Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
AA az melyik?😄

LTomi
Ha nemtámogatja a videókártyád, akkor nem szarod le (szerintem). Nekem tuti menni fog, vadiúj géppel nem aggódok. 😄

Los Angeles, California

Schwarz
Tõlem aztán shader23786 is lehet, lesz*rom, csak normális, használható legyen a játékmenet. Legyen cél, mint a PTTM-ben, vagy AA-ban, ne úgy, mint a Haulin'-ban, hogy nem csinálsz semmit és dõl a lóvé.

Mi az a windows?

Attila889
ha lenne benne akkor se MAN lenne a neve...és ne siránkozz örülj hogy készül ilyen gamma!

LeWyTy
MAN nemis lesz benne?<#rinya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Doog
Legalább este sem unatkoztál.

...::::::...

Attila889
nos most én elkezdenék egy témát ha nem gond.Nemtom ti hogy vagytok vele de engem aggaszt ez a shader 2 meg shader 3-as meg shader 4-es dolgok.Én még csak shader 2-snél vagyok és félek hogy ez is csak shader 3-as kártyákkal fog menni mint pl. a Grid meg ezek a hülye játékok.Jó mondjuk a Prism3d az nem egy ilyen grafikai motor de nem gondoltatok még bele hogy esetleg annyit fejlõdik majd a motor hogy eléri ezt a színtet hogy ilyen tré grafikáért is shader kártya kéne?Jó mondjuk nem azt mondom hogy tré de eggyes helyeken kicsit csúnyácska...a belsõ rész az nagyon pöpec meg minden ott van a toppon de én csak attól félek hogy komoly gép kell neki és enni fogja a RAM-ot meg a kártyát 😞

Truck Driver001
😄DDDDDD
ott a pont.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Schwarz
Nekem teljesen jó napom volt, sikerélményekkel a munkámban..., és nektek??? <#lama>banda

Mi az a windows?

N o N a m e
Várható, de nem lesz benne 😛
Doog
Az nem várható szerintem 😄

Azt nem tudjátok mennyire várható multiplayer játék benne?😊

Doog
Senkié... Ha nekem lenne biztos nem adnám el. 😊
De vehetsz nekem egyet. <#hehe>

gabikamionos
Ki ez a kormány menyiért agya el

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Rád fért volna gyermekkorodban pár egyforma Atyai pofon... Sebaj, majd az élet bepótolja...

www.smart-bus.hu

gumikacsa
Hát maradjunk annyiban, hogy ezzel a hsz-eddel, és a kiirtanám a kamionokat mondatoddal nagyot löktél itt magadon. Lefelé... És ahogy elnézem nem csak nálam.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Fodorgyurma
A mercinek sem lessz normális tetõlégterelõje!!

DJKonya
dehogy nem vagy felelõtlen! annyi eszed lehetne hogy lassabban vezetsz, mások életét is kockáztathatod ezzel

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Pepsi Twist
khm... nem vagyok felelõtlen... de akkor is a kamionokat ki kéne írtani... õk tolnak le az útról mikor nem engedem be a belsõ sávba (nem autópályán) aztán még neki állfeljebb

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gumikacsa
Én törölném, odáig visszamenõleg, ahol feljött, hogy 2X1 sáv mennyi...

Figyelj, nem szeretnélek megbántani, ezért lezártam a témát! Hívd a géphez faterodat, vagy valakit, akinek adsz a véleményére, és beszéld át vele! Értsd meg, hogy a KRESZ két fogalmat ismer! 1: KIKERÜLÉS, 2: ELÕZÉS! Az elõzés akkor is elõzés, ha fõúton, és akkor is, ha autópályán történik! Tök mindegy, hogy jöhetnek szembõl, vagy nem! A lényeg, hogy áll, vagy halad, akit kikerülsz, vagy elõzöl!

www.smart-bus.hu

Schwarz
Hát nagy dilemmába estem, töröljek 80 hsz-t, vagy hagyjam a francba?

