Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#132088 : imi 😉 vagány szerelvény de nálam nem elég pixes
Kibaszott szép! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
LFS World név: Dániel(hunn)
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
szticsi: <#idiota>#idiota>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Bazso, Imi: szép gépek.
KisCsendes: köszönjük a TGA-t. <#eljen>#eljen>
Érvénytelen bitképfájl vagy a formátuma nem támogatott. ilyenkor mit kell csinálni?
My sport is tranSPORT!!! :)
Imi:<#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Milyen pótkocsinak szeretnéd átírni a fuvarjait?
Eredeti játékbeliét vagy stand-alone pótét?
( Ha már eleve önálló, akkor nem gond )
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
King Of The Road SCANIA 124L420
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Gumikacsa, Dupi, Norbi, Kisgyerek, Gerypapa, Man4ever: jó képek! <#eljen>#eljen>
Mike: rendes tõled, hogy kiadtad 😊 Külön gratulálok érte <#eljen>#eljen>
Bau Trans

További képek ImIhaver album's
Jóéjt! <#worship>#worship>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Kiscsendes:köszi😄
ui:szép gépek{#eljen]
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Lehet írni külön fuvart pótokhoz de macerás a dolog, mert .sii fájlok módosításával-, ill. új .sii fájlok létrehozásával jár!
Onnantól kezdve a pótkocsi stand-alone, tehát különállóként mûködik.