Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
#28383: az alapmodell Atikáé 😉
... Mixed Martial Arts
No music, no life....
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Scania R580 Topline V8
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
itt az a kép a domborzati térképrõl!Türelem rozsát terem!<#eljen>#eljen>
I met God. She's black
Befulladt? 😊
Csak mert már régen nem tettél fel képeket 😊
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
I met God. She's black
Betettem egy MB és egy Scaniat és a kerekei rózsaszínûek.
Már tettem be egy Mischelines mitázatú kereket is de akkor is ollyan.
Mi tegyek hogy szíp legyen?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ha esetleg Valaki szeretné letölteni akkor szívesen adok linket. 😊
Grat!!!!
Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
Modell: Ismeretlen készítõ
Konvertálta: Diesel Dog (én)
U.i: Szerintem ezúttal nem sikerült jófélét csinálnom...😞
lényeg az EURO éste mégis amcsi gépel mész,ott a Haulin,vagy pttm nah mind1 te tudod,nekem nem teccik,de a potkocsi jolnézki
#28380 : nem gyémánt gépe ! olvass figyelmesebben..<#hawaii>#hawaii>
★ G E R Y ★