140239
Euro Truck Simulator
-
#16894 Kitöröltem, vagy 20db hozzászólást a 43-ból lelehet állni ezekkel a paraszt dumákkal, úgytudom ez nem kocsma hanem fórum.. következőnek mostmár tényleg linkelek.. Rokerkamionos rád ez különösen vonatkozik .. -.- -
Péter93 #16893 remélem is -
#16892 Ne vedd magadra..nem rád irtam!:D -
Péter93 #16887 majdnem ugyanaz csak egy kicsit részletesebben írtad le -
Péter93 #16883 figyelj...minden hozzászólásnál ugye van egy kék csík...oldalanként nemtudom 30-40 ott azon a kék sávon van olyan hogy "vélasz erre" arra rákattintasz, mégpedig arra amira válaszolni akarsz!és ki van írva alatta hogy mire válaszoltál... -
Péter93 #16876 már várjuk...
Gratulálok..szép:D -
#16874 Hát de ez nem képes felfogni,5 perc múlva úgyis megint megkérdezi,mert egy -
#16873 Maradjatok már!most mit kell bunkózni? -
#16871 na kész is van! holnap a kereket teszem helyre és pakolom is fel filefrontra..xD!!!
örüljün a fejetek..xDD
-
Péter93 #16869 már írtam neked lejebb hogy ha beteszel egy kamiont akkor annak eleve nagyobb motorja van...vagy attól függ...vagyis tegyél be egy mercit vagy volvót és lesz egy erős kamcsid...ennyi -
#16866 nem is neked írtam,.....el van nézve.. -
#16865 Hát nem tudom,hogy nálatok miért nem jó,de nálam minden tökéletesen működik,ott akkor és olyan fuvart veszek fel amilyent akarok. Pucoljátok ki a mod mappát,aztán egyesével pakoljátok bele a cuccost. Ha valamelyiknél elfingja magát,akkor ott a bibi. Lassú de megéri,én is szopt@m vele jó sokat. xD -
Péter93 #16864 boccss!nemszóltam:) -
#16862 én letöltöttem a BHJ mappot és nem tok flanesbrug-ba meg Hamburgba rakományt felvenni. valaki tudna nekem segiteni?? -
Péter93 #16860 esetleg "mi a baj?" -
Péter93 #16859 nekem akkor is hibaüzenetet ír ki...
Nem lehet hogy valami más mod zavarja vagy valami? -
#16857 ha a BHJ van benne akkor sok jó szállitást felnsburgba :) ;) -
Péter93 #16856 új játékot kezdem!és pont németországban -
#16855 Ez nem chat b@szki!! tedd fel egyszer a kérdést,majd valaki válaszol rá! Erősebb motort meg nem lehet letölteni,csak ha te belepiszkálsz a kamion fájljába...asszem.Bocs ha rosszul tudom -
#16854 nő a sőfőr abba a Volvoba? -
Péter93 #16853 kicsit belül vana 4 kerék!
Nem tudna valaki egy olyan mapot belinkeli amiben szép a táj, és vannak egyenesek is?
Megköszönném! -
#16852 Németországba kell egy új játékot kezdened...ez van...minden mappnál új játékot kell kezdeni :) -
#16851 Szép!grat. -
Péter93 #16849 Például letöltesz a kamcsit és abba eleve erősebb motor van:D -
#16848 na készen van! átkonvertálva sikeresen!
holnap majd még a kerekeket teszem a helyére és minden okés!
-
#16847 Ja ez a BHJ map!!! Nálam minden tökéletes. Lejjebb wanlo belinkelte,azzal tolom most én is!! -
Péter93 #16844 ahha az a ap nemjó:( más nincs? -
#16842 ez a BHJ map ? mer nekem is az van és nekem nem lehet se frankfurtba se flanesburg-ba szállítani, nincs oda fuvar.... -
#16841 conti még tegyél be képeket a patchröl -
Péter93 #16840 és mégegy!hogy be akarom tenni egy mapot és hibajelentést ír ki:( -
Péter93 #16839 sziasztok!az lenne a kérdésem hogy pótot hogy tudok a játékba tenni? scs filellal azt is?met látom hogy mások fát szállítanak én meg nemtalálom a pótok között! -
#16838 Pakolok Berlinben....
Útközben.....
Érkezés Flensburgba....
és a jutalom (há nem valami sok de pénz ez is :D)
-
#16837 Gyere csak msnre , mondok valamit .. -
#16836 Király!!! én is egy ilyenen munkálkodok!
igaz nekem már egy napja kész...de még mindig kifagy!..de hát majd sikerül..erre is majd nekem kell egyedül rájönni mert senki nem segít benne..xDXD
-
#16835 Naon király:D -
danyr #16834 Kezd alakulni ;) ( konvertálom Haulin'-ból )
-
#16833 a Románia mappot honan lehet letölteni?? -
#16832 Mondjuk te döntesz a saját konvertálásod felett! de én mindig felraknám egy oldalra az új dolgaimat úgy reklámoznám mint állat//ha tudnék konvertálni// -
#16831 Priv! És ha még egyszer valaki megkérdezi, akkor is privát lessz! Fölösleges kéregetni, nem adom oda!
További jó kamionozást! ;) -
#16830 nah megvannak a dolgok,már csak elkéne magyarázni hogy mi micsoda...Contrecast segíts léccy :)