Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
A piros iKSZeknek mi köze van a ps-hez? (btw a ps alatt mit értessz? PhotoShop?)
Boconadi
amig ilyen stílusban irkálsz részemrõl biztos nem leszel házigazda.
Pepsi Twist
BANNER ISTENEM OLVASD MÁR EL A BANNERT F@SZOM!!!! wáááááááááááá kikészítenek az ilyenek (ha most házi gazdag lennék minden szó nélkül kitörölném)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hello!bocs a zavarásért!már megjelent ez a játék?mer nekem naon tetszik.ha megjelent akko honnan lehet letölteni?elõre is naon szépen köszönöm!

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

King of Roads
jaja, ma van, és köszi <#vigyor4><#eljen>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

leho94
Neked meg boldog szülinapot!!!!! (ha ma van😊 )

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

King of Roads
jajj azok a csúnya ps-stílusú piros x-ek meg a haulinos pótkocsik :S
de azért minden király csak így tovább, full uncsik már a 18 wos részek

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Én meg nem arra írtam hogy az a csúnya 😄

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

LTomi
Egyébként alulról a 3. képen a bolt (ami elõtt a kocsik állnak) szerintem teljesen olyan, mint a budaörsi Tesco. <#idiota>

Los Angeles, California

LTomi
Nemis a pótra mondtam, hogy szép. A környezetre, és az útra.

Los Angeles, California

rico1
Majd csak csinálnak EU-s pótot...remélem.

A pót meg az XXXXXXXX hányinger szerintem

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

norbi56
<#eljen><#eljen><#eplus2><#eplus2><#vigyor5>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

LTomi
Jah, nemtom, hogy mértnem képesek EU pótokat belerakni, ez márfelháborító. Na mindegy, majd rakunk bele mi.

Los Angeles, California

norbi56
az utsó pót milyen gagyi 3 tengelyes de duplák a kerekek és még nemis tréler hanem sima flat bed vagy mi:XD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Doog
Mért most hol itt a gond ??? 😄
Egyébként csak egy kérdés: A játékot honnan szerezhetem be ???
<#ravasz1><#hehe>

...::::::...

bertino
itt most ebben a helyzetben egyedül te vagy a tahó
csak olvasgatnod kellene egy picit, ahelyett, hogy balfaszkodsz

a másik meg, hogy némi odafigyeléssel elkerülhetnéd a problémákat, de ugy látom téged mindig megtalálnak, nem is csodálkozok ezen 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabi84
2 hete ugyanezt kérdezted, ugyanilyen bunkón leugattál mindenkit, és ugyanúgy megszívod érte!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Boconadi
én csináltam már moziban, szal ez gyenge próbálkozás volt <#idiota>
Boconadi
belsõ információk? <#vigyor1><#hehe>
leho94
Gondolom..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

ugyanaz lesz mint a 18 wos sorozat csak europába?😄
zeus89
Na szoval, a jatek 2008 elso negyedevebe fog megjeleni, ezt szemelyesen nekem a jatek fejlesztoi mondtak telefonon 😊 szoval semmi panik 2008 Q1 😊<#idiota>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

LTomi
Csúnya, csúnya, reagáltál rá! <#ejnye1><#idiota><#idiota>

Los Angeles, California

Doog
<#idiota>

...::::::...

rooney8
Honnan lehet letölteni?<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szabi84
Najó de amint észrevetted õ nem azért kérdezte meg mert késöbb került ki a bannerbe hanem heccbõl, mivel ezt már az elõzõ oldalon is megkérdezte! És igazad van nem kell reagálni többet ezekre a kérdésekre, levannak szarva!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bertino
nem a te dolgod, ki mire reagál 😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Boconadi
azért ezzel hagyjatok fel, ugyanis a banner késõbb került ki mint mielõtt megkérdezte.

Az hogy 35 éves az meg egy nagy baromság. Én 200 vagyok, elhiszitek? nem. Ennyi. Kb 13 lehet...

Elég legyen már abból hogy örökké lehurrogjátok azt aki megkérdezi hogy honnan/mikor lehet letölteni. Ott a banner, itt a fórum, ott a keresõ, ha nem tudja használni vessen magára, ne reagáljatok rá.
Pepsi Twist
jaja 😄

Szabi84
De ugyanezt eljátszotta 1 oldallal ezelött!

Pepsi Twist
bannert sem tud olvasni -.-

LTomi
Most írták be a fejlécbe szinte már üvöltõ piros betûkkel, hogy még nem jelent meg!!! <#idiota>

Los Angeles, California

Szabi84

Kharajev
veled miujság van? az ilyen ember minek fórumozik aki egy oldalt..ismétlem😄legalább egy oldalt nem bír visszaolvasni!!! NEM LEHET LETÖLTENI SEHONNAN MÉG!!!!<#idiota>

Mit mond Batman Robinnak amikor beszállnak a Batmobilba? -Gyere Robin szálljunk be a Batmobilba!

<#lama><#lama><#lama><#banplz>

Hello!
Hol lehet ezt a játékot letölteni az sem baj ha fizetös oldal<#felkialtas>
A cimet dobjátok be a privibe<#felkialtas>
A segitséget elöre is köszi<#felkialtas>
<#wave><#integet2>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

hungaro
nekem se jelenik meg a banner...

Hivatás az Életért!

Padlogáz
vagy mégsem

http//www.kamionfan.atw.hu

Padlogáz
Sztem roszul van linkelve!

http//www.kamionfan.atw.hu

caseih9400
nekemse

khm...khm...

LTomi
Nekem most nem jelenik meg a fejléc. XD

Los Angeles, California

Pepsi Twist
igen igen már intézkettem pirosra 😄

gumikacsa
Jaja, szerintem is, a betûszín lehetne olyan, ami látszik is, anélkül, hogy kifolyna tõle a szemem...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Pepsi Twist
láttam...

LTomi
Inkább azt írd, hogy láttam, mert nem biztos, hogy mindenki látta már.

Los Angeles, California

Pepsi Twist
láttuk...

Szépek... ez nem Berlin?

www.smart-bus.hu

LTomi
Ezeket már láttátok? <#wow1> Szerintem szépek!

Los Angeles, California

LTomi
LOL, most nézem a kiírást a fejlécben. XD De valami feltûnõbb kéne.

Los Angeles, California