Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szazoltan
A piros kerék nélkül
szebb lenne,de szép munka.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

szazoltan
Olvasd el a 31924 hozzászolásomat.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Prémium driver
az R-es az nagyon gyönyörû,de az L-es sem rossz

Jamaica a Jamaicaiaké.

szazoltan
Sikerûlt?

KAMIONOS KOGYO
Conti a levelem megkaptad?
"csak nem válaszolsz?"

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Ger0121
Szerintem sima ezüstben lenne a legszebb.

A megaupload használata le van írva. görgõt lefelé kell mozgatni hozzá. <#idiota>

Vita mindig lesz. Contival egyet értek, a stílusával nem. De a végszó akkor is az, hogy ha én szépen megkérem DOG ot, hogy tegye ki az oldalam (ami amúgy meteorológiával foglalkozik) és kiteszi... Még a moderátornak sincs semmi köze hozzá, nem ilyen tegnapreggelt jancsikáknak.
Amúgy nem vtázni kéne rajta hanem megbeszélni, de sajnálattal látom, hogy ilyen körökben ez lehetetlen. 😞

---Ger----

nico79
Rájöttem hogyan lehet letölteni a kívánt mappát.
Nekem már jön

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Tankeres
Van még mit javitani visszapilanto kis kékség de am egész jó!

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

Rubio
Nekem ezek a piros színû kerek nem jönnek be ehhez a színösszeállítású kasznihoz... (Lehet, hogy a kaszni valamelyik színébe jobban nézni ki.)

blackjoe
Új konvertálásom:

És egy kép a munkárol:

\"I\' love this game\"

Tankeres
jóestét mindenkinek !
Ja párszor már láttam h egymás irás hibáit baszogatjátok engem nem zavar de nem nyelvtan orán vagyunk h mindent pontosan irjunk csak ennyi!

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

Rubio
Üdv. mindenkinek!

PepsiMax
neekm bese jön egy olyan hogy please enter.....meg ilyenek :S

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Kbalazs912
Nem vagyok egy nagy mecri fan, de ez az actros olyan, amit, amilyet tõled már megszoktunk. Igényes, részletes, szép!<#wink><#smile><#wink>

Grat!

(kíváncsi vagyok mit szól DieselDog a Conti - yokel vitához<#shakehead>)

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

nico79
Ez a megaupload oldalról hogy a búbánatban kell letölteni?
Regizni kéne?

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Ebbõl az új mapból mit kell berakni a mod mappába?
v43 001
ez ifadrivernek ment: 31929
31928: szép!!!!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
így már kicsit szebb!
de nekem nem jön be............

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

wanlo

...DREAM TEAM...

Contrecast
Szééép!

De a felsõ szúrókon direkt ilyen kék a fény vagy hibás a flare pack?? ha direkt ilyen akkor fasza lett!

ifadriver

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..

szazoltan
Scs fájlt ne is keress benne mert nincsen.

szazoltan
Eleve zip fájlba jött le,nem kell kicsomagolni,mivel a zip is mehet a mod mappába.

Ezt, hogy kell betenni a játékba, lejött, csak belepillantottam, de ebben mappák vannak, azon belül pedig sii fájlok meg stb.
Bocsi, ha láma a kérdés.
Prémium driver
Nem hogy segítenél erre beszélkötsz

Jamaica a Jamaicaiaké.

Contrecast
Banner! 11-es pont!
azok nem reklámok?? persze...a külföldi oldal sosem az....csak a magyar!

na mitbánom.... lezártam az ügyet...akármit mond yokel barátunk.....leszarom..! szal kár magad rágni a válaszon!!

Prémium driver
Hát figyelj megprbóltam már minden kamion-t és nem sikerült csak ezzel,én komolyan konvertálni tanulok és tudom hogy van ilyen kamion ETS-hez de ilyenre sikerül-t.Ha nem hiszel nekem akkor nem tudom mit csinálni.Én tudom mi az igazság, szóval nem kell beémkötnöd!Sorry all

Jamaica a Jamaicaiaké.

Prémium driver
Lory honnan lehet olyan HEXPAD-ot letölteni mint ami a videón van?

Jamaica a Jamaicaiaké.

94mike
Széplesz! ha már belejöttél,csinálhatnál egy publikus MAN TGA interiort,az jól jönne szerintem sokaknak.
#31917 Ez nem lehet akadáj,hogy messzevan..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Yokel szépen figyelmeztetett arra hogy ne legyen reklám...Házigazda elismerte semmi vita nem lett belõle,de te neked kellett most ocsmárolni mindenkit,meg trágár beszéddel leszidni stb..
Én olyat mondanák legszivesebben a szemedbe hogy füled farkad behuznád...csak messze vagy
94mike
Újreg létedre,sztem húzdmeg magad.Azért igazavan Conti nak,valahol.
#31915 Nem kéne egybõl káromkodni,de azért igazadavan..Újreg,ne osztogassa az észt.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

jól néz ki😄😄

Roland10

Tudok interiort szerkeszteni!😊😊
Még tele van hibával de hazajöttem és kijavitom,na most meek!
Halisztok!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Megint mentem egyet😄😄<#gonosz1>
[/img][/img]

bocsi az elõzõért

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090130145510ets_00003.pnghttp://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090130145510ets_00006.png

szazoltan
A 31899 hozzászólásomat olvasd el,és akór már tudod is.<#wow1>

PepsiMax
hogy tudom arról az oldalról lehúzni a mappot? :S

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

szazoltan
király lett ez a szerelvény.

94mike
Ne haragudj..
e elég fúrcsa:S
multkor olyat "konvertáltál Mercitamimárvan,utána sszem egy Dafot.ilyen is van Etsbe😄 most nem buzerálásért,de bizti h tekonvertálod õket?
[ nem akarok vitát.csak kérdeztem)

Gerypapa 95
#31899 + 31900 + #31901 ! köszönöm ! jólvan na még soha nem töltöttem errõl az oldalról !<#worship><#crazya>

Prémium driver

Én letextúráztem és innen nem tudom hogyan kell tovább csinálni help

Jamaica a Jamaicaiaké.

94mike
Pls!
valaki tudna nekem adni valami mûködõ szabályzót?

szazoltan
Igazad van,de csodáltam a tájat és nem kapcsoltam pilácsot,meg még csak félhét van.<#integet2>

Ger0121
be kell írni fent a három betût.
Aztán várni olyan 40 másodpercet.
Szerintem ennél semmi nem egyértelmûbb!
Ott van sárgával fent, hogy download és elõtte a három betû helye. 😊

Mike nem is vártuk, hogy értelmesen elmagyarázod, de azért ennyire kész, hogy lehetsz? <#idiota> 😊

---Ger----

94mike
A képei alat van a link...a KÉK betûkre katt lolomgg

szazoltan
Please enter utáni három betüt be kell írni a here utáni négyzetbe,aztán download.Utána freet kell váéasztani,megvárni míg letelik az vissza számlálás,aztán katt ,és már jön is lefele.

Ger0121
Én csak egy dolgot hiányolok róla. 😄
A villany. Megyek az S6 ossal mögötted, rálépsz a fékre, mert fotózol és még egy helyzetjelzõt se gyújtasz? 😊
Neked megyek, összetöröm a céges verdát kirúgnak s bosszús leszek! 😊

---Ger----

Gerypapa 95
Hová kell kattolni ? elég bonyolult ez nekem..<#confused><#idiota>

94mike
jaja!<#taps><#wave>