Mi az a windows?

mazsola89
<#eljen><#nyes>

Schwarz
És a kamionok okozzák a balesetet, mi? Inkább az ilyen 0 felelõsségérzetû és gondolkodású emberek, mint te is...

Mi az a windows?

No, akkor utoljára! A mozgó jármû melletti elhaladást elõzésnek hívják, teljesen mindegy, hogy milyen jellegû ÚT-on történik!

36 paragrafus, 2. bekezdés: "A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sáv van, AZ ELÕZÉS BEFEJEZÉSE UTÁN a külsõ forgalmi sávba vissza kell térni."

Nagybetûvel írtam a lényeget!

Az, hogy pökhendi vagy-e, jelen esetben nem azon múlik, hogy mit állítasz magadról, hanem azon, hogy milyen szavakat, milyen szövegkörnyezetben használsz! Például én most hiába mondanám, hogy nem vagyok ironikus!

www.smart-bus.hu

Tán a KRESZ nagy ritkán nem fér bele a kamionos játékok témájába? Úgy csináltok, mintha a pillangók násztáncáról értekeznénk! Az okoskodó off topik beírások tán nem az off topik kategóriájába tartoznak?

www.smart-bus.hu

Doog
<#hehe>

Pepsi Twist
rosszul tudod mert 3.9963

Doog
4

dragon11
Eddig hány kamiont láttunk benne?

LTomi
Tiszta GTA. Mondjuk a grafikája lehetne jobb is. 😄

Los Angeles, California

[HUN]FaTaL
én abbahagytam mert tudom hogy igazam van😄

a másik topic pedig +fav és írtam is bele😄

http://goo.gl/gd6Zi5

gumikacsa
oszt most ha ezen kezdtek el vitázni kaptok olyan tockost....

Inkább kukk ide, új játék 😄

Doog
Sehol nincs baj. Veled értek egyet.

DJKonya
de mondjuk 2x1 sávos út a partokon fölfelé kéne kapaszkodó sávnak a játékba is😊

Pepsi Twist
remélem lesz tanyaroad is 😄

[HUN]FaTaL
Remélem lesznek 2x1 sávos utak is nem csak autópályák, és végre nem büntet a rendõr ha elõzök szaggatottnál 😊 (mint pl. Haulin-EU map.)

http://goo.gl/gd6Zi5

dragon11
Sehol, csak meg ne változtassák, én nem a múltba nézek, hanem a jövõbe xD

N o N a m e
More truck pls :/
Pepsi Twist
akkor hol itt a baj? vagy én nem értem amit dragon11 mondott?

Doog
Látszik a képeken is.

Pepsi Twist
õõõ sztem ez km/h-t mutat mindenhol 😄

dragon11
Tudjátok mire leszek személyszerint kíváncsi?-Arra, hogy EU-ban vagyunk, tehát Km/h kell, nem MP/h.A játékba át lehet gondolom állítani, de attól a BELSÕ(kormány) nézetben az ugyanúgy mph marad..tehát vagy kívülrõl mész, hogy ne büntessenek meg, vagy rögtön tegyenek bele km-t..mert így értelmetlen lesz..

DJKonya
de ez nagyobb sés nem kell kattingatniû😄

leho94
Voltmár^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

DJKonya
mmm nájsz új képek😊

facányos lessz nagyon😊

Németeknél sok olyan kút van a pálya mellett aminek alig van lassító sávja... szinte úgy esel be a kútra a pályáról... :S

www.smart-bus.hu

LTomi
De remélem, hogy itt (a 18 WoS részekkel ellentétben) nem csak autópályák lesznek meg bekötõ utak, hanem normális, 1x1 sávos utak is. (Sry a duplapostért, de nem lehet szerkeszteni. 😞)

Los Angeles, California

LTomi
Szépek az új képek, de ezek az autópálya hibák (amiket kis odafigyeléssel kijavíthatnának) eléggé idegesítõek. 😞

Los Angeles, California

Martinez01
wow jó játéknak ígérkezik!😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."