140239
Euro Truck Simulator
  • Roland10
    Ja:D
  • First Aye
    A 2. képen satuféket nyomtál h így elöredől a kabin?
  • vadkamionos
    jol nézki!
  • pesta963
    Az bizony szép munka
  • Roland10
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]

na milyen a gép??! nagyon köcce Conti..nagyon király
  • Attila889
    wow,tölthető vagy privát? :D
  • wanlo

Nos ehhez nincs fűzni valóm,szép munka
    1000Thx
  • pesta963
    Vidd el szervízbe
  • nenus
    A doktorúr már megint nagyot alkotott!Ez az!Hajrá!De 1 kicsit az eleján emelj mert úgy néz ki mintha satuztál volna!De hajrá!Mondjuk 1 jó magnumot is átkonvertálhatnál!
  • mazsola89
    Hi all! Miért van az h nem tudom beállítani a fékpedált?? egyszerűen úgy viselkedik mintha nem is lenne bedugva és a kormányt se tudom beállítani mert amikor rá kattintok a "nach links l.." ra nem történik semmi (a gázpedált sikerült csak beállítanom) Ha már volt ilyenről szó bocs nem figyeltem :( Lécci segítsetek
  • Speedway

Ifadriver!!

ez a rész hol található helyileg a mapban.
    meg akarom keresni
  • Dylan96
    szep a tuning!
    de az alap model gagyi!
  • Roland10
    valaki tudna nekem egy skint csinálni?
  • Roland10
    Na ilyen jó kamiont régen láttam! Ez a legjobb ami az ETS-be van!!!
  • Contrecast
    elkészültem a DAF-ommal!
    eredeti model: anonymus
    tuning: contrecast
    konvertálta: contrecast!

kép:

• Contrecast
    szar lessz egy foggal szotyizni aranyapám! ráléphetnél a fékre! amilyen gyorsan jöttél olyan gyorsanis elhúzhatnád innen a beled! ide jössz oltogatni mindenkit! takony gyerek! nem mindenki ment a fórumodra hogy megnézze kié a map! én verhetem magam mert nekem van egy pár cucc az ETS-hez..de neked NINCS!!! úgyhogy vegyél vissza ebből a stílusból vagy mennyél vissza a kihalt fórumodra aztán ottt höbölőgjél!!!
  • Attila889
    sztem fogjátok vissza magatokat.......amíg nem votlatok itt addig egy békés és nyugodt és jó fórum volt ez!Megértéseteket köszönöm és biztos más fórumtársaim is így vannak vele :)
    Ezt a mapot kínaiak csinálták xD Óceánban autópálya, lol. Maradok a BHJ-nál
  • Attila889
    senki se hitte azt hogy az övé,már nem azért :)
    Ha az övé lett vonla akkor odaírta volna hogy ezen munkálkodom....vagy valami.És Conti se hitte azt,szóval benézted de nagyon :)
  • belisz
    Ez így van,nem írtad oda,hogy ki csinálta,csak beb@sztál ide egy csomó képet,meg a letöltést.....ezt a legtermészetesebben csináltad,és olyn büszkeséggel írtad...óóóó töltsétek le akinek kell!!!
  • belisz
    Hát ennél rosszabbat csinálni már nem nagyon lehet!! De akkoris szerintem itt mindenki azt gondolta,hogy ez a te mapod. kérdezd csak meg Contit,vagy akárkit.
  • Péter93
    nekem egyik map se jó!semmit nem csinál ha meg az n betűt megnyomom kilép a játék!
    Valaki segítsen!
  • Contrecast
    jajj...elfelejtettem beállítani! na mindegy! ezvan! ha belső nézetből mész akkor nemzavar!..xd!
  • belisz
    Jól néz ki a merci csak az a baj,hogy a kerekek kb. fél méterrel beljebb vannak,mint kéne. :(
  • Péter93
    ifadriver!kérlek linkeld be azt a mapot amiről képet linkeltél!köszönöm!
  • Contrecast
    http://files.filefront.com/Mercedes+benz+convert+conizip/;12367790;/fileinfo.html

mercedes actros:

• belisz
    Jó vanna,csak nagyon beleéltem magam!! Akkor bazd meg IFA DRIVER!!!!!
  • Attila889
    haggyad,hülye hozzá :D XD
  • Attila889
    mivan ha kiveszem belőle a gamma.scs-st és azt a skyt? :P
    Te kivetted? :D
  • Contrecast
    NEM Ő CSINÁLTA A MAPOT!!!!!!!!
  • belisz
    Na játszottam egy kicsit a mapoddal,és egész jó,de van pár hibája:
    1., A gamma.scs és a sky-highscrape.scs egyszerűen értelmetlen,nem értem miért is csináltad meg hozzá.
    2., A Főmenü és a zene egyszerűen olyannyira nem illik a játékhoz,hogy elmondani nem lehet. Simán hagyhattad volna az eredeti menüt és zenét.
    3., Ha már csinálsz olyan elkerülő kis utakat,akkor azok ne legyenek olyan meredekek,hogy gyalog nem lehetne rá felmenni!! A kanyarok az oké,de az emelkedőket nagy hülyeség volt belerakni.
    4., Itt-ott értelmetlen helyre tettél elkerülő utat. PL:Varsó fölé az a kanyargós akármi. HÜLYESÉG!! ki az a hülye aki arra megy,ha egyszer ott van az autópálya.

Viszont nagyon tetszik,hogy végre csinált valaki egy normális váltót,de ebben meg az a szar,hogy egyszerűen a C magnum nem megy jobban 70-nél az Istenért se. A motor erőn még tuningolhattál volna.

Ne vedd sértésnek,de ez a map még elég gáz,viszont díjjazom azt,hogy ennyi utat és sok szép tájat tettél bele.
  • zoliii
    ezeket a klassz kiegészítéseket honnan lehet leszedni és a játékba be illeszteni?
  • Patrucz

tessék, mellékesen ez egy busz
  • Contrecast
    jelenleg ezen munkálkodom!

• gumikacsa
    Igazad van. Őt is leszóltuk, mert más cuccával fényezte a hírnevét. Vannak itt egy páran, akik előszeretettel villognakmás cuccaival...
  • kazai21
    Jahh..xD
  • 94mike
    Valaki segítsen:D
  • Contrecast
    nem vagyok irigy de nem ő csinálta!!!!
  • gerypapa95
    Nagyon zsír lesz ! grat!
  • ifadriver
    H-EU-MAP-IV:

Onnan lentről lehet felmenni... Igen, jól látod oda fel!

És innen meg lehet szépen visszamenni...