Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
LETÖLTÉS (sendspace)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
LETÖLTÉS
Csak a z3d van benne sajna...
#129640, Kiki: nincs okod bocsánatkérésre, én is csak azért vagyok ennyire tájékozott, mert ismerem ezeket a modelleket.<#email>#email>
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Szép gépek születtek 😊
T&T mellett mentem egy fuvart ETS-ben...

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Kiki, engedj meg egy észrevételt ezzel kapcsolatban: szerintem a második legjobban lemodellezett új fülkés Magnum, ez volt az alapja:
A legjobb a Fastalex-féle kabin, de azzal van egy kis meló átrakni 3dsmax-ból Zmodeler-be, majd a játékba.
Van egy harmadik verzió, az elsõnek leszármazottja, de ennek a teteje el van rontva egy kicsit:
Persze ez szubjektív vélemény, kinek mi tetszik.<#email>#email>
Hoztam pár képet.
Idéglenes gép még a Scania mûszakin van meg javítanak pár dolgot rajta. Pont amit kéne javítani nincs a raktáron. Így a cég új gépét át vettem még amazt csinálják 😄
#129635: Jó képek Imi. Grat 😊
#129623: Jó kép Gerypapa 😄 Szép Scania.
#129617: Jólnéz ki. Szép Magnum habár én a gyárat jól hátba ba**nám mert a jobb oldali ülés helyett baloldalit raktak xD (vicc volt ne vegyétek magatokra 😄 )
(mindenkinek amúgy meg szép gépe van és jó képek 😄 Grat mindenkinek)
Valaki belinkelne nekem egy Kõfuvos skint? Mert láttam régebbi képeket róluk itt a fórumon.
Nagyon megköszönném!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Töki<#puszis>#puszis>
trailer_vehicle_data: trailer.food_cistern
{
model: "/vehicle/trailer_eu/food_cistern/trailer.pmd"
collision: "/vehicle/trailer_eu/food_cistern/trailer.pmc"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/steel/rear_single.pmd"
suitable_cargos[]: diesel
suitable_cargos[]: fertilizer
suitable_cargos[]: hchemicals
mass: 650
}
#129603, Töki: jó a Magnum, de hajítsd ki mögüle azt a Krone-t, van sokkal kidolgozottabb ProfiLiner is szvsz.
Bányában
Várom a papírokat
Lerakón

Garázsnál!
Töki,Harcos,atyRO,HosszúGábor,Gerypapa:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>!
MAN TGA 18.530
Töki,Harcos,atyRO,HosszúGábor<#eljen>#eljen>
Pár kép tõlem is:

További képek ImIhaver's album
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Töki,Harcos,atyRO,HosszúGábor:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
lisabonba varom menyek be😊Driver: atyla
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!