arra hogy kiarkjak egy nappali képet, akkor örömmel! -
#16814 Ezt a mapot le lehet valahonnan tölteni is?? -
#16813 szerintem bele se kezdjél...tudod hogy kell elmenteni??
tudod hogyan kell utat húzni? növényeket letenni?
áááááá...hoppon maradsz!! amúgy is én már elkezdtem egy MO-mapot...igaz kicsit hitvány! -
#16812 Persze a falvak (úgy, mint a valóságban) kétoldalt házakból állnának, köztük kis út, ahol keresztül lehetne menni.. Megcsinálnám, csak lenne vmi külső szerkesztő prog... -
#16811 Ja, és persze ezen a térképen rajta lenne sok-sok város, a nagyobb városok pedig részletesebben lennének megcsinálva, pl. Pápa, Győr, Veszprém, Budapest, Debrecen, Szeged, stb... De ha mind nem is, Pápa biztosan részletes lenne... :)) És lennének falvak, elkerülő utak, stb., hogy ne csak az unalmas autópályán lehessen menni, hanem lenne alternatív útvonal is. -
#16810 Ja, és lenne még vmi: szeretnék egy csak Magyarország térképet kreálni, ami beépülne vhogyan az EU mapbe. Ez nagyon jó lenne, elvégre mi is az EU-hoz tartozunk vagy mifene. A lényeg, hogy van vmi külsős prog amivel megcsinálhatnám? Mert a beépített szerkesztő mindig kilép, el se tudom vele kezdeni a szerkesztést. A másik kérdés, hogy ha külön csak Magyarországot csinálnék, akkor azt hogyan lehet berakni az EU térképbe, hogy meg is jelenjen rendesen? -
#16809 Ez a térkép: Romania, tudom, hogy volt régebben linkelve, mert emlékszem rá. Kérdésem az lenne, hogy ha ezt felrakom, akkor sértetlenül hagyja az eu térképem többi részét? ContiLand 1.0 van fent, mint EU térkép... -
#16808 Köszi! Akkor ez ellen nem sokat tehetek...
-----
Nkd is köszi Belisz, megnézem úgy, hogy kiveszem a városfeloldót, hátha lesz némi javulás... -
Így már teljes a család.
EDDIE STOBART SKIN -
#16806 Kár, hogy nem látszik belőle semmi. xD -
#16805 A modellt én csak kaptam, viszont az igaz hogy én konvertáltam és szerkesztettem. Elnézést kérek SheryO-tól. :) (Új gépem)
-
#16804 Egy kis off-road sosem árt :D
Magnum rugózás
-
Volvo fh12 #16803 Hali!!
a játékba hogy lehet át állitani a nyelvet mert nekem valami hüly cseh nyelven telepitette fel és nem leht látni semmit a menübe ha valaki segitene meg köszöném -
#16802 ha visszaolvasol megtalálod...vagy a kiegészitős topikba -
#16801 köszi,örök hálám :D -
#16800 A nagy száguldozás...
...és eredménye....
Vezessetek óvatosan!!!!!! -
Szetaki #16799 Thanx -
#16798 letöltés/download
Külön kérésre,remélem megfelel? -
Szetaki #16797 A ContiLand 1.0 le lehet tölteni vagy privát? Mert ha lelehet akkor be tudja linkelni vki mert én nem találom. -
#16796 EZT TÖLSE FEL MÉGEGYSZER VALAKI!!!!Mert nem hozza be :S -
Eddie Stobart Kabát,skin:by wanlo
Vontató félkész állapotban. -
#16794 papamaci ez meik map ho waberer's rajta van?
ákos zsir a map rajta lesz magyarország is? -
#16793 ezt töltsd le!
http://www.freeforum.hu/eurotruck/topik/30259 -
#16792 Nekem amikor berakom a Premium II- öt akkor megvételnél kilép exe hibával.
Ez miért van? -
#16791 Vedd ki a városfeloldó modot. Nálam is az volt a baj! -
#16790 0-s tömörítési arány kell visszamásolásnál! -
#16789 azért mert Bécs lett európa központja! ha megnézed a térképet akkor láthatod hogy több út indul bécsből vagy bécs környékéről! kicsit sok ott a cucc így picit akad! ennnyi! -
#16788 Még nem lehet regisztrálni, majd ha elkészülök vele.