Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
de azért minden király csak így tovább, full uncsik már a 18 wos részek
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Los Angeles, California
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Los Angeles, California
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Egyébként csak egy kérdés: A játékot honnan szerezhetem be ???
<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
...::::::...
csak olvasgatnod kellene egy picit, ahelyett, hogy balfaszkodsz
a másik meg, hogy némi odafigyeléssel elkerülhetnéd a problémákat, de ugy látom téged mindig megtalálnak, nem is csodálkozok ezen 😄D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Los Angeles, California
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az hogy 35 éves az meg egy nagy baromság. Én 200 vagyok, elhiszitek? nem. Ennyi. Kb 13 lehet...
Elég legyen már abból hogy örökké lehurrogjátok azt aki megkérdezi hogy honnan/mikor lehet letölteni. Ott a banner, itt a fórum, ott a keresõ, ha nem tudja használni vessen magára, ne reagáljatok rá.
Los Angeles, California
Mit mond Batman Robinnak amikor beszállnak a Batmobilba? -Gyere Robin szálljunk be a Batmobilba!
Hol lehet ezt a játékot letölteni az sem baj ha fizetös oldal<#felkialtas>#felkialtas>
A cimet dobjátok be a privibe<#felkialtas>#felkialtas>
A segitséget elöre is köszi<#felkialtas>#felkialtas>
<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Renault magnum http://kamionszim.hu
www.smart-bus.hu