Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Mostanába ezzel fogom koptatni az aszfaltot..

Mi equipo favorito: Real Madrid

TopGun
Koszi, hogy tetszik es az eszrevetelt is koszi.De! Igazad van! "X"-el kezdodik es sargak is, ugyhogy lecsereltem, sot a potot es a kereket is, ezt a pot jobban bejon most. Ebben nem romlik meg az etel ugy mint a Schmitz-ben. Ugyanis ott szoltak, hogy 24 oran belul szallitsam le az arut, mert kulonben megromlik, a hal meg nem jo budosen.
Liszabon-Becs utvonalon mentem.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

luspaydavid
Hello! Conti Szerintem csináld! Én nekem nagyon tetszenek ezek az új Volvo-k <#worship><#eljen><#nevetes1>

The Truck Is My Life

hy. vki tudna küldeni 1 jó váltómodot? korábbi hozzászólásokban olvastam, h 150 felett is mennek a kamionok, de nekem csak gyári váltóm van
szazoltan
<#hehe><#taps>

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Ger0121
Csak vigyázz, mert ha indítják a turbinákat csúnya keresztszelet kaphatsz. 😊
Amúgy mit adott a Fedex, hogy tolófény kell hozzá? <#nevetes1>

---Ger----

R620 as
persze hogy csinálj FH 16-t és léci ne privát legyen

Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!

szazoltan

bemegyek Gibraltárra

Közel lehet a repülõtér

Meg is van

Képek az uly mario V5 mappbol

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

ok megven! Kössz! képet hogyan lehet ide feltölteni?
szabii98
Az a kappa jele.

I met God. She's black

Üdv kollégák!Conti legyen uj volvo fh 16-os ha megtudnád csinálni az új hunland os fh 16-ost az szuper lenne! ja és még olyat kérdeznék tõled,hogy azt a nõs képet amik rajta vannak a te általad készitett kamionon.Pl:MAN TGX,IVECO STRALIS -tudod az az ülõs csaj!
Tankeres
Császtok ezt a volvot valaki belinkelné nem találtam sehol!valaki pls!

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

MAN TGA
Alap Remélem hamár megcsinálod nem lesz priv!!!HAJRÁÁÁ

vagy ha tud vki jó váltómodot akkor küldjön pls
szabii98
Elõtted az út!

I met God. She's black

Ger0121

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Ezeket nem én csináltam, csak nekem tetszenek. Hátha másnak is!
Üdv.

---Ger----

hali. letöltöttem 1 váltót de nem tudom használni, mivel a játékon belül nem találom sehol. vki segíten pls
szazoltan

Majdnem ugyanaz a Scania de én másképpen csináltam meg...
Amúgy örülök hogy tetszik a ZIl és használod. Köszönöm! 😊
Ger0121
OFF
Remélem tudod, hogy nem megharagítani akarlak.
De ez olyan mint Conti zöld hûtõrácsos scaniaja. Még arra sem vette a fáradtságot, hogy betegye a saját játékába, és ott lõjön képet róla.
A ZIL érdekes, hogy nekem is megvan.

és itt ennek az oldalnak a közepén: scania

Bocsánat tõletek, de azért mindennek van határa. 😊

Bár diesel dog neked annyi a mentség, hogy mindig mindent oda is adsz!
Conti te meg tulkep jófej vagy, csak ha már elkezdtem muszáj volt.
Bocs.
ON

---Ger----

pesta963
Simán!

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

Scania R580
Jóhogy conti!<#idiota>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Contrecast

ilyen volvokon munkálkodom mostanság....a mapot félre teszem és neki látok az új FH 12-esnek és FH 16-osnak....ma vagy holnap kezdem......de megkérdezem hogy csináljam-e mert fölöslegesen nem csinálom meg!!!

legyenek új Volvo-k??

szazoltan

Íme az általam eddig konvertált gépek az ETS-be:

Ger0121
Adhatsz linket. meglesném! 😊

---Ger----

Luna73
Hali!
Dobhatod a linket engem érdekelne!<#worship>

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

gege97
conti azt szeretném mondnani hogy a g-portálodon hiába regelek nem enged be!!pedig csak eggy fasza trailer packet akrtam leszedni 😞linkelj márbe eggy packet vagy akárki nagyon kössz elõre is !!!!<#worship><#worship><#worship>

szazoltan
Isten király tehenek.Nagyon tetszik.<#taps>

szazoltan

Mindenkit akit érdekel,itt a mario V.5 mixmap,ma dobták ki,ha van rá érdeklõdõ,dobom a linkjét is.

szabii98
Talán mégis jó lesz!<#eljen>

I met God. She's black

v43 001
éljen!!!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
ezzel teljesen egyet értek!!!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Contrecast
Megmentettem a magyar mapot! építettem is hozzá egy picit...mindjárt tesztelem a szakaszokat! addig is pár kép!

Köszi szépen! 😊
#30164: Maximális tiszteletem! 😊
szazoltan
üdv

Ger0121
Ez itt speciel 780*326 os!
De szvsz kitolhatod 780*330 ra is! (nem tuti!)
Üdv.

---Ger----

Nem akarok OFF-olni, de Valaki nem tudja hogy Bannernak maximum hányszor hanyas képet lehet berakni? A választ elõre is köszönöm! 😊
szazoltan
javított angol map+egy várossal

Mindenkinek,ez nem a hivatalos patch,hanem amit ismerünk annak egy bõvített változata.

Ger0121
Akkor lesz a legjobb ha elmész a boltba és megveszed!!!
Mekkora gondot okoz manapság 4ezer forint a fiatalságnak.
Ja-persze nem marad pénz cigit meg péntek este a piát nyomni.
Nem értem én ezt!
Nem akarok vitát! Nagyon komolyan szeretném, hogy ezt valaki elmagyarázza nekem!
Köszönöm!

---Ger----

Speedway
tudsz ehez a maphoz adni egy linket?

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Szép Napot Mindenkinek!
szazoltan
Akárhonnan szeded le benne kell lennie.

Speedway
oké oké
honnan tudhattam volna hogy privát??

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Ger0121
fahulladék

---Ger----

Dávid 12
A netrõl szedted le a játékot?

szazoltan
Nem mód gyárilag benne van ez a cég.

Dávid 12
és ahová viszed az mód?(telep)

BBali666
HALI!

raktam egy skint a pótra és az egész rózsaszin lett De miért van?

szazoltan
Nem tudom,ugyanitt kell fel venni ahol a rönkfát.Treet-nél keresd.