Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha ezek alap kamionok, akkor a tiedet minõsíteni sem lehet.<#eplus2>#eplus2>
Bocsi nem szoktam hozzá szólni de ez már sok volt😄DDD
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
CB: Kis Lámpás Jimy
mercedes E320 CDI owner
Mert nekem csak gagyik vanak meg lasúan gyorsulnak fel az otopályán és lehagynak a szuzukisok a sztrádán.
mercedes E320 CDI owner
Elõre is köszönöm te szõke kombínó!😊
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
-Rakodás :
-Pihenõ :
-A mérlegen befele:
-Ürítés :
-Mára ennyi go haza <#pias>#pias>:

Amúgy leszarlak, látod neked se tetszik ha leszaroznak... te kurva 😄
Killer nem várom meg amíg meg tanulsz számolni meg olvasni ugy h ink fel töltök neked pár képet az utolsó munkákból...

Úgyhogy a tiédbe is bele lehet kötni nem gyengén mégse szarozta le senki ahogy láttam és nem az utolsó oldalt néztem veréb.
The Truck Is My Life
Tank világit az alját meg az aszfalton húzza, kurva szép...

Ha a te munkádat szidnák,ócsárolnák te is eléggé felháborodnál.Nem tudom mi értelme van az e fajta megnyilvánulásaidnak.
Ha nem tetszik ne nézd,illetve próbáld meg magad úgy kifejezni,hogy az nem sértõ.
к.ιηтнуα.
Szét akasztok márt szerelvényestõl nem férek be:
Már a gépest billentem:
Itt már szójával rakodok:
A Telepen töltöm a hétvégémet:
Nekem mára ennyi :/
UBUL97- Grat sztem szép lett / lesz 😊
Köszi a dicséretett😛
néhány kép a mai utamról bocsi a sok képért:/

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Tegnapi képek!
45-ös pihi Szombathelyen:
Tankolás Olaszba valahol:
Az éjszakát itt töltöttem:
Ma hajnalba:
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Gratula mindenkinek a munkájához😊!
45 perc búzával meg rakva😛

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Andersen ehhez képest kutyafasza😄
к.ιηтнуα.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Gabi: hazudtam....😄 :$$
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
-Nem baj, cseréld ki.
-De rajta fekszik a kamion! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]