140239
Euro Truck Simulator
  • Scania R580
    Az új gépem!!! Nagyon király!!!

Köszönet érte Conti!!! 1000 THX!!!
    Renault magnum 500DXI By contrecast
    Eredeti modell: Sheryo
  • belisz
    Irigyek vagyunk,irigyek vagyunk??? xDDD
  • Contrecast
    Nem is ő csinálta...szal nem ő az isten!..xD
  • Attila889
    bazd ez marha jó :D
  • RS
    Kép a térképről. Útépítés.

• belisz
    Hú már töltöm is mint állat!! kösziköszikösziköszi!!!!!!!!ISTEN VAGY!!!!!!!!!!
  • kazai21
    Egyszerűen Király vagy eddig ez a legjobb map:D:D
  • wanlo

FH12 460
  • Contrecast
    nagyon zsser! nekem az 5-dik kép tetszik a legjobban..xd!! az határ??
  • ifadriver
    Jah akinek kell, ez a H-EU-MAP-IV, link az aláírásomban...
  • ifadriver

• Contrecast
    Hello Ákos kolléga!!!!
    ugyanott vehettük a járgányt!(még mielöt bárki megjegyezné hogy miért fehér a függöny meg miért egyszinű fekete a fülke akkor a válaszom rá az hogy direkt mivel csak próbából tettem bele ezeket a textúrákat..meg a fehér függöny nekem tetszik!)

eredeti modell: SheryO
    Konvertálta: Conti (privát)
  • pesta963

Ezt a DAF-ot nem tudja nekem valaki megcsinálni? NAGYON FONTOS LENNE!
  • Kbalazs912
    A config.cfg -t is csak akkor nyitottam meg először, mikor a debug camerára volt szükségem. Minek csaljak? Úgy nincs semmi kihívás. Fokozhatom a dolgot, ha elmondom, hogy a B-s scaniámban még motorfejlesztés nem történt, pedig túl vagyok a 100 000. km-en. 90-et viszi, addig jól gyorsul, ez nekem elég.
  • 94mike
    Meg néztem de nem engedi átt állni DirectX re:S most mit tegyek? a link amit irtál nem engedbe a kereső..:S
  • belisz
    Értem . Köszi a trélert,nagyon fain!! xDDD
  • gumikacsa
    Erre már minden skin saját gyártmány
  • ifadriver
    Gondolod, h ha egy ilyen részletes trailert le tudott modellezni, akkor pont skinezni ne tudna?
  • RS
    Igen Pécset csináltam/om meg.
  • belisz
    Ő csinálta?? Csak a trailert vagy a skint is??
  • robos
    gumikacsának köszönheted meg...
  • Roland10
    Huu!nagyon király Conti Mercije!!Zsír a gép nagyon!
  • Roland10
    Magyar map nincs!
  • kokusz93
    Csáó:! Azt akarom kérdezni hogy a megyar map-ot honnan tudnám letölteni mert nem talaálom valaki legyen szives adjon 1 linket.És még vmi olyan kamion ami dobozos és még potkocsit is tudnék utánna akasztani olyat honnan tudnék.
    Segitsetek Lécci .!!! Előr is köszi
  • belisz

Nem tudjátok,hogy ki csinálta ezt a skint??...szerintem rohadt jól néz ki!!! :D
  • LTomi
    Mi az a híd ott délen? xDD
  • ronso
    Ez hihetetlen,hogy embereknek van otthon számitógépük és nem tudnak 1 videókártya frissitést letölteni.amit a 12 éves lányom is megold.
  • atylaRO
    most hoztam meg a kovicset
  • ifadriver
    ATI Catalyst 8.11 Display Driver for Windows XP Professional/Home Edition
    Letöltése: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_70226.exe

De előtte még próbáld meg, h directX-ből átállsz openGL-re vagy épp fordítva és úgy indítod a játékot. A Start menü\Euro Truck...\Megjelenítési beállítások-at indítsd el és ott a haladó fülbe a Renderernél állítsd át directX vagy épp openGL-re ;-)
  • 94mike
    Szijjasztok!
    tegnap meg vettem az ETS -t eredeti cd-n magyar nyelvü..elinditom a játékot.amikor ki kel választani a akmiont.minden fekete csak fények látszodnak..nehezen kiválasztotam vakon..:D hátha a játék során müködik jól.de ottis minden fekete és csak a fények látszodnak eggyik barátom azt tanácsolta szedjek le video kártya frisitést...ezt honnan tehetem meg?
    ha valaki tudna segiteni meg köszönném:D
    név:ASUS RADEON 9200SE DDR x86 /SSE2 frissités
  • v43 001
    hello! Király az a map!!(conti)
  • belisz
    Húúú,ezt kár volt elkiabálnod. én mindenféle csalás nélkül játszom és már Professional szinten vagyok.
  • gumikacsa
    Amúgy is nem tök mindegy, hogy újra kell-e kezdeni? Nem hiszem, hogy van itt 1 ember is, aki mindenféle csalás nélkül végignyomta a játékot...
  • belisz
    Szivesen :D
  • dani spedition
    köszi!!!
  • belisz
    Options/controller/steering sensity és ott állítgasd.
  • dani spedition
    üdv valaki tudna segíteni hogy lehet e az kormány érzékenységén álítan i mert mert egy kicsit hozáéreka gombhoz és a másik kamionban vagyok máris
  • Kbalazs912
    Meglátjuk

Ha meg mégis újra kell kezdeni, akkor meg a bejglit majszolva adjuk neki, immáron Angliában is.
  • Attila889
    a Roman mappot nem érdemes leszedni mivel még csak béta egy kaki az egész...tele van buggal és szaggat is városokba mert rengeteg cucc belevan zsúfolva
  • Taylor10
    A Románia mappot honnan tudnám letölteni valaki küldeni egy linket??naon hálás lennék.amugy nekem megy most már simán a BHJ map naon kiráj.