Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek szép gépe/képe van!
Szerintem meg te vagy eltévedve mert épphogy most kezdõdik igazán.!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
The Truck Is My Life
Kicsit el vagy tévedve!!😄😄 XDXD
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
HosszúGábor:Szép gép!
Csendes:Kurva szép!<#eljen>#eljen>
Djano:Szép lesz!<#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530
Pót még tõlem van nem az alapja legalább is?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Gumikacsa: lesz pót utánna készül az is csakháta forgózsámolyt nem tudom emgcsinálni😞
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.
Pár kép amit Sapibarátommal csináltunk.
Nem tudom hogy ez a kérdés ide tartozik vagy az off topicba de felteszem 😊
Az miért van hogyha valamit pl.1 pótot leakarok skinelni akkor a játekban rózsaszín lesz az egész pót ez mitõl van?
Elõre is köszi
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Fülke:bullseye
Alváz/felépítmény/plató köszi luspy hogy kiadtad a Scaniadat😉
Konvert:308-as Janó😉
Vélemény jöhet😉
Bár már nem nagyon látni a magyar Gartner e pótkocsiját(én két hete láttam futólag),megpróbáltam festeni,a hátfal lehet hogy nem ilyen...
Ja és az eredeti...

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
kösziszépen 😄
к.ιηтнуα.