140239
Euro Truck Simulator
-
simonatila #130676 OK meg értetem. -
#130675 Engem aztán nem zavar. Felőlem menjél nyugodtan csak ne lepődj meg ha hideg zuhany ér !
Előbb szerezd be a Zmod-ot (nem fogjuk belinkelni !) . Amit már Sztics is mondott nézegessél videókat és ha valahol elakadsz (akkor is előbb próbáld megoldani és ha végképp nem megy akkor ->) kérj segítséget. -
#130674 Nah olvasd csak el mit irtam mégegyszer elöször tölts le egy kamiont potot és skinezd ahoz nem kell zmod de viszont ha zmodozol ahoz meg kell tudnod skinezned! -
simonatila #130673 Jól van elfogadom a tanácsodat meg tanulok zmodozni . -
#130672 Me baromságokat kérdezel mondasz! -
simonatila #130671 Azt utálom , hogy mindenki le néz -
#130670 Igen videóból,leírásból,logikából persze meg lehet kérdezni ha valami nem megy félre ne érts csak előszőr bróba meg ha nem tanulod meg zmodban hogy mi hol van mien parancs mire jó csak belekavarodsz! -
#130669 -
simonatila #130668 zavar? valahogy én is meg kell tanúljam
-
#130667 Hát most istenem... :D -
#130666 Blum örülni fog neki. -
#130665 Látom nem fogattad meg amit írtam sebaj te dolgod ijen jelegű kérést/kérdést Itttegyél fel! -
#130664 Én nem félek,csak nemértem,hogy ennyire hülye hogy lehetsz? : D
#130663 látod? má mögin azt csinálod.. -
simonatila #130663 Küldesz egy linket , hogy hól tudnám letölteni a zmod-ott ?
-
simonatila #130662 Ne félj nem az itt a kódom -
#130661 Most leirom hogy hogyan megfogadod vagy nem te dolgod! én sem úgy keztem hogy csináld meg nekem ezt azt elkeztem letölteni kamiont-potot utána skinezgetem utána elkeztem zmodal foglalkozni néztem videót volt amire magamtol jöttem rá már mondahtom hogy amatör szinten nem ez nem úgy van hogy hipp-hopp kész idő egyhét kéthét egy hónap több hónap személy szerint nekem egy év kellet hogy benn legyen az eső kamionom a játékba, mindig kicsit foglalkoztam vele nem ment abba hagytam gondolkottam rajta mit hagyhatom ki mit ronthattam el és egyszer csak sikerült...tehát röviden töltsél le magadnak valamit tanuj meg skinezni és tegyél ide fel ételmes képeket nem kell egyből a nagyvízet átúszni türelem néz videókat beirod yutuba vagy ott van a zmod topik ott megtalaász minden lényeges videót/lírást mint skinezés mit zmod használata!remélem érthető volt ha nem nagyábol ehez tartod magad akkor soha a büdös életbe nem fogsz tudni semmit és lehet hogy itt se fognak szívesen látni! -
#130655 Nem vagy vele egyedül...
Akkora iq kell hozzá, hogy megnyomja azt a kva "válasz erre" gombot, hogy az eszméletlen... -.-'' -
simonatila #130654 Jó akkor ritkán szólok de akkor jót többet nem kérdezek hülyeséget . Úgy jó lesz? -
#130653 Gratulálok sok eszü,annyira hülyevagy,hogy egy kattintást nem csinálsz jól? saját magadnak válaszolsz? felbaszol agyilag: D -
#130652 Mert nem szeretyük/szeretem az értetlen embereket! -
simonatila #130651 Egyvalamit nem értek te miért vagy ilyen velem?
Kezdő vagyok még én is kell tanuljak. -
#130650 Léccives mennyél el aludni,jó? -
simonatila #130649 Félig töltöte be a képet s azért nem láttam -
#130648 Mer állandóal guberász baszdmeg-.- van már mindenhez leírás,stb,faszér nem tudod megnézni őket? -
#130647 Istenem.. irigylem a türelmed : D -
simonatila #130646 Azt nem értem , hogy mindenkivel kedves akkarok lenni és ere mindenki letol engem. -
#130645 az a vicc hogy már csináltam képet be is keretsztem neki hogy hol látja hogy hol látja és azé megkérdi -.- -
simonatila #130644 Ok Ok nyugi . -
#130643 Ki az ................írta volna? baszdmeg,jobboldalon mutatja h kinek ír,ennyi eszed sincs??!!! a f...nak több esze van mint neked..privátot meg befejezhetnéd,mer leszarom! -
#130642 Így legyen ötösöm a lotton tudtam ezt fogod írni szerinted kinek de látom a válasz erre gombot sikerült megtalálni -.- -
#130641 +1 -
simonatila #130640 Nekem mondtad ? -
#130639 Bazdmeg használd már azt a kva Válasz erre gobot me má idgesítő hogy nem egyszer nem kétszer hanem kétezerszer le lett írva nem találod meg vagy mi ebbe a nehéz ? -
simonatila #130638 De elég jól el ütötted . -
#130637 Eddigmég állatot ütöttélel..alvás közben kis állatokról álmodsz?:O -
#130636 A hsz-re csak annyit hogy 2 hete egyfolytába megyek mágnessel és elaluttam....xD -
simonatila #130635 Nekem is az kenne mert, az iveco-ba Renault Magnum interiors van benne. -
Strim #130634 Üdv! Valakinek van jó Reanult Magnum interiorja? :)
Jó lenne az új kamionomba :P
Köszönöm! -
#130633 Sajna halott a link, igen.
Csak egy helyre linkeltem be régebben, kisebb csoportnak szántam a gépet, de többen kérték, és nincs benne semmi olyan cucc, amit ne lehetne publikálni, én pakolásztam össze vagy 4-5 gépből.
Türelmedet kérem, most nem tudom feltölteni, a mentéseimhez kb. két hét múlva férek majd hozzá. Térjünk vissza rá, majd írj egy privátot, én tuti elfelejtem... -
#130632 [center]Jóestét
Józsi: tetszik ez a Tefus
Sztics: látom nyomod neki
[b]Valahol Németben:)[b]