140239
Euro Truck Simulator
  • V43 1105
    Kitöröltem, vagy 20db hozzászólást a 43-ból lelehet állni ezekkel a paraszt dumákkal, úgytudom ez nem kocsma hanem fórum.. következőnek mostmár tényleg linkelek.. Rokerkamionos rád ez különösen vonatkozik .. -.-
  • Péter93
    remélem is
  • Roland10
    Ne vedd magadra..nem rád irtam!:D
  • Péter93
    majdnem ugyanaz csak egy kicsit részletesebben írtad le
  • Péter93
    figyelj...minden hozzászólásnál ugye van egy kék csík...oldalanként nemtudom 30-40 ott azon a kék sávon van olyan hogy "vélasz erre" arra rákattintasz, mégpedig arra amira válaszolni akarsz!és ki van írva alatta hogy mire válaszoltál...
  • Péter93
    már várjuk...
    Gratulálok..szép:D
  • belisz
    Hát de ez nem képes felfogni,5 perc múlva úgyis megint megkérdezi,mert egy
  • Roland10
    Maradjatok már!most mit kell bunkózni?
  • Contrecast
    na kész is van! holnap a kereket teszem helyre és pakolom is fel filefrontra..xD!!!

örüljün a fejetek..xDD

• Péter93
    már írtam neked lejebb hogy ha beteszel egy kamiont akkor annak eleve nagyobb motorja van...vagy attól függ...vagyis tegyél be egy mercit vagy volvót és lesz egy erős kamcsid...ennyi
  • belisz
    nem is neked írtam,.....el van nézve..
  • belisz
    Hát nem tudom,hogy nálatok miért nem jó,de nálam minden tökéletesen működik,ott akkor és olyan fuvart veszek fel amilyent akarok. Pucoljátok ki a mod mappát,aztán egyesével pakoljátok bele a cuccost. Ha valamelyiknél elfingja magát,akkor ott a bibi. Lassú de megéri,én is szopt@m vele jó sokat. xD
  • Péter93
    boccss!nemszóltam:)
  • Taylor10
    én letöltöttem a BHJ mappot és nem tok flanesbrug-ba meg Hamburgba rakományt felvenni. valaki tudna nekem segiteni??
  • Péter93
    esetleg "mi a baj?"
  • Péter93
    nekem akkor is hibaüzenetet ír ki...
    Nem lehet hogy valami más mod zavarja vagy valami?
  • Attila889
    ha a BHJ van benne akkor sok jó szállitást felnsburgba :) ;)
  • Péter93
    új játékot kezdem!és pont németországban
  • belisz
    Ez nem chat b@szki!! tedd fel egyszer a kérdést,majd valaki válaszol rá! Erősebb motort meg nem lehet letölteni,csak ha te belepiszkálsz a kamion fájljába...asszem.Bocs ha rosszul tudom
  • Attila889
    nő a sőfőr abba a Volvoba?
  • Péter93
    kicsit belül vana 4 kerék!
    Nem tudna valaki egy olyan mapot belinkeli amiben szép a táj, és vannak egyenesek is?
    Megköszönném!
  • Attila889
    Németországba kell egy új játékot kezdened...ez van...minden mappnál új játékot kell kezdeni :)
  • Roland10
    Szép!grat.
  • Péter93
    Például letöltesz a kamcsit és abba eleve erősebb motor van:D
  • Contrecast
    na készen van! átkonvertálva sikeresen!

holnap majd még a kerekeket teszem a helyére és minden okés!

• belisz
    Ja ez a BHJ map!!! Nálam minden tökéletes. Lejjebb wanlo belinkelte,azzal tolom most én is!!
  • Péter93
    ahha az a ap nemjó:( más nincs?
  • DJKonya
    ez a BHJ map ? mer nekem is az van és nekem nem lehet se frankfurtba se flanesburg-ba szállítani, nincs oda fuvar....
  • bbb007
    conti még tegyél be képeket a patchröl
  • Péter93
    és mégegy!hogy be akarom tenni egy mapot és hibajelentést ír ki:(
  • Péter93
    sziasztok!az lenne a kérdésem hogy pótot hogy tudok a játékba tenni? scs filellal azt is?met látom hogy mások fát szállítanak én meg nemtalálom a pótok között!
  • belisz
    Pakolok Berlinben....

Útközben.....

Érkezés Flensburgba....

és a jutalom (há nem valami sok de pénz ez is :D)
  • V43 1105
    Gyere csak msnre , mondok valamit ..
  • Contrecast
    Király!!! én is egy ilyenen munkálkodok!

igaz nekem már egy napja kész...de még mindig kifagy!..de hát majd sikerül..erre is majd nekem kell egyedül rájönni mert senki nem segít benne..xDXD

• kazai21
    Naon király:D
  • danyr
    Kezd alakulni ;) ( konvertálom Haulin'-ból )

• Taylor10
    a Románia mappot honan lehet letölteni??
  • gerypapa95
    Mondjuk te döntesz a saját konvertálásod felett! de én mindig felraknám egy oldalra az új dolgaimat úgy reklámoznám mint állat//ha tudnék konvertálni//
  • RS
    Priv! És ha még egyszer valaki megkérdezi, akkor is privát lessz! Fölösleges kéregetni, nem adom oda!
    További jó kamionozást! ;)
  • Attila889
    nah megvannak a dolgok,már csak elkéne magyarázni hogy mi micsoda...Contrecast segíts léccy :)