140239
Euro Truck Simulator
  • roller460
    Szép estét az uraknak.!

A mai munkámmal végeztem, lenyomtam 3 forduló Lisabon-Rómát. :)
    Vett a cég egy 700 lovas 8x4-es Volvo-t a billencses munkához.! :D

Reggel 9:00-ás első rakódás...

Tankolás,kaja, majd indulás tovább az utolsó fordulóra.!

• 94mike
    -.-

lerakóó

hétfőn lesz csak visszaáru..
  • Frankee25

Konkrétan ilyen sárga figyelmeztető jelzést szeretnék rátenni, mint amilyen ezen a vontatón is van.
  • Frankee25
    Sziasztok!
    Tudom, ez ETS, és nem PTTM, de PTTM fórumon jóformán már senki sincs, én még inkább azzal nyomom, de kellene egy kis segítség.
    Van egy vontatóm, kész a skin, de nem modelleztem soha, így nem tudom hogy kell sárga figyelmeztető jelzést tenni ami működik is, nem csak díszként van fent. Ha valaki ráérne foglalkozni ezzel, esetleg maradt PTTM-ből egy már nem használt SCANIA R szériás vontatója amit átadna, vagy elmondaná - leírná - mit hogyan kell csinálni egy már meglévő vontatón, megköszönném, és a segítséget is köszönöm!
  • Robi546
    Jah értem, nem is ez miatt csak hogy a valóságba is sötét van akkor itt is az lenne, de akkor mindegy, nembaj. Köszi a gyors választ. :)
  • Öreg Harcos
    Ja Ja igazat adok Máténak úgy szar lenne .....
  • Máté97
    Nincs "Real Time Mod".Elég hülyén nézne ki hogy fél óra alatt lenyomsz egy Lisszabon-Varsó kanyart.
  • Robi546
    Üdv!

Azt akarom kérdezni hogy: nincs rá valami olyan mód hogy "Real Time Mod" hogy a valós óra szerint menjen tehát ne menjen olyan gyorsan az idő és a valós óra szerint menjen és ha például a játékban este 10 óra van akkor rendesen sötét is van. Segítséget előre is köszi.
  • Máté97
    Ez egy fórum,és nem a chat.A mondandódat 1 hozzászólásban fogalmazd meg!
  • devid13
    1 kamiont kene 1 kicsit atalakitani elore is kosszi tudom hogy a kamionosok rendesek segitikegymast
  • devid13
    kicsi golyo jo kepek a potkocsit megadnad nekem?
  • devid13
    sziasztok ki segitene nekem?
  • Öreg Harcos
    Hozok néhány képet én is még be fügönyözve :

A kipufogó dobja meglazult így hát fel álltam a rámpára , hogy orvosoljam bajt:

45 perc:

Mára ennyi végre meg ihatok egy jéghideg sört befügönyözve :
  • 94mike
    :))
  • 94mike
    El lopakodtam haza :D

• jozsiking
    Szép estét mindenkinek.

Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.

Egy kép tőlem.
  • djmadar
    kosszi szépen...
  • 94mike
    ja :D elvergődök haza: )
  • tuzfal3
    szombaton?
  • 94mike
    szép combo: D
    és köszi: ))
  • luspaydavid
    Otthoni hétvége :)

Mike, tetszetős a Lerton-os gép
  • 94mike
    szar képet tettemfel,nade mind1.xD
  • 94mike
    Lehet h ma megindulok vele vmerre: )
  • tuzfal3
    Vedd meg az oszrágok licence-ét!
  • djmadar
    Hellotok segítség kéne ... letoltotem egy mapot és olyan uveg falak vannak benne hogy lehet azokat eltávolítani?? kosszi
  • roller460
    Egy hozzáértő ember....

Olyan problémám lenne,hogy mikor átskinezek egy verdát, és elmentem PS-be , majd behúzom DXT-be és elmentem DDS-ként akkor még jó a skin, viszont mikor már megnyitom újra a DDS-fájlt hogy megnézzem valóban jó-e vagy átszerkesztés miatt akkor már tiszta homályos az össze felirat....
    Játékban szint úgy... mikor távoli kamera állásból nézem tiszta homály a felirat és csak akkor tisztul ki ha közeli kamera nézetben nézem, hogy szinte csak a felirat látszik...

