Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
De istenem ne akamiont nézzétek.xDD
Ha nem a skint😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Contrecast
oké fõnök! nem szóltam! csak nem annyira kidolgozott ez a fülke....de am széép!!!

Szobi30
Conti, estére igéred a mappot, de mégis kb hány óra körül? csak hogy tudjuk...mert szerintem sok embert érdekel😊

www.szobi.picturepush.com

nbi1513
*mondani (bocs a helyesíási hibáért)

ifadriver

@#32281: nekem ez így tökéletesen megfelel...

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..

szazoltan
keress mögé egy szürkés trailert,de egyébként szép.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Roland10
Nagyon levan ültetve,és könnyen leér az eleje!😊
Nem annyira jó!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

nbi1513
szép csak nekem anyi nem tetszik hogy megás de megint csak azt tudom mondtani hogy mindenkinek ás az ízlése 😄

kazai21
Kicsit hasonlít a tiedre.xD

Contrecast
kicsit szar!!<#idiota><#wilting>
nem szép dolog más tollával verni a csalánt!!

94mike
szép!
sõt gyönyörû! jól álneki a festés,mert nincsen agyon tuningolva!
sztem igy marhajóóó😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kazai21
Vettem új Verdát a céghez😄

v43 001
nagyon jók ezek a pótok 😄

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

szazoltan

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

TopGun
Nekem csak ez a Merci kellene a kek fennyel, a tobbi Merci mar megvan es a potot is megtudom szerezni.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

szazoltan

KAMIONOS KOGYO
Tudtok valami tuti módot(Európai cégek,szerelvények)?
Conti lesz map(estére igérted)?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Contrecast
ha egy picit igényesebb lennél akkor kicserélhetted volna a blsõ fülkét! csak szólok(nem a vita miatt)!

Prémium driver

Jamaica a Jamaicaiaké.

ifadriver

@#32260: sry, de ezek privát cumók...

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..

Contrecast
még nem kezdtem el...majd valamikor esetleg neki állok..ha lessz kedvem!

conti az új volvó fh16-ot elkezdted csinálni? mert még régebben úgy olvastam hogy megfogod csinálni ez már készülõben van?
Hy all!
Conti a mapod 2. béta verziója mikor lesz kb tölthetõ?😄
Csak mert úgy olvastam h ma este😊
Csak pontosan?😄

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

szazoltan
REAL LOGO

magyar map majd lesz ma,ha conti be linkeli.

Contrecast
<#idiota><#idiota><#idiota>

szazoltan

Prémium driver

Jamaica a Jamaicaiaké.

Helló valami jó mappot betudtok linkelni? Elõre is kösz
nekem nem mükszik a magyaritás....

mindent megcsináltam...
a menübe nem látszik semmi...

meg a valódi cimereket se tom honnan lszedni...

ja meg hungarian map van már ?
szazoltan
Oké,de meg tartom a magyar postást is,már a packot.

Ger0121
sajnálom, de megígérem neked, hogy megcsinálom a magyar postát egy sima konténerre! 😊
Azért van benne kétszer mert a plain nál nem akasztható. De a plainra tettem elõször, aztán kiderült, hogy felesleges, így átettem a Trameri re is! 😊
Most a magyar posta helyett húzhatod majd a CBA pótját! 😊

---Ger----

szazoltan
Pedig a Magyar posta volt a kedvencem<#rinya>

szazoltan
A tradeuxnál,meg ami csak van,nem akasztható,a plainnél.

szazoltan
Kétszer van benne auchan,tudod ugye?

94mike
pl?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

szazoltan
Ebben a pillanatban jött le,és pont ezt akartam kérdezni,de már választ is adtál rá.Köszi szépen.

Ger0121
Zoli szedd le amit ma linkeltem. Bár ezeket lecseréli, így nem nagyon lesz Magyar Posta 😄 De sok igazi Magyar pót! 😊

---Ger----

94mike
asszem Conti oldaláról le lehet szedni,de lehet hogy csaka a demó:S

TopGun
Szia! Adnal linket ezekhez a Mercikhez, legyszives!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

koszonom
TopGun
Koszi, kozben mar azt is leszedtem 😊

szazoltan
Üdv dog.,<#wave>

majd ha lesz ra idom!!!
akinek meg nem tetszik az nem szedi le
szazoltan

Mentem egy kanyart,üdv mindenkinek.

Ger0121
Szia fõnök! 😉
Látod te mi van itt? <#dumcsi>
😊

---Ger----

Szép jó napot Mindenkinek! 😊
Ger0121
Olvasd már el, azt a fenti piros részt!
Vedd meg a boltban a játékot. Ne itt offolj. ETS DEMO-ha megtetszik megveszed.

Dealer: csúnya lett. 😞
Biztos mondtam, mert általában nem zavar, de azért egy kicsit töb energiát is fektethettél volna bele! 😊

---Ger----

akinek meg nem tetszik az nem szedi le!!!
Ennyi!!!
semmit nem valtoztatok!
csak kritizaljatok a masikat ahelyett hogy segitenetek egymast!!!!!
megkerdezten es azt irtad hogy nyugodtan!
olvass vissza<#wow1>