Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szebb lenne,de szép munka.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
"csak nem válaszolsz?"
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A megaupload használata le van írva. görgõt lefelé kell mozgatni hozzá. <#idiota>#idiota>
Vita mindig lesz. Contival egyet értek, a stílusával nem. De a végszó akkor is az, hogy ha én szépen megkérem DOG ot, hogy tegye ki az oldalam (ami amúgy meteorológiával foglalkozik) és kiteszi... Még a moderátornak sincs semmi köze hozzá, nem ilyen tegnapreggelt jancsikáknak.
Amúgy nem vtázni kéne rajta hanem megbeszélni, de sajnálattal látom, hogy ilyen körökben ez lehetetlen. 😞
---Ger----
Nekem már jön
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520
Ja párszor már láttam h egymás irás hibáit baszogatjátok engem nem zavar de nem nyelvtan orán vagyunk h mindent pontosan irjunk csak ennyi!
Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Grat!
(kíváncsi vagyok mit szól DieselDog a Conti - yokel vitához<#shakehead>#shakehead>)
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.
Regizni kéne?
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
31928: szép!!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
de nekem nem jön be............
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
De a felsõ szúrókon direkt ilyen kék a fény vagy hibás a flare pack?? ha direkt ilyen akkor fasza lett!
Bocsi, ha láma a kérdés.
azok nem reklámok?? persze...a külföldi oldal sosem az....csak a magyar!
na mitbánom.... lezártam az ügyet...akármit mond yokel barátunk.....leszarom..! szal kár magad rágni a válaszon!!
Jamaica a Jamaicaiaké.
#31917 Ez nem lehet akadáj,hogy messzevan..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Én olyat mondanák legszivesebben a szemedbe hogy füled farkad behuznád...csak messze vagy
#31915 Nem kéne egybõl káromkodni,de azért igazadavan..Újreg,ne osztogassa az észt.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Tudok interiort szerkeszteni!😊😊
Még tele van hibával de hazajöttem és kijavitom,na most meek!
Halisztok!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
[/img][/img]
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
e elég fúrcsa:S
multkor olyat "konvertáltál Mercitamimárvan,utána sszem egy Dafot.ilyen is van Etsbe😄 most nem buzerálásért,de bizti h tekonvertálod õket?
[ nem akarok vitát.csak kérdeztem)
valaki tudna nekem adni valami mûködõ szabályzót?
Aztán várni olyan 40 másodpercet.
Szerintem ennél semmi nem egyértelmûbb!
Ott van sárgával fent, hogy download és elõtte a három betû helye. 😊
Mike nem is vártuk, hogy értelmesen elmagyarázod, de azért ennyire kész, hogy lehetsz? <#idiota>#idiota> 😊
---Ger----
A villany. Megyek az S6 ossal mögötted, rálépsz a fékre, mert fotózol és még egy helyzetjelzõt se gyújtasz? 😊
Neked megyek, összetöröm a céges verdát kirúgnak s bosszús leszek! 😊
---Ger----