Nem tudja valaki miért lehet ez ? :/
  • luspaydavid
    Azt persze Hét elején szedtem le aztán néha megyek egy karikát vele :)
  • tuzfal3
    Az első képen látható zöldről cserélted szürkére mi?
    Am jó gép! :D Mióta nyomulsz Volvoval? :O
  • Öreg Harcos
    A pótkocsid privát ha nem az be linkelnéd nekem ?
  • roller460
    Uhh, köszönöm a segítséget.! :)

Hát igen, nekem is ezt a képet adta ki, gondoltam a felsőre kell menni mind szinte minden telepítésnél, ki is választottam a "mods" mappát és rámentem,hogy "Install" aztán ugye kiírta,hogy "POST USSR 1,4 copy ........Dokumentumok-ETS-Mods" és akkor a csík meg nem ment semmit, rákattintottam simán a telepítő ablakra,hogy csinál e valamit, erre kifagyott... -.-" Ezt csinálja minden egyes próbálkozásnál.. :/

A PATCH-at szintén köszi, én amit leszedtem egy külön programként tette fel, csodálkoztam is,hogy az 1.2-t is úgy kellett hogy bemásoltam ahova feltettem és akkor telepítés........ ez meg egy önálló program lett. :S
  • luspaydavid
    Pót csere :)

• bullseye9
    No menjünk sorba.

Post USSR 1,4 egy önkicsomagolós-telepítős exe, sajna orosz a telepítője, ha elindítod, elvileg ezt a képet kapod:

Itt ha jól emlékszem, a legfelső gombra kattintva indul el a kicsomagolás, belerakja a fájlokat a mod mappába.

Az említett Mapa Polski-t itt találod: Letöltés
    Jelszó hozzá: AbyZrozumiec

1,3-as patch: hivatalos honlapra katt, és itt megkeresed, hogy neked melyik nyelvi változat kell, azt letöltöd, belemásolod a Program Files mappában a játék mappájába, és onnan indítod a telepítést.
  • bazso95
    Hali!
    Szép gépek
    Én is Lertonozok,befejeztem az SSC-m :DD

Hétvége:
  • Öreg Harcos
    Estére én is hozok egy képet evvel búcsúzom jó éjszakát mindenkinek :
  • Gyurma77
    Bocsi. Nem sikerült. :)
  • Gyurma77
    Üdv. Mindenkinek!

Sajna én nem vagyok olyan penge, hogy tudjak szerleszteni magamnak saját gépet, így "csak" a letölthető kamionok közül válogathatok, de megpróbálok én is dobni két képet.
  • kamionoskiki
    Hello..

Töki,Roller:Szép gépek

Mára vége:
  • roller460
    Köszi a választ, segítséget.!

Letöltöttem a Post USSR Mod-ot de, nem tette fel mert telepítés közben mindig befagy, nem tudom mi baja lehet....

1.3 : A Mario féle mix map jól hangzik, csak nem tudom honnan szedhetném le az 1.3-as PATCH-et, mert 1-et leszedtem de az egy külön játékként tette fel, német nyelvű volt és kifagyott, meg nem volt jó valami... :S
  • ekepista
    legyetek szivesek megírni hogy hogy kell eurótruckers oldalra regisztrálni
  • bullseye9
    Eléggé egyéni, hogy ki milyen térképet szeret, íme az én véleményem aktuálisan:

1.0-hoz: Post USSR Mod (1,4-es a legjobb, illetve az újabb származékai), Mapa Polski by Michcio és néhány változata (ez gyorsan bejárható, de tele van "bundes" utakkal, ami kellően változatossá teszi), EU Map by DejanM (ez elég nehezen fellelhető sajna, de változatos, nagy), ill. Romanian Map Ovidiu (Románia térkép, ez volt az első, amiben sétáló gyalogosok voltak, annó nagy szám volt).

1.3-hoz: Mario-féle mix map-ok (hatalmas terület, extrém helyek), KFK Mix Map, Mixmap umbau von willers beta 1.1, BEQUILLEMAN-V2-europe (ez inkább Franciaországra koncentrál kidolgozásban).
    Nagyjából ennyi, a letöltő oldalakon megtalálod nagy részüket.

#133637, harcos: jó gép & kép.

#133647, Töki: tetszik. (lehet, csak én látom rosszul, de a napellenzőn a felirat mintha nem középen lenne, szemből nézve én picit balra vinném)