Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kicsomagolod az scs bõl valahová
az _rcab_b t átírod pl: _rcab_a ra és a sii fájlt megnyitod jegyzettömbel ahol "b" van "a" ra írod!
Ennyi! aztán 0 s tömörítéssel visszateszed.
---Ger----
#31676:helyedbe ilyen kanyarokat nemraknék,mert irányitás igyis szar...
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Te írod át arra amelyikre jól esik!
És egy kis tiszteletet a beszélgetésbe plz! 😊
Köszi!
---Ger----
Átt irod -.-"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
(Én minden kis hibát észreveszek 😄)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Sexy :) (hm...)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
<#worship>#worship>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Nekem tetszik az új dizájn.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Link
Let the good times roll.
Atikah: Van benne valami...
Elõre tisztázzuk hogy semmilyen személyes problémám nincs se Contival se DIESEL DOGal. De ez valami...
msn-en már nem szoktalak látni 😞
Vagy valaki tudja?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Nem kell nekünk itt tök hivatalosnak lenni.
Kinek lenne jó az.
Csak a háttérrel kell valamit kezdeni, mert így olyan érdekes. 😊
Szerk.: Így viszont unalmas. :/
---Ger----
Elég zavaró.. 😊
Let the good times roll.
Akkor megérteném ha ez egy saját ilyen személyes topik, de ez mégis az Euro Truck Simulator fõ topikja. 😞
Vegyétek ki azt a motort ami (nálam FF3 alatt pl.) írkálja a fejlécet "Euro Truck Simulator" lassú kapcsolattal szinte frissíthetetlen az oldal. 😞
A háttér pedig nem jó! a banner feletti dolgok olvashatatlanok. A Baner alatti szintén.
Csináld meg úgy, hogy oldalra tegyél kis kockákkal kamiont. (olyan 150 pixel szélesen az oldal szélétõl befelé) (Akkor nem takarja el a legördíthetõ menü)
És a szövegdobozig sötétítsétek ki, hogy én a 3cm vastag szemüvegemmel is lássam. 😊 Jó ez túlzás, de a lényeget értitek.
Üdv.
(Conti: te tudod, hogy ami a szívemen a számon. rem. nincs harag.) <#wink>#wink>
---Ger----
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Pár órát nem vagyok itt, és ilyen különbségek vannak. 😊
Conti: szerintem a legtöbb ember rálátása: (egy kis rímmel fogalmaznám meg)
Ha kell éjjel nappal foglalkozz a mappal. 😊
Szerintem egyáltalán nem kell leírni, hogy mit cserél le. Mindenki oda rakja ahová akarja a vasat!😊 És még csak nem is kell tudni semmit, csak olvasni 😊
---Ger----
csak a képeket máshogy kéne összevágni sztem
meg a piros betk nem annyir láccodnak
deam nagyonjó!!
Remélem elnyeri tetszéstek az új dizájn! 😊
Azt vettem észre,hogy tulajdonképpen az teljesen másodlagos dolog,hogy az adott kamion épp hány lóerõs.Sokkal inkább számit az,hogy melyik osztályba kerül berakáskor.Ez elég gáz.Nem?
#31671 Jó a man.