Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Le Rakodásra várva
Rakodás a eurog.nél.
Pihinõidõ töltése

♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
rakodás:
várok a kollégákkal <#nevetes1>#nevetes1>:
Mindenkinek szép a gépe.
King Of The Road SCANIA 124L420
Rob,Fülkepásztor,Kisgyekrek:szépek a gépek!
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
#131130, Thomson: várjuk a folytatást.<#eljen>#eljen> És köszönjük a Volvo megosztását.
#131128, zsolt015: jó lesz ez, igazítsd össze a húzó és a pót kapcsolódási pontját, és tökéletes szerelvény.
#131124, Norbi: jó képek.
#131121, Rob: vagány.<#eljen>#eljen>
#131092, Kiki: nagyon szépen összeraktad az SSC-t, elismerésem. Ha megoldható, egy linket elfogadnék az alapmodellrõl, bár gondolom, több gépbõl lett építve.
Miki007- Köszi szépen😊
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
к.ιηтнуα.
ezen még az asszonyodis nevetne 😛
к.ιηтнуα.
énis sok mindent szeretnék..*.*
szomszéd: majdha eccarvú leszeeel..talán: DD
к.ιηтнуα.
| #131159 aha...gondolom: DD
Most nézem mennyien vannak még fent😮😄
Májki:nekem lenne egy olyan,hogy kinéztem egy kamiont,megcsinálnád nekem?*-*<#idiota>#idiota>
к.ιηтнуα.
kis gyerek, thomson, cosmo, fülkepáasztor grat jó gépek 😊
valaki nem tudna képek alapján konvertálni nekem kamiont? :$ 😊
gumikacsa: én kurvára leszarom,csak mennyen : D
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Fülkepásztor,308-as Janó,Zsolt,és másnak is szép a gépe...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Megtetszett Thomson volvoja:

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
nem gyorsul :S 😄

2 kép az új dafomról nem sok mindent alakitottam rajta😊
Majd még lesz a fülkébe rakva néhány disz és majd akkor készen lesz😊
Vélemény jöhet!

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Valakinek nem lenne egy Laptop-ja? Ami kicsit kivan dolgozva és nem csak textúra az egész.
Válaszokat privibe várom.
Elõre is köszönöm
GTS