Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ger0121
Azt figyelem, hogy most mindenkinek (majdnem) villogós a logo-ja? XD
Múltkor az a fekete karcos iizés volt a divat... 😄
Én meg most cseréltem elõször mióta reggeltem. XD Az se tegnap volt már.

---Ger----

Mai fuvar😄<#wink>BOCSI A SOK KÉPÉRT
[/img][/img][/img][/img][/img]

jó reggel mindenkinek!!

Jó reggelt Mindenkinek!

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

szazoltan
jó éjt mindenkinek<#integet2>

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Roland10
Jó éjt%

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Megyek én is vízszintbe... Na jóéjt Mindenkinek! Sziasztok! <#wave>
szazoltan
jó éjt neked is

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Contrecast
kár hogy nincs forgalom.....na én léptem..jóéjt!<#integet2>

szazoltan

Semmi probléma. Vágom! 😊
Contrecast
köszönésekre nem írok vissza!! ha akar valaki valami az kösz és utána kérdezzen....de ma mapot építettem és nem szoktam azért kilépni hogy megnézem ki köszön.....sry

Ja így már értem... megvannak kötve így a kezeid.
Contrecast
én kapok másoktól is cuccokat amik privátok.....és ezért nem adom ki!! :S

Miért? Valaki azt mondta hogy nem adhatod ki õket? Mondjuk Te is kiadtál már egy jópár kamiont...
Amúgy miért nem írsz vissza MSN-en?
szazoltan
Szerintem ne foglalkozz vele hogy nincs ilyen,színesíti a játékot,épísd be valahova a hegyekbe.

Contrecast
én meg nem adhatom ki õket!! 😄 sajna..de amit lehet azt kiadom!!

szazoltan
be linkeljem?

Köszi! 😊
Contrecast
nem rosz map..énis építenék ilyet csak MO.-n nincs ilyen...xD<#idiota>

szazoltan
ííííígen

Helyes.Nagyon jól csinálod.Mindenkinek ezt a vonalat kellene követnie.
És grat.<#taps>

Innen vannak ezek a jó kis képek? Jó az a sziklaalagút

Vannak persze. A hencegés az nem az én stílusom... A kamionok többségét úgyis kiadom...nem bírom megállni hogy ne adjam ki. Örülök ha más is örül...😊
AHA!!!Szóval mégiscsak vannak!És még csak nem is henceg vele!Szép mondhatom.Tipikus mai fiatalság......

Köszönöm! 😊 Örülök hogy tetszik! Igyekszem a legjobbat összehozni, és hol sikerül, hol nem. Ha nem sikerül nekilátok mégegyszer és megcsinálom újra. Egyszer úgyis összejön...😊
szazoltan
Találtam egy mapot spanyolt nyomom.

Íme

SitatiS
Grat a géphez,nagyon jól sikerült,szép!😊
Valóban napról napra durvább konverteket készítesz,csak így tovább.
<#buck>

Let the good times roll.

Vannak privát kamionjaim csak azokról nem rakok ki képet. De a 70-80%-át kiadom amit konvertálok...
Na hali!
Merre csavarogsz?

szazoltan
hali akela<#integet2>

Na Dieseldogon besz...ok.Konvertál,ezt,konvertál,azt,és még sose mondta ,hogy privát.Mindent megoszt.
Lehet valami baj van a fiúval?<#taps>
vicc volt ám..<#wave>

szazoltan

melyik fálj kell hova tenni hogy okés legyen???De ha gond hogy ennyi kérdezek akkor mondjatok egy cimet ahol el tudom olvasni és nem zavarlak benneteket.De jobb igy segitségel.Szerintem!!

Szép tga-s!!!
hát remélem majd én is ilyeneket tudok majd csinálni!!!Hamarosan!

MANos Viktor
Na találtam fuvart hát gondoltam elviszem. Megrakodtam induásra kész vok!😄<#idiota>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Kamiont skinezni érdemes a PhotoShoppal vagy Painttal csinálni. DXTBmp-vel pedig átkonvertálod a kész festést DDS formátumba...
Még azt szeretném kérdezni hogy most kezdtem el a ets-sel és amivel megyek éppen azt mivel tudom festeni ??cégnevet meg rendszám tápla cb-hivó stb??Ilyeneket mivel kell és megyik fáljt kell hova???Elléggé amatör vagyok ilyen dogokba de hamar tanulok!!

v43 001
na én megyek!!jó éjt!!<#wave>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
jó a videó!!! szerintem tegyél a mapodba körforgalmat meg vasúti átjárót, de egyébként király<#worship><#wink>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

köszönöm! Akkor megprobálom leszedni!

nbi1513
jó videó de lehet hogy kérdezték már de még1x akkor rá kérdek hogy mivel csinálod ezeet a videókat mert érdekelne engem is 😄

Kamiont csinálni/konvertálni ZModelerrel tudol. Festeni vagyis Skinezni DXTBmp-vel.
szabii98
Vedd má meg!<#idiota>

I met God. She's black

szabii98
Te vezetsz?Minek ennyi kút?Elég gyors vagy!<#idiota>

I met God. She's black

Sziasztok!!!

Még uj vagyok és érdekelne hogy hogy megyen ez a kamion csinálás meg a festés???Vagy abban kérnék segitséget hogy hol tudok erröl olvasni,mert bele kezdenék,legalább is szeretnék!!
Remélem segitséget kapok benne,és eröle is köszönöm!!!

Tankeres
olasz ország roma én ott találkoztam egy kollegával asszem de nem tuti!XD

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

MANos Viktor
Szevasztok! Nem tudjátok hogy meik városokban vannak olyan cégek ahol billencs schmitz-el lehet sódert szállítani?? Mert akkor nem járkálnék városol városra billencs fuvart keresni... Elõre is kösz ha segítetek!

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Tankeres
jó estét megin én

Konvertálo😄iesel Dog (egyik legjobb arc)
Tuning:én
Tuning:cb Antenne galytörö eredeti renault két lámpa a tetején spoiler oldalt és felül és asszem ennyi!
véleményeket

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

attis95
király!

TDU nickname:lowlama