Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amugy a merci az ott állt én meg eléálltam😄<#vigyor4>#vigyor4>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
[/url][/img]
Nem jön a vonat,ugyhogy indulhatok
[/url][/img]
Nem volt a közelben pihenö hely igy kénytelen voltam a szalonnál aludni
[/url][/img]
Megálltam egy kv-ra az egyik jo ismerösömnél
[/url][/img]
Ebböl én is majdem kaptam ugyhogy vészfékeztem:S
[/url][/img]
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
unoka tesom azér ért haza reggel😄
lehet vele csalni.
am h tudtad megcsinálni h ott legyen egy merci?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Eredeti modell: Gronek (köszönet érte)
Konvertálta: Diesel Dog (én)
Akinek pedig megtetszene a Scania az máris letudja tölteni errõl a linkrõl: Scania R620 Topline V8
★ G E R Y ★
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Rohadt ideges lettem...:@ nem tudjátok mit lehetne csinálni?? mert a segélyhívás az szart sem ér:'( :@
I met God. She's black
De sajnos a kisautósok sem belátóak, míg felpofozol 10 12 sebességet, õ elvált kettõt és elmegy.
Jó ez ember függõ. Én megadom a kamionnak az utat akkor is ha nem kellene.
(a legnagyobb autó amit eddig vezettem egy szélesített magasított hosszított IVECO-dupla tengelyes póttal. Már azzal sem egyszerû manõverezni.)
Sajnos sok olyan dolgot tanítanak a kresszben ami az életben cseppet sem teljesülhet! 😞
Bár engem már mentett kamionos! 😊
Német lejárt próbarendszámos autóval(itt a 4sz. fõúton) hagyta, hogy bújjak mögötte míg elhaladtunk a rendõrök mellett! 😊Úgy tapadtam mintha rúdon lettem volna(olyan 10cm esen)
---Ger----
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
Tehát ha õ kihúz azonnal a külsõbe te a belsõbõl nyugodt szívvel akadás nélkül átmész a helyedre! 😊
---Ger----
A szembejövõ egyenesen jön tovább a saját sávjában, neked pedig jobbra kell kisorolni, tehát elsõbbséget kell adnod a szembõl érkezõnek, a folyamatos haladás érdekében.
Amit te mondasz az Angliában lenne igaz! 😊
---Ger----
Ez a Krone Megaliner pót?Ha igen megmondanád hogy melyik dokkban vetted?
Vagy ha át vannak cserélve akkor a cserélt dokk nevét megmondanád?Köszi!
Pl.:
transinet és te lecserélted a DHL-re akkor a transinet nevét írd!Köszi!<#worship>#worship>
I met God. She's black
[/url][/img]
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.