Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leírásnál találtam, és gondoltam közzéteszem...
...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Amugy közzétettek egy ingyenes képernyõkímélõt is! Használjátok egészséggel, nekem tetszik!
...
...
#689 " Szóval akkor nem az idén " Ezt csak azért írtam oda, mert mindenki azt kérdezgeti, hogy mikor jön ki a game! De ha nincs még Kiadó sem akkor nemhiszem, hogy mostanában majd játszani kelljen véle...
#692 Tudom, néha én is meglepõdöm magamon...LoOoL
...
egész jó a logikád! <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A hátralévõ 5 napot nézve ez nem meglepõ. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Euro Truck Simulator
Kategória: szimulátor, sport, verseny
Kiadó: nem ismert ( Vagyis akkor még nincs is kiadó!)
Fejlesztõ: SCS Software
Megjelenés ideje: 2008 ( Szóval akkor nem az idén...)
...
Los Angeles, California
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
hogy olvass vissza,meg iylesmi de ha neked ez már oltás vagy valami...pfff inkább no comment maradjunk a gamma témánál 😊
ez mikor fog megjelenni?
köszi
takarodjatok már el innen (is)!
Mi az a windows?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.