Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Szép a gépe mindenkinek+<#eljen>#eljen>
Elvitték máshova melózni a mercit és a mant!:/
Addig ezt a gépet kaptam:

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Volvo fh12 460 Szép gép kép!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
45 perc
Odesszába raknak lefele
Átakasztottam Billencsre és meg raktak zúzott kövel
ez meg csak úgy hátulról😊
Vélemények jöhetnek!😊
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Rakodnak aztán irány Párizs:

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Azzal nem tudom, mit lehetne kezdeni.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Megálltam hamizni 😄

Lejjebb ülsz az autóban, ezért nem a melletted álló autó tetejét látod, hanem pl.: belátsz a fülkébe.
( Lehet, hogy hülyeség, inkább csak "hangosan gondolkodom".)
#129679: megnézem, hogy össze lehet-e hozni, aztán értekezünk.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
#129675: hülyeséget nem akarok írni, de szerintem megoldaná a problémát, ha az interior-ban lévõ "driver dummy"-t lejjebb tolod.
9 óra(:

Imi köszi 😊
Valaki nem tudna küldeni vagy linkelni egy rózsafüzért meg egy normálisabb zászlót? Elöre is köszi 😊
Mára ennyi!

Nálam most Õ a favorit:

Nem tudom, hogy neked melyik verzió van meg de rádiót csak V1.03- ban lehet hallgatni.
( ha jól tudom )
Az a problémám hogy a játékban nincsen rádió gomb.
Nem tudok rádiót hallgatni.
Aki tud segítsen.
Elõre is köszi
Billentés
Mára vége
Hosszú Gábor itt várlak 😊
Kiki,Töki köszi szépen,Veres 96 majd megpróbálom 😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Kiki,Man4ewer,Töki,Davidkovacs,Gis80s Szép gépek képek!
Megpróbáltam össze dobni valami telephely szerûséget most csináltam ilyet elõször!
Ezt meg csak úgy 😄

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Töki,Gis,Man4ewer:Szép gépek!<#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...