Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok Srácok!
Hallottam h van valamilyen angliai patch!Az pontosan mikor jelenik meg?Tudtok vmit errõl?Köszi elõre is válaszotok!

Sexy :) (hm...)

Ger0121
Ment neked egy pm-válaszba! 😊 Üdv.

Ui.:Megy fel a pack 2.0 javítottja amiben az auchan van heineken helyett! És kicsit szebb is! 😊

Kérdés: Szeretnétek tesztelgetni nem túl szép bétákat a tartályosokkal? vagy jó ha csak februárra a totál készet adom oda?

---Ger----

Dávid 12
Kössz!És bocs a hülye kérdéseimért!<#worship>

v43 001
széép!!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

TopGun
Koszi! orulok, hogy tetszenek a pot skinek.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

94mike
igazadvan,aki tud konvertálni át raghatná..
már énis probáltam,de interiort sztem nehéz
#29736 de nem tudom eldöntenixDD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Szívesen! A döntés Rajtad áll. 😊
#29734: Lehet hogy azt is megpróbálom...
Ger0121
hallod te ennyire értetlen nem lehetsz!
ilyenkor nyugtatom azzal magam, hogy -neeem ilyen nem létezik... <#idiota>

Megpróbálkozom harmadszor is megértetni veled: Az nem map függõ hanem egy Night mod kell. amit abból a hsz bõl amire hivatkoztam le is tudtál volna szedni. de látom fáj ha vissza kell olvasni. 😞

NIGHT MOD.rar

---Ger----

Vuk85
pl a pttm-hez volt egy csomó kiváló interior

Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen

94mike
Köszönjük!
nem tudom eldönteni az elõzõ merciddel mennyek,vagy ezzel:S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Vuk85
Olyan sok jó modellezõ van itt az oldalon akik szebbnél szebbb kamionokat és pótokat csinálnak. interiort még nem próbáltatok csinálni?

Az alábbi linken letudjátok tölteni a MAN-t:
MAN F2000 EVO LowCab Silent
Fogyasszátok egészséggel! 😊
94mike
Elérhetõ ez,csak törõlték a szobákat,vele együt a linkeket is,gondolom ujat csinálnak..vagy nemtudom.

Luna73
Sziasztok!
Miért nem lehet elérni ezt az oldalt😞http://ets.forumx.hu)?

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

94mike
igen szeresssük😄
#29724 DAF interior márvan,eccer beis linkelték..<#idiota>

Dávid 12
Télleg milyen linken?

MANos Viktor
Jah az jó lenne!

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Ha szeretnétek a MAN-t akkor szívesen elérhetõvé teszem! 😊
pedig jó lenne 1 mûködõ MAN interior meg DAF interior!!!!!!!!!!!!

No music, no life....

Vuk85
Jó lett ez a MAN kutya! Gratula! kár hogy még nincs mûködõ MAN interior

Ger0121
Én is a patch et várom jobban! 😊 Majd jól megszerkesztjük angliát is! 😊

---Ger----

94mike
job mintaz elõzö nagyon szép let a kicsike😄
Jól áll aza potkocsi!!!

szép!!!!!!!!!!Grat!!!!!!!

No music, no life....

Dávid 12
Jó!Köcc!

MANos Viktor
Csõ! Jol néz ki a schmitz-el a MAN-od!<#eljen><#vigyor2>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Contrecast
vagy inkább a pót alacsony! 😄😄

Sziasztok! Elkészült az új konvertálásom: MAN F2000 EVO LowCab

Itt már munkában: 😊
Luna73
Köszi a kezdõk nevében!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

nálam nem megy a kép akinek nem annak itt a link: http://kepfeltolto.hu/i/?345814
kazai21
Jahh értem..

Mi equipo favorito: Real Madrid

szasztok!
Volt a mai fuvarnál egy kis gondom. Mentem Conti manjával és fel próbáltam akasztani ger pótját. Tolatok erre túl nagy a man és nem megy rá a pót😄 Itt egy kép róla:

nbi1513
szép vas grat hozzá

Vuk85
Üdv a virtuális és valós kolegáknak!

lorci
Várd ki a végét majd az elsõ képek megmondják, hogy mire számithatunk de szerintem is jó lessz.<#ravasz1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

szazoltan
Biztos,de én a patchet várom jobban.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

94mike
Ennek az Ivecóval valamit csinálhatnál,hogy ne ilyen trehány szine legyen..

Contrecast
a German Truck tuti jó lessz!!

94mike
Kár hogy dupla húzos.

szazoltan
Az infó január 21

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

szazoltan
ÚJ JÁTÉKOK + Euro Truck simulator Patch
Truckpol nemrégiben kapott egy kis információt Pavel Sebor-tól az Scs Software emberétõl, melyben adott némi helyzetjelentést, miért késik az ETS javítás, illetve mire készülnek 2009-ben.

Az ETS javító csomagon még dolgoznak, közbejött ez-az, ami miatt félre kellett tenniük. Tartalmilag kész, de a DirectX render még nem, illetve még apró javítások vannak hátra, hamarosan kiadják.

Illetve a másik hír, hogy 3 (!) új kamionos játékot terveznek kiadni a 2009-es esztendõben. Ez miatt még bõvítettek is a csapaton. Többet nem tudni a dologról.

Az én véleményem az, inkább készülne egy, de az rendesen, így kapunk megint 3 összecsapott játékot. Szerintem, 1. lesz a German Truck Simulator, 2. viszi tovább az amcsi vonalat, 3. Eu-s vonal. De ez csak spekuláció.

94mike
Jah tudom,mondtákmár...

ifadriver

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..

Tankeres
ja letölthetõ de az le van zárva conti te meg kussolj má a scaniádra a kis fülkésre rá raktál alulra két kis sárga lámpát amit anno még az ifákra lehetett tenni !ennyi vagy !

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

Császtok!lenne egy kicsi problémám az hogy az eurotcak bilenytyüzetnél a kármánynak a forgatását nem érzékeli ez mértvan de minden mást meg igen???elöreis köszi a segitséget császtok!
lorci
Zmodeller->Truck_Convert_ETS

Remélem sokat fog segiteni sók szerencsét a Convertáláshóz!<#email><#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

nbi1513
köszi szépen

próbáld meg írd át az .scs fileban a definitionban a kerekeknél a cuccot azt ha ott van valami akk írd át és mentsd el!!!!!

No music, no life....

Speedway
na még egyszer helyesen:

az miért van hogy ha letöltök egy pótot jó kerekekkel, a játékba berakom de az alap kerekekkel megy
mit csináljak?

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

köszönet mindenki nevében aki ezt a pótot szerette volna!!!!!!!!!

No music, no life....

kalee
Melyikre gondolsz, a MAN - ra??Ha igen akkor majd este felteszem, most mennem kell, de sajna az nem tökéletes mert a pót nem kifejezetten hozzá van...