Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Egyszer leírom, én hogyan csináltam, bár biztos van rá egyéb módszer is.
Amennyiben valakinek tud más, jobb, könnyebb megoldást, ne tartsa magában, biztosan szívesen fogadják a fórumtársak.
Köszönöm, nem kérek több privátot ezzel kapcsolatban, ha valakinek így nem mûködik, nem tudok vele mit kezdeni.
1,3-as patch-elt játékkal, alap térképpel, csak az Eurogoodies-nél, Brüsszelben próbáltam, tomatoes/paradicsom fuvarral, tehát nem tudom, máshol felvehetõ-e így a pót.
Adott az eredeti, zzXY_HTRSR2.scs fájl. Ebbõl kitöröltem a def mappában lévõ cargo mappát, almappákkal együtt, majd létrehoztam a def mappában egy economy\cargo mappaszerkezetet, ebbe bemásoltam a base.scs-bõl kiszedett a tomatoes.sii fájlt. A fájl tartalmát átírtam, így:
cargo_trailer_param: .ttomatoes
{
trailer: trailer.htrsr2
company_variant: default
}
cargo_permanent: cargo.permanent.tomatoes
{
name: "@@cn_tomatoes@@"
trailer_params[]: .ttomatoes
fragility: 0.4
price_coef: 0.65
}
A \vehicle\trailer_eu\ mappába belemásoltam a trailer_storage.sii-t, szintén a base.scs-bõl kiszedve, és kiegészítettem a tartalmát ezzel a sorral:
@include "definition/htrsr2.sii"
A definition mappából töröltem a htrsr2li.sii fájlt, a htrsr2.sii tartalmát pedig átírtam erre:
trailer_vehicle_data: trailer.htrsr2
{
model: "/vehicle/trailer_eu/htrsr2/trailer.pmd"
collision: "/vehicle/trailer_eu/htrsr2/trailer.pmc"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/mullertilt/bpw.pmd"
suitable_cargos[]: tomatoes
mass: 650
}
Ennyi.
További szép napot mindenkinek.
Valahogy így old meg a kipufogót
CB: Kis Lámpás Jimy
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Imi,Bazsó,Máté,henrik94:Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
holnap ismét munkába állok vele 😊

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
kisgyerek,imihaver!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Máté,Henrik,Peti:szép gép/képek<#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Am sztem egy ködlámpa csere elférne rajta:

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Csendes:Majd lökök egy képet a te kedvedér😊
Henrik,Peti,Imihaver😛rofi munkák!<#eljen>#eljen>
Egy kis Upp:<#hawaii>#hawaii>

к.ιηтнуα.
Az elõdnek inkább a hátulja ami egy kicsit elvolt méretezve nézve, de látom aztis javította.
Van egy render képe ezzel a póttal, majd ha idõd engedi, keresd meg (Eurofreaks, Picturepush), nagyon eltalálta.
A két változat között eltelt pár év, ha jól emlékszem, az elsõ SR2-t még Haulinhoz adta ki.
Egy "baja" van az újnak, zárt, így csak a dds-t lehet festeni, nem lehet rá modellezett feliratokat rakni 😞
Norbi, Bazso: jó képek.
Mindenkinek szép a gépe!<#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mindenkinek nagyon szép gépe van!
Egy kis upp:
Szerintetek ez a jobb vagy az ezelõtti verzió?
Kritikák és építõ véleményeket is elgogadok😄