Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rettentõen színvonalas kis fórum lesz...
CB: Kis Lámpás Jimy
UP: zászlók,Névtábla(lehet lesz másik),Tollkolet,clima,asztal
vélemények jöhetnek.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Töki,David: köszi 😊
Játékba raktam:

További képek ImIhaver's album
Jóéjt! <#worship>#worship>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Ha valaki pedig csinálna nekem egy meglévõ kamionra Rendszámot és kicsit extrákat azt külön megköszönném.Sajnos még nem nagyon értek a modellezéshez.
Pár kép tõlem!
Imi,Veres:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>!
MAN TGA 18.530
imihaver cégéhez tudsz jelenkezni 😄😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Segítséget szeretnék kérni.
Valaki nem tudja miért nem akar elindulni az ets a gépemen?Eddig jó volt,tegnap még játszottam is rajta máma meg nem akar elindulni.
Hiába rámegyek az ikonjára,utána rá a Start-ra nem akar elindulni.
1 Darabig ezzel a géppel fogok menni Hosszú Gábornak
Vélemények jöhetnek 😄
Segitségetekért elõre is köszi.
LFS World név: Dániel(hunn)
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
A cég vásárolt egy Használt Scania-t meg bérelt hozzá egy pótkocsit 😊
1440X600
De a portás még nem engedett be úgyhogy most itt rostokolok xD
1.3-ashoz a Mario Mix Map-ok, ill. Kfk mix map.
Egy DAF XF105, nem a legjobb, de van mellé pót is:
LETÖLTÉS
//azt hiszem, ez az ETS-es verzió, sorry, ha tévedek, kiadták GTS-hez is.
ETS-el nem vagyok annyira képben, de ha jól tudom, még mindig a legajánlottabb map a Post USSR mod.
Hirtelen csak egy 95-ös DAF-ot találtam: kép; letöltés (lap alján kattints a "Download ZIP" feliratra!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#129970: THX! 😄
Tanácsot szeretnék kérni hogy szerintetek melyik a legjobb MAP ami szépen kivan dolgozva és viszonylag nagy is?
Nemrég kezdtem ETS-ezni és ezért kérdezem.
Második kérdésem pedig az lenne hogy tudna-e valaki adni egy linket ahol jól kidolgozott DAF XF105-öst tudnék találni?
Tudom hogy ott a GOOGLE és feljebb vannak oldalak ahonnan lehet tölteni de hátha valaki talál nekem egy jót.
Msn:[email protected]
#129961: Majd megmutatom azt is! 😄
De am.ha van..akkor tényleg kéne a fülkébe: DD nem találtam sehol:/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Szépen jöttem le és tetõre borultam xd
Késõbb még megyek egy kanyart!
Grat. mindenkinek a gépéhez!<#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530