Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Józsi nem az én szerelvényem,csak láttam nem jelenik meg a kép így segítettem HosszúGábor-nak...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Szép autó. Annyi gondja van ( ilyen távolságból ), hogy túl van nyújtva a kürt.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
HosszúGábor gépe..képe...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
http://www.imagebanana.com/view/2wmp82xd/ets_00292.png
King Of The Road SCANIA 124L420
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
к.ιηтнуα.
Atyro Kamionoskiki Jungelhacos gratulálok nagyon szép szerelvények.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Soro63 gratulálok nagyon szép.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Köszönöm szépen.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Hozok én is két képet..
Más póttal..
Vélemények jöhetnek!
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Szép gépek<#eljen>#eljen>
csináltam 1 skint nem nagy dolog....(vélemény jöhet)

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Tetszik!
OMSI FOREVER!!!
Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
kanosjozs milyen mapot használsz
Harcos: mindjárt másabb ezzel a póttal😊
Lezzfidler: Minden elismerésem cimbora <#eljen>#eljen>
Józsi: ütös szerelvény <#wow1>#wow1>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Inkább ne fokozd!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
a mat csere nem fog segíteni rajta mert a zmodba van be állítva ha jól emlékszem, hogy ilyen legyen, ne ragaszkodj a fehérhez!
atylaRO, Harcos, LezFiddler: <#eljen>#eljen>
Hivatás az Életért!
Kis Photoshop-olás.

<#vigyor5>#vigyor5>
ja bocs már látom hol kérdezzem megyek át oda
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Engem az érdekelne hogy Zmodeller ben csináljátok biztosan ezeket a csodákat. Hogyan tudnám az alap parancsokat szerkesztési dolgokat megtanulni. Dolgoztam Blenderrel ahoz képest itt minden másként van még egy egyenest se tudok húzni. Nem tudna valaki ezközölni egy olyan leírást hogy pl beillesztek valamit már ha sikerül mondjuk egy cilindert vagy stb annak méretét hogy tudom hogy tudok extrudálni hogyan tudok másolni kivonni hogyan tudok két pont közé egy harmadik pontot úgyanazon egyenes mentén stb komolyan érdekel a mestert nem zaklatnám de közületek sokan vágják kenik akkor a témát itt. Legyetek olyan kedvesek és segítsetek már légyszíves. Elõre is kösz ha valaki segítõkész. Üdv !
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
atyRo:szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az enyém is lassan kész még van pár apróság de javítom.
Tippeket elfogadok milyen legyen még. Csak nem biztos hogy teljesítem 😄
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Indulás:
Úton:
Rakodás:
Picit várni kellet közben kitakarítottam: