Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Opel Movano 2.8DTi
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺

Vélemények jöhetnek!
További képek az albumonban!
Opel Movano 2.8DTi
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Opel Movano 2.8DTi
Megnézném mfeltexelve.😄
Am nem nézted még spojler nélkül?Sztem ugy jobb lene.😄
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
Azt kérdezném hogy lehet azt megcsinálni hogy zmodelerel szerkeszteni egy kész kamiont és utána még használni is lehessen?
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
CB: Kis Lámpás Jimy
Nem texteztem fel csak, hogy láccódjon valami, mertmég sok meló van vele 😄
Mindenkinek szép a gépe <#eljen>#eljen>
. bocs a dupláért bambáskodok 😄D
к.ιηтнуα.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
к.ιηтнуα.
Valaki segítene? Azt szeretném kérdezni, hogy tudom átállítani a sebességeket. Nem éppen valóságos, hogy elindulás után 2 pillanat múlva százzal repeszt a gép. Hogy lehet a gyorsulást visszavenni, meg a fordulatszámot kicsit feltornázni a fokozatok között? Köszönöm!
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

к.ιηтнуα.
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Te rendes vagy..<#puszis>#puszis> Nem mint Czuki! 😄
(Czuki koma, csak vicc... de te ezt tudod)😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mi visszük ki nektek az új dolgokat s ti hozzátok a szart nekünk..xD ez nem fer.
tieddel mivan még mindig hordják vele a szaros szalmát Harcosékhoz?<#idiota>#idiota>
Grat mindenki munkájához!😊
Poll-Nussbaumer Gmbh
A játékbeli eltér az igazitól,de nekem így jön be!<#wink>#wink>
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
Én most próbálok összerakni egy ilyen gépet:
csak valami mod kell hozzá hogy a dolly-t is berakja és nem tudok rájönni hogy mi is kell. :/ ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Köszi Norbi a tiéd is szép;D
#128673 Zsíííír tesó!😄
Tõled nem látunk semmi alkotás?😄
Azért köszi fiúk!<#wink>#wink>
к.ιηтнуα.

othon veszem a tgx'et